Gość: bankroot IP: *.pekao.com.pl 04.04.03, 16:03 mam pytanie do mieszkańców: czy nie czujecie się "zawiedzeni" faktem, iz pomimo wcale nie małego kosztu owego miejsca, każą nam (a może tylko mi ;) płacić ponad 70 zł miesięcznie ? bankroot Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nobody Re: opłata za miejsca postojowe - Chodecka,Turmon IP: *.chello.pl 16.06.03, 22:11 Gość portalu: bankroot napisał(a): > mam pytanie do mieszkańców: > czy nie czujecie się "zawiedzeni" faktem, iz pomimo wcale nie małego kosztu > owego miejsca, każą nam (a może tylko mi ;) płacić ponad 70 zł miesięcznie ? > > bankroot Witam, Zgadzam sie :(. Pozno odpowiadam :) Byly zebrania i okazalo sie, ze te miejsce jest najdrozsze w okolicy. Spoldzielnia tlumaczy sie ze uslugi w zakresie miejsca sa drogie, poza tym Spoldzielnia beirze wiecej bo to nowy budynek, w zwiazku z tym koszty za to ponosza lokatorzy, zeby utrzymac pozostale stare budynki Spoldzielni (prezes tak mowil na jednym ze spotkan bez ogordek). Pozdrawiam, Nobody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radykal Re: opłata za miejsca postojowe - Chodecka,Turmon IP: 194.9.223.* 17.06.03, 10:39 CZołem bankroot Jak sie mieszka na 3 pietrze ??? A co do SM i opłat jest jak jest i SM jest bardzo nieruchawym tworem , a zmiany przeprowadzic cięzko ( i nie dotyczy to tylko tej spółdzielni ale wszystkich podobnych tworów tego typu ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankroot Re: opłata za miejsca postojowe - Chodecka,Turmon IP: *.pekao.com.pl 20.06.03, 09:17 cześć, mieszka się nie najgorzej (trochę trudno się przyzwyczaić po mieszkaniu 43 lata w innym miejscu) co do opłat za miejsce parkingowe, to zdawałem sobie sprawę, że nic się nie wskóra (można się cieszyc, że nie trzeba płacić np. 200 zł). Natomiast przeraża mnie fakt, że prezes bez ogródek stwierdził, że pośrednio mamy finansować starsze budynki. Ciekawe jak długo !? bankroot Odpowiedz Link Zgłoś