Gość: Przemek IP: *.net.external.hp.com 05.03.03, 14:17 Czy ktoś wie coś na temat tego developera i budowy w Ząbkach? www.gazomont.com.pl/now.html Interesują mnie wszelkie opinie. Z góry dzięki! Pozdrawiam, Przemek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Re: Gazomontaż w Ząbkach IP: 212.244.180.* 12.03.03, 10:31 Mają olewający stosunek do klienta, przynajmniej odniosłem takie wrażenie. Budowa miała się zakończyc rok temu, ale jej końca nie widać. Dla mnie minusem była linia wysokiego napięcia przebiegająca w pobliżu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr 2 Re: Gazomontaż w Ząbkach IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.03, 22:14 Witam, Co do olewczego stosunku do klienta to trochę chyba przesadziłeś. Po prostu w biurze sprzedażą mieszkań zajmuje się starsza pani. Co do linii wysokiego napięcia to masz rację. Byłem natomiast w Urzędzie Miejskim i sprawdzałem plan zagospodarowania przestrzennego. Cały obszar jest pod zabudowę wielorodzinną. Jest szansa, że za dwa – trzy lata linia będzie pod ziemią. Ja kupiłem mieszkanie trzy pokojowe w budynku numer jeden. Termin zakończenia to połowa czerwca br. W chwili obecnej mieszkania są gotowe pozostały tylko pracę na klatkach i pracę wokół budynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Gazomontaż w Ząbkach IP: *.net.external.hp.com 25.03.03, 12:58 Gość portalu: Piotr 2 napisał(a): > Witam, > Co do olewczego stosunku do klienta to trochę chyba przesadziłeś. Po prostu w > biurze sprzedażą mieszkań zajmuje się starsza pani. To prawda - od tej strony nie mogę powiedzieć nic na ich niekorzyść. Obsługa bardzo miła i kulturalna, przynajmniej nie doświadczyłem żadnych negatywnych zachowań. Wyjątkiem jest pani prawnik Gazomontażu, która bardzo olewczo podchodzi do klienta - "albo pan bierze albo są inni deweloperzy", usłyszałem, gdy chciałem omówić zmiany w umowie... :-o Co do linii wysokiego > napięcia to masz rację. Byłem natomiast w Urzędzie Miejskim i sprawdzałem plan > zagospodarowania przestrzennego. Cały obszar jest pod zabudowę wielorodzinną. > Jest szansa, że za dwa – trzy lata linia będzie pod ziemią. Też tak słyszałem, że linia nadziemna ma być zlikwidowana. Ja kupiłem > mieszkanie trzy pokojowe w budynku numer jeden. Termin zakończenia to połowa > czerwca br. W chwili obecnej mieszkania są gotowe pozostały tylko pracę na > klatkach i pracę wokół budynku. Kupiłeś????? Jak??? Tzn. nie zrozum mnie źle, ale mieszkanie będzie Twoje, gdy dostaniesz potwierdzony notarialnie akt własności. Tymczasem oni tylko OBIECUJĄ, że taki akt Ci przekażą do końca grudnia. Do tej pory dałeś im pieniądze, ale nie KUPIŁEŚ mieszkania, ono nie jest Twoje. O tym właśnie chciałem porozmawiać z ich prawnikiem. Podpisanie umowy zobowiązującej w formie aktu prawnego daje Ci gwarancję wpisu w księgę wieczystą, czego rzecz jasna nikt nie zrobi w przypadku zwykłej umowy cywilno- prawnej. Nie chcą jednak słyszeć o JAKICHKOLWIEK zmianach w umowie. Tak samo nie są zainteresowani formą notarialną - w tej chwili obiecują Ci, że może kiedyś (do końca grudnia....?) przeniosą właśność na Ciebie, chociaż całość kasy żądają już do końca maja. Kasę dostaną, Bóg jeden raczy wiedzieć, czy akty własnośći przeniosą, czy zrobią przewał. A o zmianach w umowie nie chcą słyszeć. W tej formie to BARDZO, BARDZO ŚMIERDZI... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Gazomontaż w Ząbkach IP: 193.178.143.* 25.03.03, 13:14 się zgadza... identyczną sytuację miałem w przypadku innego dewelopera. Tzn. Kasa teraz a akt za 2 miechy. Porozmawiałem i bez żadnego oporu zgodzili się na moje warunki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Gazomontaż w Ząbkach IP: *.net.external.hp.com 25.03.03, 14:26 Gość portalu: nowy napisał(a): > się zgadza... identyczną sytuację miałem w przypadku innego dewelopera. Tzn. > Kasa teraz a akt za 2 miechy. Porozmawiałem i bez żadnego oporu zgodzili się na > > moje warunki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Gazomontaż w Ząbkach IP: 193.178.143.* 25.03.03, 14:59 Wobec tego ŚMIERDZI przez duże eŚ i nie ma sobie co nimi zawracać głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Gazomontaż w Ząbkach IP: *.net.external.hp.com 26.03.03, 15:37 Gość portalu: nowy napisał(a): > Wobec tego ŚMIERDZI przez duże eŚ i nie ma sobie co nimi zawracać głowy. Jestem po rozmowie z panią prawnik Gazomontażu. Oj, co się tam działo... Pani prawnik jest bardzo niekonsekwentna - plącze się w zeznaniach, zmienia zdanie jak skarpetki, raz coś proponuje, po czym wycofuje się z tego, co powiedziała 5 minut wcześniej... Chełpi się, że "sprzedali" 80% mieszkań... To "sprzedali" jest mocno na wyrost, bo sprowadza się do wzięcia pieniędzy - aktów własności nie wydali, więc nie ma mowy o sprzedaży. Nie ma mowy o żadnych zmianach w umowie, rękami i nogami bronią się przed notariuszem. Chcą koniecznie całość kasy na konto i nie wydają aktów własności... Czy je wydadzą, tego nie wie nikt. Spekulować można różnie, bo i scenariusz może być taki, że nie wydadzą, albo wydadzą z obciążoną hipoteką, którą spłacić będzie musiał nabywca. Zastanawia stanowisko pod tytułem "może pan kupować gdzie indziej", zwłaszcza w czasach, gdy mieszkania sprzedają się kiepsko. A co najciekawsze, powołują się w umowie przedwstępnej (która gwoli ścisłości nazywa się zobowiązującą) na ustawę z dn. 24.06.1994 r. o własności lokali. Ustawa ta w rozdziale 2, art 9 mówi: "Art. 1. Odrębna własność lokalu może powstać także w wykonaniu umowy zobowiązującej właściciela gruntu do wybudowania na tym gruncie domu oraz do ustanowienia - po zakończeniu budowy - odrębnej własności lokali i przeniesienia tego prawa na drugą stronę umowy lub na inną wskazaną w umowie osobę. Art. 2. Do ważności umowy, o której mowa w ust. 1, niezbędne jest, aby strona podejmująca się budowy była właścicielem gruntu, na którym dom ma być wzniesiony, oraz aby uzyskała pozwolenie na budowę, a roszczenie o ustanowienie odrębnej własności lokalu i o przeniesienie tego prawa zostało ujawnione w księdze wieczystej." O ile własność gruntu i pozwolenie mają, o tyle roszczenia do księgi nie wpiszą, bo nie chcą zawrzeć umowy w formie notarialnej - tylko akt notarialny spowoduje wpisanie do KW. Trzeci warunek nie jest spełniony, zatem umowa jest... nieważna (!) Wszystko niby wygląda ok, dokumenty, papiery... Zastanawiający jest ten upór przy unikaniu notariusza i matactwa pani prawnik Gazomontażu. Pachnie to-to bardzo, BARDZO brzydko... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Gazomontaż w Ząbkach IP: 193.178.143.* 26.03.03, 15:50 Tak jak już pisałem... To nie może być uczciwa firma i już. koniec. nic dodać nic ująć. SPRZEDAŻ mieszkania nie następuje w momencie wpłaty pieniędzy czy też podpisania jakiegoś papieru o nazwie UMOWA CYWILNO-PRAWNA. Następuje tylko i wyłącznie w momencie PODPISANIA AKTU NOTARIALNEGO. Ja powiedziałem mojemu deweloperowi, że 100% kasy = AKT NOTARIALNY i nie ma mowy abym wpłacił choćby 5% celem rezerwacji czy innych takich... I zgodzili się. Oczywiście bank (następny mądry) stwierdził, że dopóki nie wpłacę do dewelopera 20% nie przyznają mi kredytu... Po całodziennych negocjacjach (których wynik zawdzięczam tylko i wyłącznie firmie, która załatwia mi kredyt) bank zgodził się na moje warunki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Już widzę, że to jakiś przewał... IP: *.net.external.hp.com 27.03.03, 12:44 Mój prawnik chciał porozmawiać z prezesem Gazomontażu - jak ten ją skojarzył z moim nazwiskiem, stwierdził, że "nie będzie z nią rozmawiał i wyczerpał wszystkie możliwości negocjacji" (hmm... nota bene - do negocjacji nawet nie doszło...). Tzn. nawet nie raczył z nią rozmawiać, zrzutkę na drzewo zostawił sekretarce. Dla mnie wali tam strasznym smrodem, a mój prawnik właśnie ocalił moje siedzenie przed umoczeniem 160 tysięcy złociszy... A ich umowa najzwyczajniej w świecie jest nieważna... Fajnie, nie? Życzę dużo, BARDZO DUŻO SZCZĘŚCIA i powodzenia tym, którzy wpakowali tam jakiekolwiek pieniądze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga_s Re: Gazomontaż w Ząbkach-do Nowego IP: *.noname.net.icm.edu.pl 27.03.03, 13:06 Jaki deweloper zgodził się sprzedaż mieszkania i wpłatę 100% po zakończeniu budowy przy odbiorze aktu notarialnego?? Rozumiem, że budowa jest w trakcie, a ty nie kupujesz czegoś co już stoi, bo akurat nie sprzedali. Hm? Aga P.S. Gazomontaż też oglądałam, ale na szczęście dałam sobie spokój... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Gazomontaż w Ząbkach-do Nowego IP: 193.178.143.* 27.03.03, 13:16 Mieszkanie jest w gotowym budynku, który stoi od roku (w lutym zeszłego roku było oddanie dla mieszkańców). Tak więc, tak jak napisałem, kupuję gotowe mieszkanie - do odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga_s Re: Gazomontaż w Ząbkach-do Nowego IP: *.noname.net.icm.edu.pl 27.03.03, 13:28 Niedoczytałam:) Zdradzisz inwestycję albo dewelopera ? A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Gazomontaż w Ząbkach-do Nowego IP: 193.178.143.* 27.03.03, 13:20 ...a osiedle to Zielone Zacisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga_s Re: Gazomontaż w Ząbkach-do Nowego IP: *.noname.net.icm.edu.pl 27.03.03, 13:51 Dzięki! ... moje stare rejony :) Przestałam się interesowac tym osiedlem, bo wyszło mi że mają jakoś drogo, szczególnie jak na Pragę. Sprawdzę jeszcze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Gazomontaż w Ząbkach-do Nowego IP: 193.178.143.* 27.03.03, 14:28 dają garaż za darmo w etapie A (czyli tym, który stoi). Poza tym poproś w biurze o dokładną cenę jaką będziesz musiała zapłacić za upatrzone mieszkanie i też się pozytywnie zdziwisz (przynajmniej ja się zdziwiłem :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analyzer Re: Gazomontaż w Ząbkach IP: *.pkobp.pl 25.03.03, 13:13 Witam Jeśli chodzi o GAZOMONTAŻ, to byłem w czerwcu 2002 roku na budowie i biurze. Ten DEVELOPER nie ma pojęcia o budowie bloków. Oni są dobrzy w gazociągach. Miałem kupić tam mieszkanie, ale po wejściu do jednego z nich zauważyłem źle zrobione ściany, nie pomalowane. Oczywiście ja osobiście zrezygnowałem z kupna u nich mieszkania. Nikomu nie odradzam, ani nie polecam, gdyż wybór należy do każdego indywidualnie. To moja opinia. Pozdrawiam Analyzer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazomontaż Re: Gazomontaż w Ząbkach IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.03, 14:42 OSIEDLE ZĄBKI GAZOMONTAŻ Chciałbym się włączyć do dyskusji o osiedlu Gazomontaż-u w Ząbkach. Osiedle budowane jest solidnie przez wiarygodnego dewelopera GAZOMONTAŻ S.A., a o solidności firmy świadczy jej 50 - cio letnia działalność na rynku. Na wszystko mamy jedna podstawową odpowiedź klucze do mieszkań - solidnie wykonanych - w niskiej cenie - w dobrym układzie przekazane będą klientom 31 maja br. Walory naszego osiedla i solidność firmy doceniło bardzo wielu klientów, co spowodowało, że na dzień dzisiejszy pozostało zaledwie kilka niesprzedanych mieszkań. GAZOMONTAZ musi się trzymać faktów, a nie słuchać opinii jednego niezadowolonego klienta. Proszę zwrócić uwagę, że negatywne opinie wyrażane są tylko przez jednego potencjalnego klienta niemniej dołożymy starań, aby niezadowolonych klientów nie było w ogóle. Uwagi merytoryczne : Umowy z klientami zawierane są w formie umowy przedwstępnej , które w pełni zabezpieczają obie strony transakcji , jak również są w pełni wystarczające dla banku w celu zawarcia umowy kredytowej. Zawieranie umowy przedwstępnej w formie aktu notarialnego powoduje podwójne pobranie opłaty notarialnej ( raz przy umownie przedwstępnej drugi przy podpisaniu ostatecznego aktu notarialnego ) Działanie GAZOMONTAZ-u podyktowane jest spełnieniem wymaganych warunków formalno – prawnych bez ponoszenia dodatkowych kosztów obciążających klientów. Jeżeli klient skłonny jest ponieść dodatkowa opłatę notarialną nie widzimy przeszkód w podpisaniu Umowy przedwstępnej w formie aktu notarialnego. Opinia pana „Przemka” dotycząca naszej Pani Radcy Prawnego jest bardzo subiektywna , a przedstawienie racji prawnych oraz brak akceptacji dla jednostronnych dodatkowych zapisów do umowy nie może być odbierane jako arogancja. Zgodnie z zapisem w umowie przedwstępnej GAZOMONTAŻ dokłada wszelkich starań w celu podpisania atu notarialnego do 31 grudnia br .,a w związku z podjętymi działaniami realnie przewidujemy podpisanie aktów notarialnych już w III kwartale br. Wydanie aktów notarialnych nie wynika ze złej woli naszej Firmy , a podyktowane jest jedynie wymaganiami właściwej kompletacji dokumentów na potrzeby aktów notarialnych. Uwzględniając sugestie podejmiemy próby przyśpieszenia prac przygotowawczych tak aby podpisanie aktów notarialnych było możliwe w chwili przekazania kluczy do nowego mieszkania. Zachęcam : Osiedle w Ząbkach to nie fikcja lecz rzeczywistość Klucze do mieszkań w budynku Nr 1 i 2 przekazane zostaną 31.05 br Można w każdej chwili przyjść i zobaczyć swoje mieszkanie Firma oferuje solidnie wykonane mieszkania w tradycyjnej technologii Dobry rozkład mieszkań Granica administracyjna Warszawy w odległości kilkaset metrów Zdecydowanie konkurencyjna cena Zapraszam do obejrzenia osiedla w Ząbkach nie mamy się czego wstydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKLL Re: Gazomontaż w Ząbkach IP: 195.94.206.* 03.04.03, 15:13 Jestem klientem Gazomontażu. Zgadzam się, że developer i osiedle mają swoje walory. Najważniejsze to cena, stabilna sytuacja firmy i brak kredytów hipotecznych obciążających inwestycję. Warto podkreślić, iż w cenie są komórka i balkon. Na temat jakości trudno mi się wypowiadać - nie jestem fachowcem. Wydaje mi się, że jakość cegły mogła być lepsza. Najważniejsze jedank, że jest to cegła. Okna chyba niezłe i drzwi GERDY. Istotne jest jak będzie wykończony teren osiedla - zobaczymy. Przyznam, iż wszelkie zmiany w umowie negocjuje się ciężko. Mi jednak się udało. Może nie wszystko jest po mojej myśli - ale to co było dla mnie rok temu najważniejsze uwzględniono - uzależnienie wpłat względem cyklu inwestycyjnego. Najwększy ból to prawie pół roczne opóźnienie - na szczęcie już za dwa miesiące oczekiwanie powinno się zakończyć. Liczę także na to, że szybko uda mi się podpisać akt notarailny. Ufam, iż deklaracje przedstawicieli firmy zapisane na tym forum, nie okażą się pustosłowiem. Pozdrawiam wszystkich przyszłych sąsiadów i tych, którzy wolą 100% bezpieczeństwa. Wybierających bezpieczeństwo pragnę zapewnić, iż ich rozumiem. Każdy decyduje sam - można wybrać pełne bezpieczeństwo - kosztem uboższej oferty - nie tej strony świata, nie tego piętra, nie tego układu mieszkania, nie tej ceny lub w końcu nie tego osiedla. Wszystkie te koszta i tak mogą być korzyścią w przypadku najgorszego - bankructwa developera. Jestem w dużym stopniu przekonany, że klientom Gazonmontażu ten najgorszy scenariusz nie grozi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr2 Re: Gazomontaż w Ząbkach IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.03, 20:55 Witam wszystkich, Cieszę się, że przedstawiciel Gazomontażu włączył się do dyskusji. Cieszę się też, że powyższa wypowiedz uspokoiła mnie i wiele osób które zakupiły mieszkanie. Nie pozostaje nic innego tylko czekać na odbiór kluczy. A to już niedługo. Pozdrawiam wszystkich, Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Gazomontaż w Ząbkach IP: *.acn.waw.pl 04.04.03, 01:29 Gość portalu: gazomontaż napisał(a): > OSIEDLE ZĄBKI GAZOMONTAŻ > Chciałbym się włączyć do dyskusji o osiedlu Gazomontaż-u w Ząbkach. > Osiedle budowane jest solidnie przez wiarygodnego dewelopera GAZOMONTAŻ S.A., > a o solidności firmy świadczy jej 50 - cio letnia działalność na rynku. To o niczym nie świadczy - 50 lat temu były inne czasy i inny ustrój. A "wiarygodny deweloper", jak się okazuje, unika jak ognia notariusza i zawarcia zgodnej z prawem i przepisami umowy. > Na wszystko mamy jedna podstawową odpowiedź klucze do mieszkań > - solidnie wykonanych > - w niskiej cenie > - w dobrym układzie > przekazane będą klientom 31 maja br. > Walory naszego osiedla i solidność firmy doceniło bardzo wielu klientów, co > spowodowało, że na dzień dzisiejszy pozostało zaledwie kilka niesprzedanych > mieszkań. Ośmielę się wtrącić, że nie sprzedaliście ani jednego mieszkania. Sprzedaż = wydanie aktu własności. Wzięliście pieniądze - to właściwe określenie. > GAZOMONTAZ musi się trzymać faktów, a nie słuchać opinii jednego > niezadowolonego klienta. Proszę zwrócić uwagę, że negatywne opinie wyrażane są > tylko przez jednego potencjalnego klienta niemniej dołożymy starań, aby > niezadowolonych klientów nie było w ogóle. Zabrzmiało jak zapowiedź nasłania na mnie jakiejś mafii... nomen-omen - Wołomińskiej? ;) Poza tym - wszystko, co opisałem JEST FAKTEM. Czy aby wszyscy potencjalni nabywcy wczytali się w umowę lub konsultowali ją z prawnikiem...? Może byłem jedyny, stąd "jeden niezadowolony klient". > Uwagi merytoryczne : > Umowy z klientami zawierane są w formie umowy przedwstępnej , które w pełni > zabezpieczają obie strony transakcji , jak również są w pełni wystarczające > dla banku w celu zawarcia umowy kredytowej. Zawieranie umowy przedwstępnej w > formie aktu notarialnego powoduje podwójne pobranie opłaty notarialnej ( raz > przy umownie przedwstępnej drugi przy podpisaniu ostatecznego aktu > notarialnego ) Bzdura. Taksa notarialna jest dzielona na dwie części - pierwszą płaci się przy umowie przedwstępnej, drugą przy odbiorze aktu notarialnego. Owszem, opłata dla notariusza jest nieco wyższa z tej racji, że poświęca nam, suma sumarum, więcej czasu. Któryż jednak potencjalny nabywca nie zgodziłby się zapłacić 100-200 złotych więcej za gwarancję otrzymania aktu własności? > Działanie GAZOMONTAZ-u podyktowane jest spełnieniem wymaganych warunków > formalno – prawnych bez ponoszenia dodatkowych kosztów obciążających klie > ntów. > Jeżeli klient skłonny jest ponieść dodatkowa opłatę notarialną nie widzimy > przeszkód w podpisaniu Umowy przedwstępnej w formie aktu notarialnego. Zwyczajne kłamstwo. Rozmawiałem z panią Kucharską wiele razy, usiłując ją przekonać do zawarcia umowy w formie aktu notarialnego. Argument - oczywisty zresztą - że to JA ponoszę całość wydatków związanych z notariuszem został odrzucony. Pan/i "Gazomontaż" - kimkolwiek jest - najzwyczajniej w świecie kłamie. Czy mam rozumieć, że po tym, jak przed zawarciem umowy w formie notarialnej broniliście się rękami i nogami, nagle zmieniliście zdanie i mogę wreszcie ją zawrzeć? Tylko niech zgadnę... Pewnie wszystkie mieszkania zostały już "sprzedane" i nic dla mnie nie zostało, prawda? ;) > Opinia pana „Przemka” dotycząca naszej Pani Radcy Prawnego jest bar > dzo > subiektywna , a przedstawienie racji prawnych oraz brak akceptacji dla > jednostronnych dodatkowych zapisów do umowy nie może być odbierane jako > arogancja. Owszem, jak najbardziej subiektywna, trudno się nie zgodzić. Nie rozumiem, co oznacza "przedstawienie racji prawnych"... Pani Kucharska nie uznała za stosowne czegokolwiek uzasadniać. "Jak się panu nie podoba, są inni deweloperzy" - to była jedyna powtarzająca się kwestia, jaką słyszałem. Zero rozmowy, zero negocjacji. A traktowanie mnie lekceważąco i uniemożliwiającą wszelkie negocjacje, betonową wręcz postawę, nazywam arogancją. Chociaż mam nadzieję, że wywleczenie tego incydentu na wierzch pozwoli pani Kucharskiej polubić klientów, z których przecież żyje... > Zgodnie z zapisem w umowie przedwstępnej GAZOMONTAŻ dokłada wszelkich starań w > celu podpisania atu notarialnego do 31 grudnia br .,a w związku z podjętymi > działaniami realnie przewidujemy podpisanie aktów notarialnych już w III > kwartale br. > Wydanie aktów notarialnych nie wynika ze złej woli naszej Firmy , a > podyktowane jest jedynie wymaganiami właściwej kompletacji dokumentów na > potrzeby aktów notarialnych. Zatem powinniście wiedzieć, że do zawarcia WAŻNEJ umowy NIEZBĘDNY JEST wpis roszczenia nabywcy do księgi wieczystej, czyli zawarcie umowy w formie aktu notarialnego. Mimo moich starań, Gazomontaż na to nie przystał, a teraz pan/i "Gazomontaż" kłamie w żywe oczy, że nie ma z tym problemu... > Uwzględniając sugestie podejmiemy próby przyśpieszenia prac przygotowawczych > tak aby podpisanie aktów notarialnych było możliwe w chwili przekazania kluczy > do nowego mieszkania. > Zachęcam : > Osiedle w Ząbkach to nie fikcja lecz rzeczywistość > Klucze do mieszkań w budynku Nr 1 i 2 przekazane zostaną 31.05 br > Można w każdej chwili przyjść i zobaczyć swoje mieszkanie > Firma oferuje solidnie wykonane mieszkania w tradycyjnej technologii > Dobry rozkład mieszkań > Granica administracyjna Warszawy w odległości kilkaset metrów > Zdecydowanie konkurencyjna cena > > > Zapraszam do obejrzenia osiedla w Ząbkach nie mamy się czego wstydzić. > Ostatnie stwierdzenie pozostawię bez komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś