Dodaj do ulubionych

Skorosze 44 metry

IP: *.daleka.net 26.10.06, 00:08
Posiadam mieszkanie na Skoroszach które ze względu na to ze kupuję teraz
mieszkanie na rynku wtórny na tym samym osiedlu muszę sprzedac.

Mieszkanie 44 metry, pietro 5. miejsce garażowe, oddanie wrzesień 2008. Widok
na patio.

Czy jest ktoś zainteresowany takim mieszkaniem ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Bogs Re: Skorosze 44 metry IP: 195.149.64.* 26.10.06, 07:34
      Jestem zainteresowany - poproszę o więcej informacji (lokalizacja, developer,
      plany mieszkania, cena) na adres bb@wp.pl
    • jaqbek2 Re: Skorosze 44 metry 26.10.06, 08:37
      Jaki developer ?
      • Gość: marecki Re: Skorosze 44 metry IP: 80.50.88.* 26.10.06, 12:54
        Tak jak ktos stwierdził poniżej chodzi o Ebejota.
        Reszta informacji też się zgadza.
        Służę innymi istotnymi informacjami.

• Gość: Agness Re: Skorosze 44 metry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 09:38
          Lepiej się nie odzywaj, bo zaraz powiedzą, że pracujesz w ebejocie :P
          Przecież to standard, że w warszawie mieszkańcy nie wiedzą co kupują, nie
          wiedzą nic o okolicy i osiedlu i nie powinni chwalić firm, które budują
          terminowo i solidnie ;)

A jak już chwalą to zatrudnienie mają w spółce developerskiej - to pewniak ;)
    • Gość: Agness Re: Skorosze 44 metry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 09:48
      Z tym terminem to wygląda na osiedle Skorosze VIII budynek G4, ul. Dzieci
      Warszawy róg Ryżowej, Ursus, developer ebejot (www.ebejot.pl). Cena na
      pierwotnym to 5,8-6,2 tys/m2 + garaż 25,5 tys
      • Gość: Ania Re: Skorosze 44 metry IP: *.acn.waw.pl 26.10.06, 17:35
        Ciekawe, że taka jesteś obeznana w aktualnych cenach na swoim wspaniałym osiedlu.
        I nie dziw się, że ludzie podejrzewają, iż jesteś pracownicą ebejotu. Co wchodzę
        na post dotyczący ursusa tam zawsze można ujrzeć Twoje zachwalanie tego
        developera.....
        • Gość: Agness Re: Skorosze 44 metry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 09:36
          Jakbyś "inteligentna niewiasto" weszła na stronę developera to byś zobaczyła,
          że ZAWSZE publikują aktualne ceny (a nie jak większość developerów "na telefon"
          i codziennie wyższe)

Jestem zadowolona i tyle. A jeśli wiem kto buduje ten blok w chwili kiedy ktoś
          inny o to pyta to chyba mam pełne prawo się wypowiedzieć. Poza tym śledzę wątki
          na temat tego osiedla ponieważ bezpośrednio mnie dotyczą. Ty pewnie śledzisz
          wątki o Mińsku Mazowieckim i to już Twój problem..

A co sobie myślisz to już Twoja sprawa. Taki brak wyobraźni nie jest dla mnie
          podstawą do pogorszenia humoru..

Agness
          • Gość: Ania Re: Skorosze 44 metry IP: *.acn.waw.pl 27.10.06, 20:25
            Gość portalu: Agness napisał(a):

Ty pewnie śledzisz
            > wątki o Mińsku Mazowieckim i to już Twój problem..

ciekawe na jakiej podstawie wysnuwasz takie wnioski .........
    • eglod Re: Skorosze 44 metry 27.10.06, 15:37
      jestem zainteresowana
      • Gość: marecki Re: Skorosze 44 metry IP: 80.50.88.* 27.10.06, 16:55
        Odeslalem na maila szczegóły
        • Gość: gosc Re: Skorosze 44 metry IP: *.aster.pl 27.10.06, 19:00
          Jaka cena?
          • Gość: aga Re: Skorosze 44 metry IP: *.aster.pl 27.10.06, 20:37
            widzac tempo znikania mieszkan (jak ruszyla sprzedaz skoroszy VIII to byla taka
            kolejka jak za komuny- az sie zastanawialam co sie dzieje), to spokojnie moze
            je opchnac za ponad 6,5 tys. Polecam dewelopera, chociaz dzielnica
            komunikacyjnie jest koszmarem. Na szczescie sie wyprowadzilam.Poza tym
            dzielnica jest w porzadku- rozwinela sie, na osiedlu w zasadzie mozna wszystko
            naby, bo przybylo nowych punktow, ladne nowe osiedla (szkoda,, ze sa ogrodzone
            i w trakcie grodzenia), bo sie chodzi wdluz parkanow. A deweloper godny
            polecenia- jak juz cos schrzani, to nie ma problemu z egzekwowaniem w ramach
            gwarancji. Dbaja o klientow. Co do Agness, to jest ona nowa (jeszcze nie
            zamieszkala) przyszla lokatorka Skoroszy, ktora wszedzie reklamuje Ebejot, bo
            sama tam kupila. Tylko jak jest przyjdzie wyjezdzac pol godziny do
            Jerozolimskich (kiedys do pracy dojezdzalam w niecala godzine, nowe osiedla
            sprawily, ze sie kolezanka jedzie 1,5-2 godz.).Tak samo jak sie jej zechce
            dzieci- brak przedszkoli i szkol jest koszmarem
          • Gość: marecki Re: Skorosze 44 metry IP: *.daleka.net 27.10.06, 21:09
            Cena jest do umówienia.

Prosze o propozycje.
            Cena developera jest prawie 300 000. (już z garazem)
    • Gość: samolot Re: Skorosze 44 metry IP: *.aster.pl 28.10.06, 11:25
      Dla wszystkich zainteresowanych mieszkaniem na Skoroszach polecam zapoznanie się
      z aktualnym rozkładem lotów na Okęciu, a w szczeglności lądowań z wyjątkiem
      osób majacych problemy ze słuchem.

• Gość: aga Re: Skorosze 44 metry IP: *.aster.pl 28.10.06, 16:48
        zartujesz. Wychodzi prawie 7000 tys. A na stronach Ebejotu sa nizsze ceny. Co
        do samolotow- da sie przezyc. Najgorszy ]dla mnie byl halas z Jerozolismkich. A
        te bloki maja jeszcze gorzej, bo sa przy Dzieci W. a tam jest bardzo glosno.
        • Gość: marecki Re: Skorosze 44 metry IP: *.daleka.net 28.10.06, 22:27
          Weż pod uwagę że cena jest już z agrazem, jak go odejmiesz to uzyskasz cene
          taka jak u developera.
          Niestety za garaż też ktos placi a ktos go buduje zeby go sprzedać.
          • Gość: aga Re: Skorosze 44 metry IP: *.aster.pl 29.10.06, 14:44
            potrzymaj jeszcze jezeli niepotrzebujesz pieniedzy. Za 3-4 lata jak dociagna
            autostrade i udroznia Jerozolimskie, to ceny na pewno podskocza. Gdyby nie ten
            fatalny wyjazd i nieruchawosc urzedasow z gminy (na razie nie ma ani szkoly,
            ani przedszkoli w planach- a wystarczy sie przejsc wdluz budynkow, zeby
            zobaczyc ile tam wozkow i kobiet w ciazy), to nie jest tak daleko do centrum.
            Dla mnie np. Olimpia, gdzie teraz sprzedaja za 8-9 tys,. jest znacznie gorszym
            miejscem- jedynym uzasadnieniem ceny jest metro. Dlatego nie sprzedaje swojego-
            teraz zarabia na odsetki z drugiego mieszkania i czekam na autostrade.
            • Gość: marecki Re: Skorosze 44 metry IP: *.daleka.net 29.10.06, 22:48
              Myslenie bardzo słuszne,
              dziekuję za opinie, jednak niestety muszę się tego pozbyć bo ... jak napisałem
              kupiłm na rynku wtórnym też w ebejocie też na ursusie, wiec sama rozumiesz ..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka