Dodaj do ulubionych

WPBM "Mój Dom" Wrocław

IP: 156.17.52.* 18.04.03, 12:15
Witam wszystkich

Czy ktoś ma doświadczenia wynikające ze współpracy z Deweloperem WPBM "Mój
DOM" z Wrocławia. Siedziba POLTEGOR. Chodzi mi o terminowość, zmiany kosztów
itd... Dziękuję za wszystkie uwagi
Obserwuj wątek
    • Gość: Andrzej Re: WPBM 'Mój Dom' Wrocław IP: 62.93.96.* 18.04.03, 21:14
      Witam, ja kupiłem już u nich mieszkanie. Mieszkam w nim od października
      ubiegłego roku (ul. Piławska/Strońska) i nie ma żadnych problemów. Mieszkanie
      oddali mi kwartał przed zagwarantowanym terminem!!! Jestem w szoku, bo Mój Dom
      budynkiem opiekuje się przez 3 lata! Robią przeglądy, po wybudowaniu umówili
      mnie u Notariusza (terminy ustalasz indywidualnie), na etapie budowy umawiają
      spotkania z architektami, itp. Jak jesteś u nich w biurze, to masz wrażenie,
      że bierzesz udział w szkoleniu, jak powinien pracować nowoczesny człowiek.
      Szukałem kredytu i jak każdy byłem zielony w tej dziedzinie. po dwóch dniach
      dostałem symulacje z czterech najlepszych Banków. Wszystko jak na dłoni, dali
      mi wszystkie wnioski, itd., itd. Gdybym dzisiaj miał jeszcze raz kupić
      mieszkanie to już bez wahania zrobiłbym to z zamkniętymi oczami. Tak długo
      przeciągałem decyzje, że w końcu ktoś kupił mieszkanie, które mi się
      najbardziej podobało. Ale i tak mam mieszkanie w miejscu, które jest bardzo
      wartościowe.
      Przed podpisaniem umowy odwiedziłem wszystkie budynki, które oddali. Żadnych
      opóźnień nawet o jeden dzień! To jest niesamowite. Poza tym, to chyba jedyna
      firma we Wrocławiu, która nie okrada Cię po oddaniu mieszkania. Mam na myśli
      Zarządzanie. Pod ich okiem zajmuje się tym firma, która robi takie rzeczy
      codziennie, czyli się tym specjalizuje. Inni deweloperzy, których odwiedzałem
      sami zarządzają i okradają cię z ostatniej kasy. Uwierzysz, że płacę czynsz: 1
      zł za 1m2 a w innych firmach od 2,5 zł w górę!!!
      I na koniec. Jest tam taki gościu (Paweł Gustaw – Dział Sprzedaży, E-
      mail.pawel.gustaw@mojdom.com.pl), co potrafi w ten sam dzień jak zadzwonisz
      przywieść ofertę do domu. Pełen luksus: plany mieszkań, wzór umowy i pełno
      dodatkowych informacji, o których nawet nie wiedziałbyś, żeby zapytać).
      Wpadasz pod ich skrzydła i masz prawdziwego partnera, który buduje Twoje
      marzenie.
      Jak chcesz kupić wygodne mieszkanie to nie masz wyjścia, musisz wiedzieć gdzie
      jest POLTEGOR.
      I jeszcze jedno: jak chcesz w ogóle wydać kasę, to daj ją komuś kto ma
      Certyfikat Dewelopera i zadowolonych Klientów. Jak brałem kredyt, to dwa Banki
      same się prawie licytowały, abym u nich wziął kredyt. Dlaczego? Bo chcą
      kredytować mieszkania takich firm, które się rozwijają. Wcale nie żałuję, że
      zapłaciłem więcej jak w innych firmach (około 100 – 150 zł na 1m2), ale
      przynajmniej nowy rok przywitałem w nowym mieszkaniu oddanym w terminie. Mam
      ogromną satysfakcję, że dzięki innym klientom, którzy kupili u nich
      mieszkania, ja swoje mam w terminie i cieszę się, że z moich pieniędzy i Ty
      nie musisz martwić się o mieszkanie. W takich ludzi trzeba inwestować!
      Jak kupisz u nich mieszkanie to będziesz wiedział o co mi chodzi.
      PS. Tak mało ludzi u nich pracuje a budują w pięciu miejscach!!! Niezłe
      dziewczyny tam pracują.
      Dobra, koniec bo reklamą to już oni muszą się zajmować.
      Mam nadzieję, jak będziesz ich Klientem , to poznam Cię na ulicy po dziwnym
      uśmiechu.
      Powodzenia!
      • Gość: Max Re: WPBM 'Mój Dom' Wrocław IP: *.sap.com / 10.31.184.* 21.05.03, 10:41
        Z tymi ładnymi dziewczynami to bym polemizował :-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka