Dodaj do ulubionych

Ronson, Meridian - szukam sąsiadów

IP: 212.189.1.* 27.06.06, 14:20
Czy ktoś zdecydował się na kupno mieszkania w inwestycji Ronsona - Meridian?
Interesowaliście się może wpisami do księgi wieczystej?
Obserwuj wątek
    • Gość: arek niedowiarek Re: Ronson, Meridian - szukam sąsiadów IP: 212.189.1.* 27.06.06, 14:34
      Witaj,
      na poczatku oferta wygladala calkiem atrakcyjnie (miejsce, wykonawca, cena) ale
      jak sie przyjrzalem blizej to zaczalem sie zastanawiac - zbyt wiele znakow
      zapytania - niejasne wpisy w KW, zdluzenie dzialki. Jak na ta cene wole byc
      bardziej pewien.
      • Gość: mieszkaniowiec Re: Ronson, Meridian - szukam sąsiadów IP: *.eranet.pl 05.09.06, 17:50
        Szanowni Panstwo, czy sprawa jest powazna czy to tylko domysly? gdzie mozna
        sprawdzic ta inwestycje? mozna wejsc w nia czy nie?
    • voy77 Re: Ronson, Meridian - szukam sąsiadów 03.07.06, 01:06
      ja sie zdecydowałem jakies pół roku temu... - a co z KW, dopisali coś?:) ja
      wyszedłem z założenia że w razie czego to bank bedzie mial problem a nie ja...:)
    • jakafala1 Re: Ronson, Meridian - szukam sąsiadów 16.07.06, 21:21
      prawie zdecydowałam się na zakup mieszkania; w przyszłym tygodniu chciałam
      podpisywać umowę; nie sprawdzałam KW...
      • Gość: izzunia2 Re: Ronson, Meridian - szukam sąsiadów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 22:01
        cześć jaka jest cena mieszkań w tej inwestycji??
        • Gość: ara77 Re: Ronson, Meridian - szukam sąsiadów IP: 212.189.1.* 28.07.06, 10:28
          Ja kupiłam 60m2 na 6 pietrze za 7600 zl w kwietniu,
          teraz podniesli do 8500 za m2 ponieważ sprzedali ponad 70% inwestycji wiec z
          tymi co im zostały się nie spieszą. Tańszy jest parter z ogródkiem (niecałe 7
          tys za m2).
          Natomiast w styczniu 2006 można było kupić to samo 6 piętro za 6.7 tys /m2
          szczegóły na stronie
          www.ronson.pl
    • Gość: meridian Re: Ronson, Meridian - szukam sąsiadów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 17:49
      są fotki z budowy Meridian
      www.fotodom.pl/galeria.php?id=75
    • sateen Re: Ronson, Meridian - szukam sąsiadów 04.10.06, 13:40
      kupilam w marcu 59m2 na trzecim pietrze
      • ann63 Re: Ronson, Meridian - szukam sąsiadów 26.12.06, 22:10
        radze wszystkim z ogromna rozwaga podejsc do tej inwestycji, wystarczy sie
        przyjrzec jakie problemy byly z podpisaniem aktow w innych inwestycjach Ronsona
        oraz z bledami w aktach, a tym samym nie mozna wpisac hipotek. jak dla mnie
        zbyt duze ryzyko, ale niech kazdy oceni sam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka