071979an 06.05.07, 22:22 Witam wszystkie dziewczyny mieszkające w UK ;)) Mieszkam w Southport dopiero od 4 miesięcy i chciałabym poznać jakąś mame,moze ktoś z tego miasta zagląda na to forum. Mam 3 letniego synka i brakuje mam towarzystwa.pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staserka Re: Southport k/Liverpool 06.05.07, 22:27 czesc.prawde mowiac ja w Southport nie mieszkam ale moi tesciowie owszem.A my bardzo czesto ich odwiedzamy.Wlasnie wybieramy sie 28 maja.Jesli mialabys ochote na spotkanie to pisz :-)) Odpowiedz Link
1klasyk Re: Southport k/Liverpool 26.08.13, 06:07 Witam.....mam taka nietypowa prosbe...Chcialabym ponownie odwiedzic Southport, lecz niestety jestem emerytka ze skromnym uposazeniem poslkim. Zalezaloby mi wynajac samodzielny pokoj z dostepem do lazienki, na ok. tydzien czasu w miesiacu pazdzierniku, najlepiej pryz jakiejs polskiej rozsadnej rodzininie...nie jestem uciazliwa lokatorka, bo jade tylko I wylacznie na tydzien w celu turystycznym, wspominac dawne czasy. Po prostu to miasteczko jest b.urokliwe jak dla mnie. Nad morzem I stare uliczki, piekny park cos dla mnie.... Czy moglabym liczyc na pomoc-jako polce emerytce......WBR Odpowiedz Link
botu Re: Southport k/Liverpool 26.08.13, 11:38 www.lodging-world.com/uk/england/merseyside/southport/bed-and-breakfasts?sort=7&page=1#.Uhshfp_djNA Odpowiedz Link
071979an Re: Southport k/Liverpool 07.05.07, 16:36 Fajnie ze ktos się odezwał.Chętnie sie spotkam ;)) Dobrze byłoby tez pogadać na gg jesli masz moj GG 2831519 Ania Odpowiedz Link