Dodaj do ulubionych

Developer House ul. Palmowa

IP: 89.171.82.* 26.10.06, 18:45
Witam! wyczytałam, że na palmowej jest jescze jeden segment do sprzedania.
opinie na forum tragiczne; czy ktoś mógłby dać znać, czy mają wreszcie
uprawomocnione pozwolenie i czy mają akt własności ziemi; acha i co z tą
księgą wieczystą? A co z drogą - dojazd od wału czy traktu? Będę wdzięczna za
inf.
Obserwuj wątek
    • Gość: tekla Re: Developer House ul. Palmowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 21:19
      chyba na poprawnej. palmowa to budynki wielorodzinne - mieszkania normalne.
      opinie fatalne, ceny niskie. ja kupuje na seczkowej. zobaczymy, jak to
      bedzie... jestem moze zbyt optymistyczna :-D
      • Gość: zochna Re: Developer House ul. Palmowa IP: *.171.82.10.crowley.pl 27.10.06, 14:24
        fakt pomyliło mi się. to na peonii jest ostatni budynek; a największe problemy
        były z tego co ludzie piszą z osiedlem na palmowej. Sama nie wiem, co robić, bo
        jak developer ma problemy z jedną inwestycją to potem już idzie lawinowo.
        Byłabym wdzięczna, jak odezwałby się ktoś, kto juz kupił w tym miejscu i zna
        sprawę. Pozdrowienia
        • gosc18 Re: Developer House ul. Palmowa 21.11.06, 10:04
          szukam osob, ktore zarezerwowały mieszkanie na osiedlu Palmowa II etap.
          Słyszeliscie ze podnieśli ceny na pierwszym etapie.......
          • Gość: tekla Re: Developer House ul. Palmowa IP: 62.29.137.* 21.11.06, 10:33
            podniesli, ale nie tak po prostu, ale dlatego ze ten projekt nie zostal
            zatwierdzony w gminie, musieli zmieniac go, wyeliminowac garaz podziemny czy
            cos takiego i w efekcie wszystko sie strasznie wydluzylo od kwietnia do
            teraz... wydaje mi sie ze jak nie ma problemow z projektem i pozwoleniem na
            budowe to raczej nie beda zmieniali cen, taka mam nadzieje...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka