Dodaj do ulubionych

Wilanow One - BSR

IP: *.chomiczowka.net.pl 11.11.06, 20:43
Witam,

czy ktoś słyszał cos o tej inwestycji na Wilanowie - czy 7500 jak za metr
mieszkania z klima i podobno wysokim standardzie (wysokość 2,90) to nie za
dużo?

Czekam na trafne opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: NiezlyGosc Re: Wilanow One - BSR IP: *.spray.net.pl 11.11.06, 21:11
      Jak Herox sie obudzi to ci powie ze 7500 za metr to okazja bo za chwile bedzie
      po 10tys ;)
    • Gość: GG Re: Wilanow One - BSR IP: *.rm2.albacom.net 12.11.06, 10:58
      Być może dla niektórych to nie jest cena wygórowana,jak na mieszkania przy
      projektowanej autostradzie. Trzeba pamiętać o doliczeniu wysokiej ceny garażu.
      Ja mam do sprzedaży apartament, 3p za 6700 z garażem,w niedużym budynku,gotowe
      równieżw 2008, w pn części Miasteczka i nie ma chętnych, mimo atrakcyjnego
      systemu płatności.
      • Gość: Pablo Re: Wilanow One - BSR IP: *.chomiczowka.net.pl 12.11.06, 17:51
        Witam,

a gdzie masz dokladnie to mieszkanko i jaka cena za calosc - ile metrow?
        • Gość: GG Re: Wilanow One - BSR IP: *.rm2.albacom.net 13.11.06, 13:23
          Osiedle Ostoja Wilanów, 87m x 6700 z garażem, parter, wysoki standard. Nieduży
          budynek.
          • Gość: Malik Re: Wilanow One - BSR IP: *.aster.pl 14.11.06, 23:35
            Parter na przeciw Swiatyni Opatrznosci..szczerze mówiąc sie nie dziwie,,,,
            • Gość: Pablo Re: Wilanow One - BSR IP: *.chomiczowka.net.pl 15.11.06, 20:13
              Zasadniczo - Wilanow One - radze przeczytac umowe rezerwacyjna - jak
              zrezygnowalem - haczyk na haczyku:)
    • Gość: cesiek Re: Wilanow One - BSR IP: 195.164.0.* 15.11.06, 20:21
      Znalazłem coś takiego może Ci sie przyda, Oni mają chyba więcej kasy niż ustawa
      przewiduje - reklamy są wszędzie i to swiadczy o tym że mają chyba kapitał a
      więc nikogo nie wydymają.Kiedyś w RNW był dodatek o wilanowie podobno ma tam
      lecieć autostrada 800 metrów od tej obwodnicy - moze dlatego chca szybko
      sprzedać i sie reklamują nie wiem, ale jako jedyni mają klime i to może przez
      tą autostrade bo okna nie otworzysz !!!hahaha
      www.rnw.pl/index5.php?id=0&id_art=917pozdro
      • Gość: will Re: Wilanow One - BSR IP: *.chello.pl 25.11.06, 20:35
        Zapraszam Państaw na stronę www.e-wilanow.pl - jest to serwis społeczności lokalnej.

Znajdziecie Tam Państwo forum ->www.e-wilanow.pl/forum.
        Zanajduje się tam kategoria "La Lumiere"

Zapraszam do przeniesienia tej rozmowy właśnie tam - (już teraz mamy 100
        użytkowników - każdy ma jakieś ciekawe sprawy do poruszenia i co najważniejsze
        wszyscy są zainteresowani bezpicznym i jak najbardzej kożystnym zakupem
        mieszkania w Wilanowie)
        • Gość: gościu Re: Wilanow One - BSR IP: 82.177.34.* 27.11.06, 14:39
          A co ma La Lumier wspólnego z Wilanów One?

Ja proponuję przenieść ten wątek na forum dla mocherowych beretów - La Mocher.
      • Gość: cesiek Re: Wilanow One - BSR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 22:21
        jest jeszcze to - wiec to jest cale konsorcjum - o czym swiadcza znane na rynku
        marki i najwieksze swiatowe banki

www.goldfinance.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=92&Itemid=1
        a klima to chyba najwieksza atrakcja :)
    • Gość: Olek Re: Wilanow One - BSR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 05:56
      Wszystko o inwestycji wilanow one jest na ich stronie www.wilanow.one.pl/
      • Gość: gilli Re: Wilanow One - BSR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 18:50
        to znalazlam dobre i konkretne info o willanow one

www.goldfinance.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=92&Itemid=1
        prosze
        • Gość: LilJoe Re: Wilanow One - BSR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 19:00
          kojazy mi sie z ZSRR Wilanow One haha
    • aimiejego Re: Wilanow One - BSR 27.12.06, 22:48
      Według moich informacji wszystkie mieszkania zostały już sprzedane. To, co jest
      oferowane to pierwotnie projektowane komórki lokatorskie, które, ze względu na
      duże zainteresowanie inwestycją, zostały zaadaptowane na niewielkie apartamenty.
      Ich podziemna lokalizacja tłumaczy niezwykle niską cenę.
      • Gość: Ktosia Re: Wilanow One - BSR IP: 217.116.110.* 02.01.07, 00:46
        Kto juz tam kupil mieszkanie ?
        • Gość: Kazimierz Re: Wilanow One - BSR IP: *.orange.pl 02.01.07, 13:35
          Tak, Marcinkiewcz podobno kupil

Maja
          • Gość: ja Re: Wilanow One - BSR IP: 195.245.213.* 15.01.07, 19:29
            Prędzej nasza zakochana w kościołach Hania Gronkiewicz.
        • Gość: Ktos Re: Wilanow One - BSR IP: *.chomiczowka.net.pl 02.01.07, 19:30
          Kupil???? Chyba dopiero zarezerwowal prawo do podpisania umowy przedwstepnej z
          cena mieszkania w momencie jej podpisania - czyli szacuje ze pod koniec roku
          2007:) i zaplaci nie tak jak bylo kolo 7500 tylko 9000:) Pozdrawiam osoby
          podpisujace wszystko i wszystkim...
          • Gość: :) Re: Wilanow One - BSR IP: *.orange.pl 07.01.07, 00:26
            ja zarezerwoalam i nie zaluje - juz sobie szukam mebelkow w IKEA
            • Gość: Doggie Re: Wilanow One - BSR IP: 217.116.110.* 07.01.07, 12:23
              IKEA to jest tandeta z najnizszej polki

w IKEA najbardziej lubie hot-dogi
              • Gość: Doger Re: Wilanow One - BSR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 20:21
                zostaly tylko duze mieszkania
                • Gość: gość Re: Wilanow One - BSR IP: *.aster.pl 12.01.07, 22:03
                  Na szczęście hot-dogów w Ikei jeszcze nie wykupili.
                  • Gość: Mariusz Re: Wilanow One - BSR IP: *.orange.pl 13.01.07, 10:07
                    po chot-dogach w ikei dostaje rozstroju zaladka
    • tanitazaitceva Re: Wilanow One - BSR 13.02.19, 09:23
      Projektowanie wnętrz, projekty pod klucz, profesjonalne biuro projektowe, architekci z pasją!tz-interior.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka