Dodaj do ulubionych

jakiego developera polecacie?

IP: *.its.it 28.01.03, 18:43
Obserwuj wątek
    • Gość: Arek Re: jakiego developera polecacie? IP: proxy / 157.25.84.* 29.01.03, 12:05
      Do najlepszych firm budowlanych należą najlepsi i najpewniejsi deweloperzy
      czyli szukaj firm związanych z:
      WARBUD
      POLNORD
      SKANSKA
      BUDIMEX
      MOSTOSTAL SIEDLCE

pzdr.
      • Gość: isa Re: jakiego developera polecacie? IP: 193.0.117.* 29.01.03, 12:40
        Polecam developera HETMAN z Warszawy.
        www.hetman.com.pl

Zapytaj mieszkańców!

• masstah Re: jakiego developera polecacie? 30.01.03, 15:22
          To ja pozwole sobie też polecić Hetmana. Za kilka miesięcy odbieram, mieszkanie
          praktycznie gotowe a na żadnym etapie praktycznie nie mógłbym na Hetmana
          powiedzieć złego słowa. W porównaniu z rynkową przeciętną to to jest cudo nie
          deweloper
          M
          • Gość: Piotr Re: jakiego developera polecacie? IP: proxy / *.polkomtel.com.pl 30.01.03, 16:48
            masstah napisała:

> To ja pozwole sobie też polecić Hetmana. Za kilka miesięcy odbieram,
            mieszkanie
            >
            > praktycznie gotowe a na żadnym etapie praktycznie nie mógłbym na Hetmana
            > powiedzieć złego słowa. W porównaniu z rynkową przeciętną to to jest cudo nie
            > deweloper
            > M

A jak oceniasz ich lokalizacje? (pisane celowo w l.mn.)
            • masstah Re: jakiego developera polecacie? 30.01.03, 17:25
              No wiesz, to zależy. Najbardziej ekskluzywna dzielnica Warszawy to to nie jest,
              ale i ceny nie są z tych "ekskluzywnych" (przy bardzo dobrej jakości jak na ten
              segment rynku). Poza tym blisko wszędzie i to komunikacją miejską, co akurat
              dla mnie jest bardzo istotne. Jeśli odrzucisz stereotypy to okaże się że bliski
              Grochów to naprawdę nie jest zły wybór. Bliski - bo już o rejonach za
              Wiatrakiem tak dobrze się wypowiadać nie zamierzam. Ale akurat i Paca i
              Zgierska (a tam w tej chwili budują) to są naprawdę w porządku rejony.
              Przynajmniej z mojego subiektywnego punktu widzenia.
    • Gość: Rimz Re: jakiego developera polecacie? IP: waprx* / 192.168.229.* 30.01.03, 16:31
      Ja poleciłbym Ronsona budującego osiedle Słoneczny Skwer na Ochocie - jakość
      wykonania i terminowosc właściwie bez zastrzeżeń. Inna kwestia to spora cena za
      1 mkw, ale to juz zupełnie inne zagadnienie... :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka