Gość: beata IP: 217.153.30.* 23.04.03, 16:20 Witam, szukam sąsiadów na Kabatach - osiedle Moczydło III Sam-81. Czekam na mieszkanie w budynku nr 4 - klatka V. Pozdrawiam, Beata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BEATA Re: sam-81 Moczydło III budynek 4 IP: 217.153.30.* 25.04.03, 14:31 Ludzie, przecież wsyzstkie mieszkania zostały sprzedane - czy nikt z przyszłych mieszkańców nie ma internetu? nie zna forum Gazety? Odezwijcie się !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: sam-81 Moczydło III budynek 4 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 22:01 Witam Ja mam mieszkanie w budynku nr 2, kl. 4. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaś Re: sam-81 Moczydło III budynek 4 IP: *.visp.energis.pl 29.05.03, 22:30 Czesc Beata Nazywam sie Adam Kowalski i jestem potencjalnym posiadaczem mieszkania w budynku s-2, kl G..... Nie wiem czy bylas na zebraniu, chyba w zeszly piatek... Czasami bylo gorsze niz to z Rejs-u... Niestety spoldzielnia nie jest taka piekna jak mi sie to wczesniej wydawalo. Zdazaly sie sytuacje zmiany zwyklych mieszkan na "apartamentowce" i ca za tym idzie ceny... Jednemu czlowiekowi z poddasza podwyzszyli (tak z wiatrem i bez zadnych negocjacji) cene mieszkania o ok 20%... Najbardziej jednak martwi mnie fakt, ze podobno pod lasem (kolo metra) ma biegnac obwodnica.... Tak szczerze nie zagladam zbyt czesto na to forum. Jesli sie czegos dowiesz, albo zechcesz napisac mi cos... to prosze pisz na adres skrzynkaadama@o2.pl Pozdrawiam Adas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remi Re: sam-81 Moczydło III budynek 4 IP: 217.153.63.* 30.05.03, 09:29 Skąd masz informacje że ma być obwodnica przy lesie kabackim??? Z tego co ja wiem to jedyną drogą, która może być uciążliwa będzie wzdłuż ulicy Pileckiego. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: sam-81 Moczydło III budynek 4 IP: 217.153.30.* 30.05.03, 16:23 Bardzo mi miło że ktoś się wreszcie odezwał. Ale widzę że dalej nikt z mojego bloku Nr 4. Z tego co wiem % i S2 mają teraz ruszyć z budową. Ja początkowo też zapisałam się na S2 ale widząc że prędko go nie wybudują przeniosłam się do 4.(pierwszą kasę wpłaciłam 2000 roku). Mój blok miał być oddany w III kwartale br., ale na zebraniu dowiedzieliśmy się że nasza klatka - to grudzień, a inne nawet styczeń i luty 2004. Cena za metr też idzie w górę. Podrawiam wszystkich mieszkających już i przyszłych sąsiadów. Do mieszkających mam pytanie: jak skalkulowany jest czynsz?, (ja będę mieć ok. 80 m), jak jest z kablówką i internetem, no i generalnie jak tam się mieszka? Beata Odpowiedz Link Zgłoś
jaci Re: sam-81 Moczydło III budynek 4 02.06.03, 09:24 > Cena za metr też idzie w górę. A o ile ma wzrosnąć, zgodnie z zapowiedziami zarządu?? Pozdrawiam i milego tygodnia życzę! Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: sam-81 Moczydło III budynek 4 IP: *.acn.pl / 10.69.1.* 02.06.03, 19:53 Witam, na obecną chwilę przewidują wzrost ceny o ca 8%. Mieszkanie odbieram w iV kwartale br. Pozdrawiam wszsystkich obecnych i przyszłych sąsiadów Beata Odpowiedz Link Zgłoś