Dodaj do ulubionych

DOM NA HARFOWEJ - SASIEDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: 159.107.90.* 14.11.01, 15:14
Witam wszystkich,

Czy naprawde nikt nie zdecydowal sie na inwestycje przy ul Harfowej na Ochocie?
Bardzo prosze o kontakt przyszlych sasiadow...

Pozdrawiam,
Jo
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: DOM NA HARFOWEJ - SASIEDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ipartners.pl 11.12.01, 16:35
      czesc,

ja wlasnie sie zastanawiam nad kupnem mieszkania na Harfowej. Czy moglas
      negocjowac harmonogram splat? A moze bralas kredyt w Banku Slaskim, z ktorym
      podobno Isan Invest ma umowe? Bede bardzo wdzieczna za jakiekolwiek komentarze
      na temat tej inwestycji? No i przede wszystkim- moze zdecydowalas sie
      przypadkiem na najmniejszy metraz (ja o takim mysle-37,2)- ile w tym przypadku
      policzyli Ci za metr w pierwszej wplacie?)
      pozdrawiam
      ewa
      • Gość: Adam Re: DOM NA HARFOWEJ - SASIEDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.11.133.* 12.12.01, 13:58
        Ja też mam zamiar podpisać umowę ISAN-INWEST na mieszkanie przy Harfowej...
        Do końca roku, ale na razie mój prawnik sprawdza umowę z tym Deweloperem...
        Ma sporo uwag które już negocjuję z tą firmą. Jest tam naprawdę sporo kruczków
        i zawiłości...Ale może się uda...Jeśli tylko ktoś pragnie się dowiedzieć czegoś
        konkretnego możemy się zdzwonić...
        Pozdrawiam wszystkich sąsiadów...
      • Gość: Jo Re: DOM NA HARFOWEJ - SASIEDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 159.107.90.* 12.12.01, 14:02
        Nareszcie!!!!;-)
        Jestem w trakcie negocjacji tzn czekam własnie na odpowiedz Pani Prezes co do
        moich licznych zastrzezen w tzw. umowie realizacyjnej.
        Wybralam sobie mieszkanie ponad 50 metrowe jeszcze w pazdzierniku podpisalam
        umowe rezerwacyjna (na promocyjnych warunkach m.in. stala cena w PLN 3500.)
        Jeszcze wiec nic definitywnego nie podpisalam.
        Czy Ty podpisalas juz jakas umowe? Co sadzisz o tej inwestycji i jakie masz
        wrazenia z kontaktow z Isan Invest?
        Powiem ci ze jestes juz druga osoba ktora znalazlam i bardzo sie ciesze z tego
        powodu.
        Pozdrawiam,
        Jo
        • Gość: Jo Re: DOM NA HARFOWEJ - SASIEDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 159.107.90.* 12.12.01, 14:06
          O rany!
          Wlasnie odpisywalam Ewie, a tu kolejny sasiad ;-)))))))))))))
          Moze jakies namiary? Wymiana informacji na pewno bedzie bardzo przydatna, tez
          mam duzo informacji oraz mam za soba konsultacje z radca prawnym..
          Moj telefon: 601 067 578 (Joanna)
          Pozdrawiam serdecznie
          • Gość: Adam Re: DOM NA HARFOWEJ - SASIEDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.11.133.* 12.12.01, 14:16
            Jeśli tylko masz ochotę to zadzwoń do mnie 0-605440847...
            Możemy się wymienić uwagami w sprawie inwestycji na Harfowej...
            Pozdrawiam.
    • Gość: Adam Re: DOM NA HARFOWEJ - SASIEDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.11.133.* 12.12.01, 14:29
      Mam już poprawioną umowę przez prawnika i wykrył wiele niejasności ale z chęcią
      je zkonsultuję z kimś jeszcze...
      Może wy macie jakieś uwagi o których ja jeszcze nie wiem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka