Dodaj do ulubionych

BRFI Pruszków

21.09.06, 16:50
Czy ktoś ma informacje o tym deweloperze i ich budowie w Pruszkowie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: BRFI Pruszków IP: *.devs.futuro.pl 21.09.06, 16:57
      A gdzie to znalazłeś?
    • Gość: asiadzik Re: BRFI Pruszków IP: *.chello.pl 21.09.06, 18:43
      witam

ja wybieram się jutro do ich biura na mały rekonesans

Pozdrawiam
      • Gość: asia Re: BRFI Pruszków IP: 81.219.8.* 21.09.06, 18:50
        Ale wy tajemniczy jesteście......
      • Gość: maddie Re: BRFI Pruszków IP: 80.54.108.* 23.09.06, 20:25
        Do ASI!Bylas?
        Moze podzielimy sie wrazeniami? jestem pelna watpliwosci:) sastre@o2.pl
        • Gość: asiadzik Re: BRFI Pruszków IP: *.chello.pl 23.09.06, 22:45
          Witam

Wysłałam Ci maila na podany adres

Pozdrawiam
    • Gość: agata Re: BRFI Pruszków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 21:51
      A możesz podać ich stronę bądź telefon, też interesuję sie kupnem mieszkania w
      Pruszkowie , ale o nich nic nie słyszałam do tej pory
    • Gość: mike Re: BRFI Pruszków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 22:32
      Podajcie jakiś namiar na tą inwestycje, please...
    • Gość: maddie Re: BRFI Pruszków IP: 80.54.108.* 24.09.06, 16:41
      Pan Prezes mowi, ze sprzedał juz 1/3 mieszkan. Moze jest tu ktos kto juz
      kupil???
      • Gość: robbert4 Re: BRFI Pruszków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 13:39
        Jak można sprzedać mieszkania nie mając pozwolenia na budowę? Kto byłby taki
        naiwny?
        • mbinkowska Re: BRFI Pruszków 25.09.06, 13:43
          hehe ;-)
          popatrz na JW - pozwolenia nie mają, nie wiadomo kiedy będą mieć, czy w ogóle
          dostaną- a 100% sprzedane :P
          • Gość: KASIA692 Re: BRFI Pruszków IP: 83.238.0.* 04.10.06, 10:39
            WITAM, CZY MOŻE KTOS JUZ PODPISAŁ Z NIMI UMOWĘ?JA MAM ZAMIAR TO ZROBIC ALE
            NAPIERW WYBIRAM SIE DO SĄDU GOSPODARCZEGO ŻEBY CO NIECO SPRAWDZIC:)MÓWIE O
            BLOCZKU KTÓRY SIE BUDUJE NA UL. OŁÓWKOWEJ??PROSZE O INFO JESLI MACIE JAKIES
            WIEŚCI NA TEMAT TEJ BUDOWY..POZDRAWIAM
            • Gość: asiadzik Re: BRFI Pruszków IP: *.chello.pl 04.10.06, 12:06
              My podpisaliśmy z mężem w zeszłym tygodniu,teraz możemy mieć tylko nadzieję,że
              wszystko dobrze się skończy.

Pozdrawiam
              • Gość: kasia692 Re: BRFI Pruszków IP: 83.238.0.* 04.10.06, 12:13
                asia mam pytanko czy Wy sprawdzaliście tego developera cos wiadomo o nim>?? to
                jego pierwsz inwestycja??
                • Gość: gosc Re: BRFI Pruszków IP: *.aster.pl 07.10.06, 21:08
                  czy mozna by bylo dowiedziec sie troche wiecej o inwestycji.

moze moglbym pomoc
              • Gość: Arek Re: BRFI Pruszków IP: *.poczta-polska.pl 20.11.06, 14:35
                Też jestem zainteresowany ta inwestycją i tez mam kilka wątpliwości , w ubiegły
                piatek dowiedziałem się że jest nowa umowa przedwstępna, ale jej jeszcze nie
                przeanalizowałem musze skonsultować się z prawnikiem.
                Można było podpisać umowę z notariuszem i czy mozna było nanosić poprawki do
                umowy????
                Mi powiedziano, że pozwolenie na budowę jest, a jest??/
                Daj znać jak bedzie coś nowego
        • Gość: maddie Re: BRFI Pruszków IP: *.range86-131.btcentralplus.com 24.10.06, 22:14
          czy ktos jeszcze podpisal umowe?
    • radoslavvv Re: BRFI Pruszków 08.10.06, 23:00
      Witam!
      Bylem w biurze tej firmy, kabaret. Do tego brak pozwolenia na budowe, brak
      strony www, brak dosw.w budowie, firma swieza, konsorcjum miedzynarodowe ;)
      pachnie przekretem.
      Dziwie sie ludziom ktorzy zdecyduja sie zaryzykowac. To jak zycie na tykajacej
      bombie...
    • Gość: Ania Re: BRFI Pruszków IP: 212.160.172.* 10.10.06, 16:37
      Ja byłam, też jestem zainteresowana, ale nękaja mnie same watpliwości i żadnych
      pewników. Prezes nie sprawił, ze jestem pewniejsza. Po pierwsz podobno są już w
      Polsce od roku, a zwykłego pozwolenia przez ten czas nie potrafili załatwić. po
      drugie nie potrafił odpowiedzieć na kilka podstawowych pytań jak po której
      stronie torów PKP znajduje się inwestycja, jak dalego jest do WKD, plan budynku
      też nie jest mu do końca znany i jeszcze to, że był zdziwiony kilkoma pytaniami
      odnośnie umowy przedwstępnej, np. na pytanie dlaczego po wybudowaniu budynku
      oglądać go bedzie można tylko w soboty w godz. 10:00 - 16:00? Stwierdził, że
      zaraz to zmieni - dziwne, że tak od ręki bez konsultacji z kimkolwiek?! Nie
      wiem sama - oferta na dzień dzisiejszy interesująca, ale zero pewności i
      najgorsze jest to, ze mieszkania mają być oddane do końca września 2007, a
      ostatnia wpłata jest w maju 2007. Czy to nie jest podejrzane? Też czekam na
      jakiekolwiek info od osób zainteresowanych tą inwestycją. Niby mają stronę w
      budowie, ale budują ja już parę tygodni - to chyba nie jest tak trudne, że aż
      tyle czasu trwa? Firma Bud-Real Financial Inwestments Sp. z o.o. Jak ich
      sprawdzić, kto wie? czy można podjąć ewentualne ryzyko, ale jednak jakos się
      ubezpieczyć?
      Mój mail: kompozyk@poczta.onet.pl
      • Gość: rambo1 Re: BRFI Pruszków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 22:46
        Jesteśmy z żona zaintersowani tą inwestycją. Niestety ale wiele niewiadomych
        wciąż pozostaje. Po pierwsze nie mają pozwolenia na budowę. Po drugie firma Bud-
        Real... powstała 10 lutego br. W KRS właścicelem do czerwca br był gość o
        zagranicznym nazwisku Burlak Alexander. Obecnie jest współwłaścicielem z
        niejaką Joanną Marią Kobylińską.
        Umowa przedwstępna jest fatalnie skonstruowana dwa jej zapisy zą nie do
        zaakceptownania.
        Np.
        - par 3 ust 2. Wszelkie powierzchnie podane w niniejszej umowie mogą różnić się
        od rzeczywistych w granicach 5%. Stwierdzenie różnicy w powyższych granicach
        nie stanowi podstawy do jakichkolwiek roszczeń.

- par 5 ust. 2 Cena podlega waloryzacji o współczynnik wzrostu cen w
        budownictwie za okres od początku inwestycji do daty odbioru Lokalu. - czy ktoś
        wie co to jest za współczynnik?
        • Gość: Arek Re: BRFI Pruszków IP: *.poczta-polska.pl 20.11.06, 14:26
          Też jestem zainteresowany ta inwestycją i tez mam kilka wątpliwości m.in. do
          tych punktów które także wymieniłeś, w ubiegły piatek dowiedziałem się że jest
          nowa umowa przedwstępna, ale jej jeszcze nie przeanalizowałem musze skonsultować
          się z prawnikiem.
          Mi powiedziano, że pozwolenie na budowę jest.
          Daj znać jak bedzie coś nowego
          • Gość: ja Re: BRFI Pruszków IP: *.devs.futuro.pl 20.11.06, 14:43
            A po czemu metr kwadratowy? ;-)
          • Gość: asiadzik Re: BRFI Pruszków IP: *.chello.pl 20.11.06, 16:53
            Pozwolenie jest .Już nawet coś się ruszyło.Póki co wykopali wielką dziurę,oby
            tak dalej
            • Gość: AS Re: BRFI Pruszków IP: *.poczta-polska.pl 21.11.06, 15:00
              Też chcę tu kupić mieszkanie, ale mam coraz większy dylemat jak czytam rózne
              opinie na temat tej firmy.
              Mam tylko jedno proste pytanie co i gdzie ta firma coś zbudowała?
              Może ktoś mi podpowiedzieć?
              • Gość: asiadzik Re: BRFI Pruszków IP: *.chello.pl 21.11.06, 15:42
                Inwestycja na Ołówkowej będzie pierwszą inwestycją tego developera,cóż każdy
                kiedyś zaczynał.Nie wiem dlaczego opinie na forum są dla Ciebie ważne,skoro
                developer nic jeszcze nie wybudował,to nie rozumiem skąd wogóle jakieś
                opinie,to jedynie czyjeś gdybania są,ale ja moze obiektywna nie jestem,bo sama
                kupiłam tam mieszkanko.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka