Dodaj do ulubionych

JW Górczewska

23.01.07, 15:08
Kiedy planowane jest wprowadzenie się pierwszych mieszkańców? Ktoś wie?
Obserwuj wątek
    • Gość: alus Re: JW Górczewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 18:35
      2 lata temu byłem o krok od podpisania umowy z JW. Akurat ten post mi o tym
      przypomniał. Teraz jestem szczęśliwy, że wtedy kupiłem z rynku wtórnego i przez
      ten czas sobie spokojnie mieszkam, bo różnica jest taka, że spłacałbym te same
      pieniądze za mieszkanie z którego nie mógłbym korzystać....

Oby oddali wam jak najszybciej budynek. W większości przypadków deweloperzy
      przedłużają jak tylko się da...
      • Gość: szczęśliwiec Re: JW Górczewska IP: *.compi.net.pl 23.01.07, 21:36
        pierwszy chyba miał być oddany we wrześniu 2006 (mniejszy od strony
        Górczewskiej) ale po wypadku na budowie kiedy spadł z 13 piętra jakiś Ukrainiec
        wszycho sie przesunęło! szkoda ze nie zamknęli wtedy paru osiłków z tego
        nędznego JWC moze by sie opamietali panowie. Też byłem bliski podpisania umowy -
        dzwonili prawie co dwa dni i pytali lub proponowali coś innego. Jestem bardzo
        szczęsliwy że wtedy sobie odpuściłem. dzieki Wam przyjaciele!
        • zarembski Re: JW Górczewska 24.01.07, 11:35
          Ja też jestem szczęśliwym posiadaczem mieszkania w innej lokalizacji, choć
          zastanawiałem się nad JW. Na szczęście skutecznie zniechęciła mnie wielkość tej
          inwestycji.A moje pytanie stąd, że co dzień przejeżdżam tamtędy, a w zasadzie
          postępów prac to teraz tam nie widać żadnych... Miało być pod koniec 2006, a coś
          nie zanosi się na prędkie zamieszkanie... Na razie tylko straszy neon. :/
          • joa21 Re: JW Górczewska 24.01.07, 12:53

neon to podstawa ;) z neonem nie ma mozliwosci spekulacji, bo kazdy i tak sie
            dowie, ze to JW... rotfl
            • Gość: ania Re: JW Górczewska IP: *.crowley.pl 02.02.07, 16:19
              A ja niestety stałam się "szczęśliwą posiadaczką" mieszkania na tym osiedlu a
              raczej obietnicy mieszkania.
              mieszkanie powinnam wg umowy otrzymać w marcu a już o grudniu coś wspominają...
              nic tylko się załamać, no ale człowiek na szczęście uczy się na błędach...
              • Gość: szelma Re: ania-porsche co teraz?? IP: *.jmdi.pl 03.02.07, 10:49
                a ja pamietam niejaka anie porsche, osobe o takim nicku, która zajadle broniła
                tej inwestycji i wszem i wobec trąbiła jaki wspaniały interes zycia zrobiła,
                jakie cudowne mieszkanko kupiła i chociaz ludzie pisali, aniu-porsche puknij sie
                w głowe to ona broniła jak lwica JWC i swojego mieszkanka na papierze. ciekawa
                jestem czy ania-porsche juz otrzymała klucze, czy teraz bedzie miec opoznienie o
                2 lata...moze sie odezwie, ciekawe co teraz powie
                • Gość: RO Re: ania-porsche co teraz?? IP: *.crowley.pl 03.02.07, 11:20
                  > w głowe to ona broniła jak lwica JWC i swojego mieszkanka na papierze. ciekawa
                  > jestem czy ania-porsche juz otrzymała klucze, czy teraz bedzie miec
                  opoznienie
                  > o
                  > 2 lata

na jakim papierze ? te budynki już stoją
                • Gość: Serart Re: ania-porsche co teraz?? IP: *.merinet.pl 03.02.07, 11:29
                  Ja kupiłem mieszkanie w tej inwestycji. Opóźnienie jest - to fakt. Zapowiada
                  się, że co najmniej 6 miesięcy poślizgu będzie miał developer. A jeśli chodzi o
                  same JWC to śmieszą mnie opinie na temat tego developera wypowiadane przez
                  osoby, które przeczytały jeden czy dwa artykuły. Oczywiście są lepsi
                  developerzy, solidniejsi, terminowi. Kupując mieszkanie u JWC miałem wiele
                  wątpliowści bo to kiedyś tynk z sufitu w ich bloku odpadł albo ich bloki w
                  Markach się rozpadają. Ale cena była na tyle atrakcyjna, że zdecydowałem się na
                  JWC i Górczewską. A jak na tym wyjdę to się okaże.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka