Dodaj do ulubionych

Strus - Dębicka - szukam sąsiadów

IP: *.spray.net.pl 13.08.06, 13:29
Szukam osób, które kupiły mieszkanie przy ul. Dębickiej na Bemowie (P.B.
Konstanty Strus).

Pzdr,
Zuza
Obserwuj wątek
    • Gość: adam Re: Strus - Dębicka - szukam sąsiadów IP: *.broadband.pl 13.08.06, 19:59
      Kupilem mieszkanie we wczesniejszej inwestycji - male ostrzezenie: owszem
      wybuduja itp. ale uwazaj na wszelkie zapisy, wszystko miej na pismie (naprawde
      nawet najmniejsze rzeczy) - na poczatku wszystko jest pieknie, po co uzgadniac
      jakies szczegoly itd., a potem co nieuzgodnione to od razu probuje Cie wykiwac.
      Ta "Pani Prezes" potrafi probowac wkrecic Cie na 100-200zl (np. dodatkowe
      gniazdka ktorych nie bylo) przy wartosci mieszkania 200-400tys - naprawde
      zastanawiam sie czy psychika jest u niej w 100% sprawna. No i ogolnie, gdybysmy
      mieli normalny rynek nieruchmosci (rownowaga podaz-popyt) to ona raczej
      kombajnem by jezdzila, bo z jej kultura biznesowa daleko by nie zaszla.

Pozdrawiam i zycze maksymalnej czujnosci.
      • Gość: Zuza Re: Strus - Dębicka - szukam sąsiadów IP: *.spray.net.pl 20.08.06, 09:57
        Dzięki za ostrzeżenie.
        Zuza
    • Gość: annnna Re: Strus - Dębicka - szukam sąsiadów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.08.06, 21:12
      witam, ja zakupilam mieszkanko w tej inwestycji i juz sie nie moge doczekac
      odbioru, choc jeszcze ponad miesiac zostal. rozmawialm dzis z inspektorem,
      mieszkania juz zamkniete na klucz i wlasciwie gotowe, teraz robia klatki i inne
      wykonczenia. ja jak na razie zadnych zgrzytow z developerem nie mialam i oby
      tak dalej ;-)
      pozdrowienia z 5. piętra
      ania
      • Gość: Zuza Re: Strus - Dębicka - szukam sąsiadów IP: *.spray.net.pl 27.08.06, 10:24
        Wyglada na to, że sprzedali tylko 2 mieszkanka ;-)
        Masz może namiary na kierownika budowy?
        Nigdy nie mam szczęścia, by go zastać na Dębickiej. Zawsze słyszę, że akurat
        jest w Siedlach.
        Zuza
        • Gość: annnna Re: Strus - Dębicka - szukam sąsiadów IP: *.aster.pl 28.08.06, 21:55
          chyba tak ;-) bedzie duzzzo luzu na tarasie (tym ogolnodostepnym) ;-) a
          kierownika nawet dzis zastalam na budowie, (tel. 501042977), trzeba sie
          wczesniej umowic, z tego co wiem ma pod soba dwie budowy (chyba tez
          pirenejska). po dziesiejszej wizycie stwierdzam, ze nie jest zle: juz klada
          plytki na klatkach, koncza tynkowanie z zewnatrz. odkrylam niestety u siebie w
          mieszkanku po wstepnych obmiarach, ze niektore sciany nie maja takich wymiarow
          jak w projekcie, co zmusza mnie do zmiany m.in. wstepnego projektu kuchni :-(
          pozdrawiam
          Ania
          • hollygolightly85 Re: Strus - Dębicka - szukam sąsiadów 01.01.07, 18:34
            hej:)
            ciekawe czy tu jeszcze zaglądacie!
            w kazdym razie ja też z dębickiej:)
            pozdrawiam!
            • Gość: keira@wp.pl Re: Strus - Dębicka - szukam sąsiadów IP: *.chello.pl 19.01.07, 21:14
              Witam,
              Ja nie mam żadnych rewelacji, za to sama chciałabym dowiedzieć się więcej na
              temat tego budynku i mieszkań. Czy wszystko jest w porządku? No i standardowo,
              czy przy podpisywaniu umowy nie było problemów...

Podejrzliwa jestem trochę bo mało jest teraz mieszkań w Warszawie w tej cenie.
              Pozdrawiam i z góry dzięki za jakieś info.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka