margie 30.03.06, 14:05 na obiad..... na mieso patrzec nie moge, na rybe nie mam ochoty.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowa_ola Re: wymylscie mi cos bezmiesnego i bezrybnego 30.03.06, 14:05 naleśniki z pieczarkami i cebulką? ) Odpowiedz Link
margie Re: wymylscie mi cos bezmiesnego i bezrybnego 30.03.06, 14:07 nie umiem smazyc nalesnikow( myslalam o jakiejs zapiekance, ale do niej ser jest neizbedny, a my oboje na diecie) Odpowiedz Link
nowa_ola Re: wymylscie mi cos bezmiesnego i bezrybnego 30.03.06, 14:09 margie, przepis mam w domu, wyślę Ci z vandikii , ale dopiero ok 17 ) na dziś pewnie za późno, ale na przyszłość bedziesz miala. ale czekaj czekaj, tico wczoraj chyba pisał o barszczu na skrzydełkach... Odpowiedz Link
margie Re: wymylscie mi cos bezmiesnego i bezrybnego 30.03.06, 14:11 boze, to ty, vandikia???? jezusie, nie poznalam:0 naliesniki to ja wiem, jaks ie robi, tyle, z eone mi zupelnie nie wychodza na patelni, zawsze cos spaprze) A powinnam dopisac chyba, ze rowniez dietetycznego, bo te pomysly na placki ziemniaczane i pizze serowa mnie oslabiaja) Odpowiedz Link
nowa_ola Re: wymylscie mi cos bezmiesnego i bezrybnego 30.03.06, 14:22 ja ) narazie pisze czasem pod tym czasem pod tamtym ) moze za malo rozgrzewasz patelnię? albo za dużo słodzisz (jeśli w ogóle) albo masz ciasto za rzadkie wyślę Ci potem dokladne proporcje ) Odpowiedz Link
aguszak Re: wymylscie mi cos bezmiesnego i bezrybnego 30.03.06, 15:51 nowa_ola napisała: > margie, przepis mam w domu, wyślę Ci z vandikii , ale dopiero ok 17 ) na dziś > > pewnie za późno, ale na przyszłość bedziesz miala. > > ale czekaj czekaj, tico wczoraj chyba pisał o barszczu na skrzydełkach... > Boszszszsz... to Ty jesteś Vandikia?? Ja dostanę w końcu rozdwojenia jaźni od mnogości Waszych nicków Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: wymylscie mi cos bezmiesnego i bezrybnego 30.03.06, 14:08 dokładnie to przyszło mi do głowy!!!!!!!! Odpowiedz Link
nowa_ola Re: wymylscie mi cos bezmiesnego i bezrybnego 30.03.06, 14:22 hehe ja to nawet samym napisaniem tego smaka sobie narobilam )) Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: wymylscie mi cos bezmiesnego i bezrybnego 30.03.06, 14:06 pierogi ruskie) Odpowiedz Link
grubaska20 Re: wymylscie mi cos bezmiesnego i bezrybnego 30.03.06, 14:06 kuskus z warzywami Odpowiedz Link
margie Re: wymylscie mi cos bezmiesnego i bezrybnego 30.03.06, 14:07 o, a jak to sie robi? znaczy kuskus to wiem, a jakie jarzyny??? Super pomysl Odpowiedz Link
grubaska20 Re: wymylscie mi cos bezmiesnego i bezrybnego 30.03.06, 14:22 to co znajdziesz w warzywniaku, lodówce czy zamrażaniku marchewka, brukselka, groszek, kukurydza, fasolka szparagowa, no co tylko chcesz. najlepiej zalać kuskus tą wodą z gotowania warzyw. podsmażyć cebulkę i potem dorzucić odcedzone warzywa i kuskus, wymieszć i smacznego Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: wymylscie mi cos bezmiesnego i bezrybnego 30.03.06, 14:07 pizza serowa Odpowiedz Link
hatige Re: wymylscie mi cos bezmiesnego i bezrybnego 30.03.06, 14:09 placki ziemniaczane! Odpowiedz Link
pszczolaasia sos czosnkowy a;a Pszczoła 30.03.06, 14:22 1 duzy jogurt 0,5 litrowy, 2 świeże ogóraski, 1 główka czosnku, można nawet 2, jak ktoś lubi (potem moze wątróbka walić niemożebnie, ale ja obie z 2) pieprz, sól. ogórasy zetrzeć, dodać do jogurtu, wycisnąć czosneczek, posplić popieprzyć na przynajmniej 2 godzinki do lodówy. można wrzucić jeszcze koperku, jak kto lubi..) Odpowiedz Link
mmagi aaaaa to taka ala zaziki;-))tylko ze do nich daje 30.03.06, 14:24 sie serek homo) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: aaaaa to taka ala zaziki;-))tylko ze do nich 30.03.06, 14:37 serek homo? serio serio? ja daje naturalny dżogurcik- konkretnie Campiny) pychota... Odpowiedz Link
maretina zapomnialam o ogorku 30.03.06, 19:00 zielony ma byc. zetrzec na tarce na najdrobniejszych oczkach Odpowiedz Link
maretina Re: a ten sos to jak sie robi?? 30.03.06, 18:59 dwa sposoby: 1) jogurt naturalny, sol, pieprz, czosnek 2) jogurt naturalny, troche dobrze zmielonego twarogu ( malo, sos ma byc polgesty), sol, pieprz, czosnek Odpowiedz Link
grubaska20 Re: wymylscie mi cos bezmiesnego i bezrybnego 30.03.06, 14:14 no i włoskie kombinacje makaronowe of course! fusilli mozzafiato - z gorgonzolą tagiatelle fromaggi - gorgonzola, rocotta, parmezan pappardelle con spinaci - szpinaczek farfalle primavera - marchewka, cukinia, groszek, parmezan więcej nazw nie pamietam ale kombinacji nieskończenie wiele, z resztą improwizujmy, dajmy się ponieść hehe Odpowiedz Link
mmagi nooooo kochana i masz juz zadanie:-))) 30.03.06, 14:20 ja prosic te wszystkie co napisałas przesłac mi dokładnie napisane na @) Odpowiedz Link
grubaska20 Re: nooooo kochana i masz juz zadanie:-))) 30.03.06, 14:23 si seniora, tylko przygotuję mieszanine dla uszatiela Odpowiedz Link
margie juz wiem, dziekuje wam:)) 30.03.06, 14:27 zrobie kuskus z pomidorami, pieczarkami, cebulka i marchewka) powinno byc pyszne:0 do tego zrobie zaziki) Odpowiedz Link
ticoqp Re: wymylscie mi cos bezmiesnego i bezrybnego 30.03.06, 14:29 moze wata na patyku? Odpowiedz Link
niepozaminajka Re: wymylscie mi cos bezmiesnego i bezrybnego 30.03.06, 14:29 łazanki z kapustą. Kapustę kiszona przesmażam na masełku, dużo pieprzu, kminek, kolendra jak kapusta juz gotowa wrzucam ugotowane wcześniej łazanki /makaron takie kwadraciki lub prostokaty/ i gotowe do podania /może być wersja na oleju, co kto lubi Odpowiedz Link
ticoqp Re: wymylscie mi cos bezmiesnego i bezrybnego 30.03.06, 14:35 nie pasuje do analu potem Odpowiedz Link
nowa_ola Re: wymylscie mi cos bezmiesnego i bezrybnego 30.03.06, 14:50 kuzwa wlasnie jem pierogi z kapusta, a tyle razy mialam nauczke zeby nie czytac Twoich wypocin w trakcie jedzenia...ehh Odpowiedz Link
ticoqp Re: wymylscie mi cos bezmiesnego i bezrybnego 30.03.06, 14:56 to dzisiaj nici z.... Odpowiedz Link
nowa_ola Re: wymylscie mi cos bezmiesnego i bezrybnego 30.03.06, 14:59 i do tego reka boli, porażka po całości Odpowiedz Link
ticoqp Re: wymylscie mi cos bezmiesnego i bezrybnego 30.03.06, 15:08 to jeszcze fisting miał być???????????? jestem w szoku))))))) Odpowiedz Link
nowa_ola Re: wymylscie mi cos bezmiesnego i bezrybnego 30.03.06, 15:17 az musialam sprawdzic co to jest ))))) lecz się DD Odpowiedz Link
ticoqp Re: wymylscie mi cos bezmiesnego i bezrybnego 30.03.06, 15:26 ja????? ja do tego rąk nie uzywam))))) Odpowiedz Link
nowa_ola Re: wymylscie mi cos bezmiesnego i bezrybnego 30.03.06, 15:45 aaaa i nawet nie chce wiedziec czego używasz ))))) Odpowiedz Link
ticoqp Re: a ja chce wiedziec i juz:-)))) 30.03.06, 15:59 ale konkretnie mmagi co chesz wiedzieć Odpowiedz Link
ticoqp Re: to czego nie chce Łonda:-) 30.03.06, 16:05 a skąd ja mam wiedziec czego ona nie chce??????? weź nie kombinuj tylko normalnie zpaytaj Odpowiedz Link
mmagi niestety ale kapuste sie prózy na skwarach i ta 30.03.06, 15:26 potrawa wymama duzej ilosci tłuszczu Odpowiedz Link
bubasio Re: wymylscie mi cos bezmiesnego i bezrybnego 30.03.06, 16:08 a mój Młody zażyczył se dziś frytki i właśnie zasmradzam olejem chatę Odpowiedz Link
nowa_ola Re: wymylscie mi cos bezmiesnego i bezrybnego 30.03.06, 16:08 ja mam tez ochotę, ale ziemniaki o tej porze roku juz sie nie nadaja jak dla mnie Odpowiedz Link
bubasio Re: wymylscie mi cos bezmiesnego i bezrybnego 30.03.06, 16:23 nowa_ola napisała: > ja mam tez ochotę, ale ziemniaki o tej porze roku juz sie nie nadaja jak dla > mnie a ja wlaśnie dobre znalazłam i wyszły pyszne mniam Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: wymylscie mi cos bezmiesnego i bezrybnego 30.03.06, 16:25 boże jak my zasmrodziłyśmy lenie chałupę przed tłustym czwerkiem, gdy smażyłyśmy na smalcu pączki oponki! Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: wymylscie mi cos bezmiesnego i bezrybnego 30.03.06, 16:24 jajko sadzone, młode ziemniaczki i fasolka szparagowa Odpowiedz Link
nowa_ola Re: wymylscie mi cos bezmiesnego i bezrybnego 30.03.06, 16:27 yyy młode ziemniaczki są juz? ) Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: wymylscie mi cos bezmiesnego i bezrybnego 30.03.06, 16:27 nooo ja przedwczoraj do zupy wkrajałam Odpowiedz Link
nowa_ola Re: wymylscie mi cos bezmiesnego i bezrybnego 30.03.06, 16:28 o to muszę się rozejrzeć zjadłabym z koperkiem i kefirkiem ) Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: wymylscie mi cos bezmiesnego i bezrybnego 30.03.06, 16:29 a ja dziś zjadłabym boberku Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: to se kup mrozony:-)) 30.03.06, 16:31 wiem że są kupię pewnie - Tu jest fajnie: ForumANALityczno-umORALniające Odpowiedz Link
nowa_ola Re: wymylscie mi cos bezmiesnego i bezrybnego 30.03.06, 16:30 ) ja kupilam fasolke szparagowa mrozona tak mi sie teskni juz do wiosny ) Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: Hiszpańskie i sa słodkawe,ble 30.03.06, 16:30 od razu wydało mi się ze nie polskie no a tak poważnie to nie wiem czy słodkie - wylądowały w zupie, to nie były złe. Odpowiedz Link
mmagi w supce to az tak sie nie czuje ale maja taki lekk 30.03.06, 16:33 o słodkawy smaczek,albo marokanskie bo takie tez bywaja Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: w supce to az tak sie nie czuje ale maja taki 30.03.06, 16:33 dobrze chociaż że nie chińskie. Odpowiedz Link
margie Re: wymylscie mi cos bezmiesnego i bezrybnego 30.03.06, 18:14 drogie dziewczeta i chlopcy:0 zrobilam kuskus, do tego pieczarki i warzywa zielone i czerwone frosty ( mrozonka). Wydusilam na patelni z 1 lyzeczka oleju i polalam smietana 12%. PYCHA!!!! Calosc na 2 osoby: 1000kcal) Polecam Odpowiedz Link