Dodaj do ulubionych

Ebejot skorosze - czy tam jest jakas ochrona?

IP: *.acn.waw.pl 12.04.03, 20:04
Czy na osiedlach Ebejot jest ochrona, tzn. osiedle ogrodzone i strzezone?
Pytam o inwestycje C1, C2, C3? Nie chcialabym kupic mieszkania sprzed ktorego
ukradna mi samochod. Bo to uraz na cale zycie.
Obserwuj wątek
    • Gość: mugol moze sprzedaj samochod? IP: *.acn.waw.pl 12.04.03, 22:05
      Gość portalu: andzia napisał(a):

> Czy na osiedlach Ebejot jest ochrona, tzn. osiedle ogrodzone i strzezone?
      > Pytam o inwestycje C1, C2, C3? Nie chcialabym kupic mieszkania sprzed ktorego
      > ukradna mi samochod. Bo to uraz na cale zycie.

Na stronie internetowej ebejotu nic o tym nie ma - wiec raczej pomysl o jakiejs
      mniej stresujacej inwestycji (albo sprzedaj samochod)...
      • mcbag Re: moze sprzedaj samochod? 14.04.03, 11:31
        słyszałem od mieszkańca że nie ma, w związku z tym plaga kradzieży, najlepiej
        jak się sama przejedziesz
    • Gość: klops nie ma, ale... IP: 194.181.153.* 14.04.03, 15:27
      jest obowiązkowy garaż dla kupującego mieszkanie. Cena ok. 18.000.
      Niestety brak zamkniętego osiedla i brak ochrony to największy mankament
      dewelopera
      • Gość: rumcajs Re: nie ma, ale... IP: *.acn.waw.pl 14.04.03, 21:35
        Gość portalu: klops napisał(a):

> jest obowiązkowy garaż dla kupującego mieszkanie. Cena ok. 18.000.
        > Niestety brak zamkniętego osiedla i brak ochrony to największy mankament
        > dewelopera

bez ochrony to zadna zabawa, zwlaszcza w naszej ukochanej stolicy. A mieszkancy
        by sie nie mogli skrzyknac i ogrodzic?
        • Gość: damian Re: nie ma, ale... IP: *.eragsm.pl / 10.22.224.* 09.05.03, 08:35
          Witam

Nie nie mogli by, bo muszą wyremontować i umeblować swoje mieszkania wydając na
          to po 40000PLN, a potem im brakuje na ogrodzenie i ochronę (1500 + 100PLN/MC)
          Taki to już kraj osiedle jest za drzwiami = nie moje = mam to w d...

Na skorosze III problem ten wałkuje się bez powodzenia od 1,5 roku, a ja mimo
          iż jestem zwolennikiem takiego rozwiązania na naszym osiedlu straciłem już
          nadzieję i zabawiam się w grę będzie stał/ nie będzie stał (mowa o samochodzie
          w garażu podziemnym

Damian
          • Gość: o'rety koszt ochrony IP: *.acn.waw.pl 10.05.03, 23:16
            Gość portalu: damian napisał(a):

> Witam
            >
            > Nie nie mogli by, bo muszą wyremontować i umeblować swoje mieszkania wydając
            na
            >
            > to po 40000PLN, a potem im brakuje na ogrodzenie i ochronę (1500 + 100PLN/MC)
            > Taki to już kraj osiedle jest za drzwiami = nie moje = mam to w d...
            >

100 pln za m-c? My placimy 30 pln i jest bardzo w porzadku. Straznicy nie tylko
            pilnuja ale jeszcze mowia dzien dobry.
    • Gość: dd Re: Ebejot skorosze - czy tam jest jakas ochrona? IP: *.sika.com.pl / 10.168.16.* 09.05.03, 09:36
      Niestety ogrodzenia nie ma na żadnych Skoroszach. Za to każda wspólnota może
      sama zatrudnić firme ochroniarska do pilnowania bloków i garaży podziemnych.
      Jeżeli sądzisz ,że złodziej nie staranuje szlabanu ukradzinym autem to się
      mylisz.
      • Gość: 7o szlaban i kolczatka IP: *.acn.waw.pl 09.05.03, 18:52
        Gość portalu: dd napisał(a):

> Niestety ogrodzenia nie ma na żadnych Skoroszach. Za to każda wspólnota może
        > sama zatrudnić firme ochroniarska do pilnowania bloków i garaży podziemnych.
        > Jeżeli sądzisz ,że złodziej nie staranuje szlabanu ukradzinym autem to się
        > mylisz.

U nas jest szlaban i kolczatka. Szlaban moze zostac staranowany w poziomie, a
        wowczas po oponach (bo kolczatka chowa sie wraz z podniesieniem szlabanu. I do
        tej pory nie mielismy kradziezy.
    • Gość: karmelek Re: Ebejot skorosze - czy tam jest jakas ochrona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 16:25
      Mieszkam w C1 i ochrona jest (tak zadecydowała wspólnota).
      • Gość: SF Re: Ebejot skorosze - czy tam jest jakas ochrona? IP: *.sanfrancisco-02rh15rt-ca.dial-access.att.net 11.06.03, 08:24
        Licze na to ze nas zatrudnicie
        Bede wiedzial kto o ktorej wychodzi i kiedy wraca
        Opierdole kazde mieszkanie bez problemu pod Wasza nieobecnosc
        Chuj Wam w dupe cwele ze Skorosza
        I tak wiem ze bede tam pracowal
        Opierdole Wasze mieszkanie jak wyjedziecie zeby powiedziec Wam dzien dobry
        nastepnego dnia rano
        Bez podpisu
        • Gość: nm Re: Ebejot skorosze - czy tam jest jakas ochrona? IP: *.mst.gov.pl 11.06.03, 09:23
          Gość portalu: SF napisał(a):

> Licze na to ze nas zatrudnicie
          > Bede wiedzial kto o ktorej wychodzi i kiedy wraca
          > Opierdole kazde mieszkanie bez problemu pod Wasza nieobecnosc
          > Chuj Wam w dupe cwele ze Skorosza
          > I tak wiem ze bede tam pracowal
          > Opierdole Wasze mieszkanie jak wyjedziecie zeby powiedziec Wam dzien dobry
          > nastepnego dnia rano
          > Bez podpisu

I co, smutny zlamasie, przyjedziesz na Skorosze az z San Francisco? Oplaca ci
          sie? Znudzilo sie mycie kibli?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka