Dodaj do ulubionych

Piaseczno - Poniatowskiego. Arche

15.09.06, 20:23
Czy ktoś z was zarezerwował tam mieszkanie ?
Obserwuj wątek
    • alienxxx Re: Piaseczno - Poniatowskiego. Arche 16.09.06, 01:42
      swego czasu zarezerwowalem ale wycofalem sie - jak z wiekszosci inwestycji w
      Piasecznie...
      • Gość: ja Re: Piaseczno - Poniatowskiego. Arche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 06:39
        dlaczego???ja właśnie zastanawiam się nad piasecznem i chętnie się dowiem,gdzie
        mozna kupić???
        • jaqbek2 Re: Piaseczno - Poniatowskiego. Arche 16.09.06, 10:30
          W tej chwili rezerwacje zbiera Arche, ale nie wiadomo co będzie z pozwoleniem na
          budowę. Dom ma stanąć blisko dworca, więc dobra opcja dla dojeżdżających do
          Warszawy pociągiem, jak ja :) Pozatym buduje się kilka osiedli, m.in. Osiedle
          Róż i Łabędzie przy granicy z Mysiadłem. No i Multi - hekk, ale tego to chyba
          nikt nie poleca :]
          • peeska Re: Piaseczno - Poniatowskiego. Arche 17.09.06, 23:57
            Polecam tego developera! Mieszkam teraz na ZIęby, to inwestycja mniej więcej z
            przełomu wieków. Mieszkanie kupowała moja siostra i była bardzo zadowolona.
            Wszystko terminowo, i co więcej - dostała zwrot pieniędzy, bo okazało się, że
            developer "wyrobił" się w mniejszej kwocie niż deklarował... to się chyba nie
            zdarza zbyt często...
            • jaqbek2 Re: Piaseczno - Poniatowskiego. Arche 18.09.06, 21:31
              > Wszystko terminowo, i co więcej - dostała zwrot pieniędzy, bo okazało się, że
              > developer "wyrobił" się w mniejszej kwocie niż deklarował... to się chyba nie
              > zdarza zbyt często...
              Możesz podać szczegóły ? Chcesz powiedzieć, że developer sprzedał poniżej ceny
              zawartej w umowie ?
              • Gość: peeska Re: Piaseczno - Poniatowskiego. Arche IP: *.acn.waw.pl 19.09.06, 20:08
                Dokładnie tak. To nie były wielkie kwoty, ale jakieś kilka tysięcy, już po
                wybudowaniu bloku. To było jakieś 6 lat temu, sytuacja na rynku trochę się
                zmieniła, ale nawet jak na tamte czasy, byliśmy zaskoczeni. Oczywiście jak w
                każdej inwestycji są osoby wiecznie niezadowolone (np mój sąsiad z góry ;-)),
                ale ja ze sokojnym sumieniem mogę polecić Arche.
                • rabena Re: Piaseczno - Poniatowskiego. Arche 20.09.06, 12:50
                  Po kiluletniej obserwacji rynku w P-nie zawsze polecałam KANDRO-2, KILNKIERBUD
                  (ale on rzadko buduje) i właśnie Arche, nie dlatego że tam zamierzałam kupować,
                  mam inne plany, ale żeby na naszym terenie Piaseczyńskim utrzymały się właśnie
                  takie i podobne firmy oferujące porządne mieszkania i oczywiście cieszące oko
                  niebanalną architekturą. Powitać :)
    • jaqbek2 Re: Piaseczno - Poniatowskiego. Arche 19.09.06, 20:01
      Wszystkich zainteresowanych zakupem mieszkania w tej inwestycji informuję, że w
      końcu, po miesiącach oczekiwań jest pozwolenie na budowę.
      www.piaseczno.pl/213-4271fdcf38a61-4923.htm
      Mam nadzieję, że w ciągu 14 dni nikt się nie odwoła od niej :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka