Dodaj do ulubionych

Developer House - ul. Sęczkowa

IP: *.aster.pl 07.03.07, 00:08
Co wiecie o o inwestycjach Developer House przy ul. Sęczkowej, tj.
bliźniakach. Może ktoś kupił? Jak jest z terminami wykonania umowy,
standardem wykonania, jakością, własnością dzialek i pozwoleniami na budowę,
itp.
Obserwuj wątek
    • Gość: peter1 Re: Developer House - ul. Sęczkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 02:26
      Poszukaj dobrze na forum. Mają całą masę złych opinii.
      • Gość: konusik Re: Developer House - ul. Sęczkowa IP: *.aster.pl 07.03.07, 07:27
        Wszystko czytałem. Chodzi mi konkretnie o ulicę Sęczkową, o inwestycje już
        wykonane, jak i będące w toku. Bo zauważyłem, że złe opinie dotyczą głównie ul.
        Palmowej, gdzie są problemy z własnością, były z pozwoleniami. Natomiast jestem
        ciekaw, jak to jest z Sęczkową, bo tam ludzie mieszkają w wykonanych domach od
        jakiegoś czasu, jak również są stawiane nowe budynki. I słyszałem, że na
        Sęczkowej wygląda to trochę inaczej niż na Palmowej, dlatego jestem ciekaw.
        • womysia Re: Developer House - ul. Sęczkowa 07.03.07, 17:08
          ja kupilam blizniak na tym osiedlu. i jestem zadowolona jak dotad. co prawda
          poczatki byly bardzo nerwowe, bo dlugo czekalam na akt notarialny nabycia
          dzialki przez DH z wplacona juz zaliczka i na uprawomocnienie sie pozwolenia.
          ale to nastapilo i dopiero wtedy podpisalam umowe przedstepna. potem podpisalam
          ja 2 raz w formie aktu notarialnego. trwalo to od sierpnia do grudnia jakos...
          troche sie stresowalam! :-)

ale teraz jest OK. za 410 tys. zl stan surowy zamkniety okolo 150 mkw (bo z
          adaptacja poddasza) z doprowadzonymi instalacjami do budynku.

prace postepuja zgodnie z harmonogramem. nawet naniesli moje zmiany na rzuty i
          mam scianki dzialowe tak jak chcialam!

mam tez kontakt z dwojka przyszlych sasiadow z osiedla i oni tez sa zadowoleni.

po prostu zalezy od inwestycji mysle, ta palmowa to jak slyszalam wyjatkowo
          pechowa lokalizacja!

pozd,
          womysia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka