Gość: Kasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 11:27 Cześć, Kto z Was kupił mieszkanko w tej bajecznej lokalizacji ? Hura Hura Hura, ogromnie się cieszę że mi się udało !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
herox Re: Villa Concorde - szukam sąsiadów 14.12.06, 11:29 Masz szczęście, bo popyt ogromny i takich szczęśliwców jak ty jest niewielu. A po ile teraz chodzą te mieszkanka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Villa Concorde - szukam sąsiadów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 11:34 tylko 10 tysiecy za metr !!! jak usłyszałam to myślałam że coś się miłej Pani pomyliło :) liczyłam się z tym, że zapłacę ok 12 - 13 tys/m2 Odpowiedz Link Zgłoś
herox Re: Villa Concorde - szukam sąsiadów 14.12.06, 12:02 Gość portalu: Kasia napisał(a): > tylko 10 tysiecy za metr !!! jak usłyszałam to myślałam że > coś się miłej Pani pomyliło :) liczyłam się z tym, że zapłacę > ok 12 - 13 tys/m2 To faktycznie miałaś szczęście. Ale równie radosny jest fakt, że już zarobiłać ok. 50%, a ceny mają jeszcze wzrosnąć o 50-100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Villa Concorde - szukam sąsiadów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 13:55 Mieszkanie kupiliśmy dla siebie czyli nie zarobek tylko ewentualny wzrost wartości nieruchomości. Z drugiej strony będzie można pod tę zwiększoną wartość wziąść kolejny kredycik ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hj Re: Villa Concorde - szukam sąsiadów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 14:23 Zartujesz??? Czy serio 10K/m2? Ile metrow, jakie pietro i strona ? Odpowiedz Link Zgłoś
remila Re: Villa Concorde - szukam sąsiadów 14.12.06, 16:23 chyba coś nie tak! Ja mam rezerwację na 3 p za ok 7300 + garaż A ceny w ogóle miały być do ok 8800 max czy liczysz poważnie na dobrą inwestycję przy cenie 10 000 z metra? Odpowiedz Link Zgłoś
alamedka Re: Villa Concorde - szukam sąsiadów 16.12.06, 13:06 A ja kupiłam parter w rogu zach-płd-wsch za 7 500 PLN za metr. Uważam, że lokalizacja jest jest bardzo atrakcyjna - dobra komunikacja z centrum i piękny widok z okna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Villa Concorde - szukam sąsiadów IP: *.amwaw.edu.pl 28.12.06, 17:49 Macie moze jakies informacje nt pozwolenia na budowe tej inwestycji? Wiecie cos wiecej o BI? Czy byly jakies problemy z ich juz zrealizowanymi inwestycjami? Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atos Ludzie przecież to totalne zadupie jest!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 21:01 Czy wyście poszaleli żeby tyle płacić za metr w takiej lokalizacji???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
aimiejego Re: Ludzie przecież to totalne zadupie jest!!! 29.12.06, 12:56 Lokalizacja jest znakomita, ponieważ w Warszawie. Co innego, gdyby taką cenę płacić np. w Sokołowie Podlaskim. Odpowiedz Link Zgłoś
gracuuja Re: Villa Concorde - szukam sąsiadów 02.02.07, 12:48 my też, my też, my też!!! :) kupiliśmy na parterze w klatce D :) 64m po 6900 :P wiecie coś może o pozwoleniu..?? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś