Gość: Jo IP: 159.107.90.* 14.11.01, 15:14 Witam wszystkich, Czy naprawde nikt nie zdecydowal sie na inwestycje przy ul Harfowej na Ochocie? Bardzo prosze o kontakt przyszlych sasiadow... Pozdrawiam, Jo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: DOM NA HARFOWEJ - SASIEDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ipartners.pl 11.12.01, 16:35 czesc, ja wlasnie sie zastanawiam nad kupnem mieszkania na Harfowej. Czy moglas negocjowac harmonogram splat? A moze bralas kredyt w Banku Slaskim, z ktorym podobno Isan Invest ma umowe? Bede bardzo wdzieczna za jakiekolwiek komentarze na temat tej inwestycji? No i przede wszystkim- moze zdecydowalas sie przypadkiem na najmniejszy metraz (ja o takim mysle-37,2)- ile w tym przypadku policzyli Ci za metr w pierwszej wplacie?) pozdrawiam ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: DOM NA HARFOWEJ - SASIEDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.11.133.* 12.12.01, 13:58 Ja też mam zamiar podpisać umowę ISAN-INWEST na mieszkanie przy Harfowej... Do końca roku, ale na razie mój prawnik sprawdza umowę z tym Deweloperem... Ma sporo uwag które już negocjuję z tą firmą. Jest tam naprawdę sporo kruczków i zawiłości...Ale może się uda...Jeśli tylko ktoś pragnie się dowiedzieć czegoś konkretnego możemy się zdzwonić... Pozdrawiam wszystkich sąsiadów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: DOM NA HARFOWEJ - SASIEDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 159.107.90.* 12.12.01, 14:02 Nareszcie!!!!;-) Jestem w trakcie negocjacji tzn czekam własnie na odpowiedz Pani Prezes co do moich licznych zastrzezen w tzw. umowie realizacyjnej. Wybralam sobie mieszkanie ponad 50 metrowe jeszcze w pazdzierniku podpisalam umowe rezerwacyjna (na promocyjnych warunkach m.in. stala cena w PLN 3500.) Jeszcze wiec nic definitywnego nie podpisalam. Czy Ty podpisalas juz jakas umowe? Co sadzisz o tej inwestycji i jakie masz wrazenia z kontaktow z Isan Invest? Powiem ci ze jestes juz druga osoba ktora znalazlam i bardzo sie ciesze z tego powodu. Pozdrawiam, Jo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: DOM NA HARFOWEJ - SASIEDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 159.107.90.* 12.12.01, 14:06 O rany! Wlasnie odpisywalam Ewie, a tu kolejny sasiad ;-))))))))))))) Moze jakies namiary? Wymiana informacji na pewno bedzie bardzo przydatna, tez mam duzo informacji oraz mam za soba konsultacje z radca prawnym.. Moj telefon: 601 067 578 (Joanna) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: DOM NA HARFOWEJ - SASIEDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.11.133.* 12.12.01, 14:16 Jeśli tylko masz ochotę to zadzwoń do mnie 0-605440847... Możemy się wymienić uwagami w sprawie inwestycji na Harfowej... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: DOM NA HARFOWEJ - SASIEDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.11.133.* 12.12.01, 14:29 Mam już poprawioną umowę przez prawnika i wykrył wiele niejasności ale z chęcią je zkonsultuję z kimś jeszcze... Może wy macie jakieś uwagi o których ja jeszcze nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś