robbert4 21.09.06, 16:50 Czy ktoś ma informacje o tym deweloperze i ich budowie w Pruszkowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: BRFI Pruszków IP: *.devs.futuro.pl 21.09.06, 16:57 A gdzie to znalazłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiadzik Re: BRFI Pruszków IP: *.chello.pl 21.09.06, 18:43 witam ja wybieram się jutro do ich biura na mały rekonesans Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: BRFI Pruszków IP: 81.219.8.* 21.09.06, 18:50 Ale wy tajemniczy jesteście...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maddie Re: BRFI Pruszków IP: 80.54.108.* 23.09.06, 20:25 Do ASI!Bylas? Moze podzielimy sie wrazeniami? jestem pelna watpliwosci:) sastre@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiadzik Re: BRFI Pruszków IP: *.chello.pl 23.09.06, 22:45 Witam Wysłałam Ci maila na podany adres Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: BRFI Pruszków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 21:51 A możesz podać ich stronę bądź telefon, też interesuję sie kupnem mieszkania w Pruszkowie , ale o nich nic nie słyszałam do tej pory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: BRFI Pruszków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 22:32 Podajcie jakiś namiar na tą inwestycje, please... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maddie Re: BRFI Pruszków IP: 80.54.108.* 24.09.06, 16:41 Pan Prezes mowi, ze sprzedał juz 1/3 mieszkan. Moze jest tu ktos kto juz kupil??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robbert4 Re: BRFI Pruszków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 13:39 Jak można sprzedać mieszkania nie mając pozwolenia na budowę? Kto byłby taki naiwny? Odpowiedz Link Zgłoś
mbinkowska Re: BRFI Pruszków 25.09.06, 13:43 hehe ;-) popatrz na JW - pozwolenia nie mają, nie wiadomo kiedy będą mieć, czy w ogóle dostaną- a 100% sprzedane :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA692 Re: BRFI Pruszków IP: 83.238.0.* 04.10.06, 10:39 WITAM, CZY MOŻE KTOS JUZ PODPISAŁ Z NIMI UMOWĘ?JA MAM ZAMIAR TO ZROBIC ALE NAPIERW WYBIRAM SIE DO SĄDU GOSPODARCZEGO ŻEBY CO NIECO SPRAWDZIC:)MÓWIE O BLOCZKU KTÓRY SIE BUDUJE NA UL. OŁÓWKOWEJ??PROSZE O INFO JESLI MACIE JAKIES WIEŚCI NA TEMAT TEJ BUDOWY..POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiadzik Re: BRFI Pruszków IP: *.chello.pl 04.10.06, 12:06 My podpisaliśmy z mężem w zeszłym tygodniu,teraz możemy mieć tylko nadzieję,że wszystko dobrze się skończy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia692 Re: BRFI Pruszków IP: 83.238.0.* 04.10.06, 12:13 asia mam pytanko czy Wy sprawdzaliście tego developera cos wiadomo o nim>?? to jego pierwsz inwestycja?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: BRFI Pruszków IP: *.aster.pl 07.10.06, 21:08 czy mozna by bylo dowiedziec sie troche wiecej o inwestycji. moze moglbym pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: BRFI Pruszków IP: *.poczta-polska.pl 20.11.06, 14:35 Też jestem zainteresowany ta inwestycją i tez mam kilka wątpliwości , w ubiegły piatek dowiedziałem się że jest nowa umowa przedwstępna, ale jej jeszcze nie przeanalizowałem musze skonsultować się z prawnikiem. Można było podpisać umowę z notariuszem i czy mozna było nanosić poprawki do umowy???? Mi powiedziano, że pozwolenie na budowę jest, a jest??/ Daj znać jak bedzie coś nowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maddie Re: BRFI Pruszków IP: *.range86-131.btcentralplus.com 24.10.06, 22:14 czy ktos jeszcze podpisal umowe? Odpowiedz Link Zgłoś
radoslavvv Re: BRFI Pruszków 08.10.06, 23:00 Witam! Bylem w biurze tej firmy, kabaret. Do tego brak pozwolenia na budowe, brak strony www, brak dosw.w budowie, firma swieza, konsorcjum miedzynarodowe ;) pachnie przekretem. Dziwie sie ludziom ktorzy zdecyduja sie zaryzykowac. To jak zycie na tykajacej bombie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: BRFI Pruszków IP: 212.160.172.* 10.10.06, 16:37 Ja byłam, też jestem zainteresowana, ale nękaja mnie same watpliwości i żadnych pewników. Prezes nie sprawił, ze jestem pewniejsza. Po pierwsz podobno są już w Polsce od roku, a zwykłego pozwolenia przez ten czas nie potrafili załatwić. po drugie nie potrafił odpowiedzieć na kilka podstawowych pytań jak po której stronie torów PKP znajduje się inwestycja, jak dalego jest do WKD, plan budynku też nie jest mu do końca znany i jeszcze to, że był zdziwiony kilkoma pytaniami odnośnie umowy przedwstępnej, np. na pytanie dlaczego po wybudowaniu budynku oglądać go bedzie można tylko w soboty w godz. 10:00 - 16:00? Stwierdził, że zaraz to zmieni - dziwne, że tak od ręki bez konsultacji z kimkolwiek?! Nie wiem sama - oferta na dzień dzisiejszy interesująca, ale zero pewności i najgorsze jest to, ze mieszkania mają być oddane do końca września 2007, a ostatnia wpłata jest w maju 2007. Czy to nie jest podejrzane? Też czekam na jakiekolwiek info od osób zainteresowanych tą inwestycją. Niby mają stronę w budowie, ale budują ja już parę tygodni - to chyba nie jest tak trudne, że aż tyle czasu trwa? Firma Bud-Real Financial Inwestments Sp. z o.o. Jak ich sprawdzić, kto wie? czy można podjąć ewentualne ryzyko, ale jednak jakos się ubezpieczyć? Mój mail: kompozyk@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rambo1 Re: BRFI Pruszków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 22:46 Jesteśmy z żona zaintersowani tą inwestycją. Niestety ale wiele niewiadomych wciąż pozostaje. Po pierwsze nie mają pozwolenia na budowę. Po drugie firma Bud- Real... powstała 10 lutego br. W KRS właścicelem do czerwca br był gość o zagranicznym nazwisku Burlak Alexander. Obecnie jest współwłaścicielem z niejaką Joanną Marią Kobylińską. Umowa przedwstępna jest fatalnie skonstruowana dwa jej zapisy zą nie do zaakceptownania. Np. - par 3 ust 2. Wszelkie powierzchnie podane w niniejszej umowie mogą różnić się od rzeczywistych w granicach 5%. Stwierdzenie różnicy w powyższych granicach nie stanowi podstawy do jakichkolwiek roszczeń. - par 5 ust. 2 Cena podlega waloryzacji o współczynnik wzrostu cen w budownictwie za okres od początku inwestycji do daty odbioru Lokalu. - czy ktoś wie co to jest za współczynnik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: BRFI Pruszków IP: *.poczta-polska.pl 20.11.06, 14:26 Też jestem zainteresowany ta inwestycją i tez mam kilka wątpliwości m.in. do tych punktów które także wymieniłeś, w ubiegły piatek dowiedziałem się że jest nowa umowa przedwstępna, ale jej jeszcze nie przeanalizowałem musze skonsultować się z prawnikiem. Mi powiedziano, że pozwolenie na budowę jest. Daj znać jak bedzie coś nowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: BRFI Pruszków IP: *.devs.futuro.pl 20.11.06, 14:43 A po czemu metr kwadratowy? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiadzik Re: BRFI Pruszków IP: *.chello.pl 20.11.06, 16:53 Pozwolenie jest .Już nawet coś się ruszyło.Póki co wykopali wielką dziurę,oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: BRFI Pruszków IP: *.poczta-polska.pl 21.11.06, 15:00 Też chcę tu kupić mieszkanie, ale mam coraz większy dylemat jak czytam rózne opinie na temat tej firmy. Mam tylko jedno proste pytanie co i gdzie ta firma coś zbudowała? Może ktoś mi podpowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiadzik Re: BRFI Pruszków IP: *.chello.pl 21.11.06, 15:42 Inwestycja na Ołówkowej będzie pierwszą inwestycją tego developera,cóż każdy kiedyś zaczynał.Nie wiem dlaczego opinie na forum są dla Ciebie ważne,skoro developer nic jeszcze nie wybudował,to nie rozumiem skąd wogóle jakieś opinie,to jedynie czyjeś gdybania są,ale ja moze obiektywna nie jestem,bo sama kupiłam tam mieszkanko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś