Gość: El IP: *.elektrim.pl 26.11.01, 17:45 Czy ktoś słyszał o firmie "Decoma"? Budują osiedle Górce. Nigdzie nie ma informacji na ich temat. Pilnie potrzebne wszelkie informacje. Dzieki, El Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sfink Re: Decoma 28.11.01, 11:30 Ja takze pilenie potrzebuje opinii na temat tej firmy oraz spoldzielnie S.M. Wola (i osiedla Górce). Musze podjac decyzje w najblizszych dniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ake Re: Decoma IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 13:11 Chciałam u nich kupić mieszkanie, ale cena była strasznie wysoka więc zrezygnowałam. Nie wiem nic na temat firmy ale spółdzielnia Wola ma ogólnie dobra pinie, chociaż moim znajomym cieknie z dachu i pojawia się grzyb a więc nie wszystkie budynki są najwyższej jakości-myślę że to zależy od podwykonawcy. Znajomy pracujący w firmie budowlanej bardzo poleca spółdzielnię Wola, nic nie słyszał o wpadkach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sfink Re: Decoma 28.11.01, 13:33 Gość portalu: Ake napisał(a): > Chciałam u nich kupić mieszkanie, ale cena była strasznie wysoka więc > zrezygnowałam. Chodzi o osiedle Górce? Dzięki za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś