Dodaj do ulubionych

Ile macie lat?

IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.07, 20:31
Prosze powiedzcie ile macie lat? ciekawy jestem z puntu widzenia demografii
jaki jest profil osoby ktora aktualnie jest aktywna na rynku nieruchomosci?

ja mam 29 lat

jestem jednym z rocznikow ostatniego wyżu demograficznego lat 78-82
www.geografia.vel.pl/map/photos/photo12.html

Obserwuj wątek
    • morfinka_12 thebilu - zrób sobie sondę w złodziejkowie u siebi 06.04.07, 20:39
      u siebie,

wysonduj ile twoich znajomych kradnie, gdzie, co jest najbardziej popularne do
      zagrabienia. Ile razy ostatnio oszukałeś i ukradłeś a ile razy Ciebie to
      dotknęło.

widzę że człowiek który nie wstydzi się tego że jest złodziejem, czyli kradnie,
      i chlubi się tym ma wiele do powiedzenia w temacie nieruchomości. Wydaje mi się
      jednak że podobnie jak z kradzieżą tak teorie the billa mają króciutkie nóżki.

Brzydzę się złodziejstwem i złodziejami.
      jak kiedys nas okradał złodziej ojciec chciał go zabić, bo go złapał...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25&w=59022013&wv.x=2&a=60368618
      Zebym nie był gołosłowny to tu przyznaje się thesoprano do tego że jest
      złodziejem
    • Gość: goofy Re: Ile macie lat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 21:06
      Wpisujcie. To faktycznie ciekawe.
      Stawiam że większośc ludzi aktywnych w nieruchomościuach nie ma więcej niż 35
      lat. Ci powyżej 40stki potrafią tylko narzekać.
      • Gość: 28 Re: Ile macie lat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 21:09
      • Gość: thesopranos Re: Ile macie lat? IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.07, 21:28
        a Ty Goofy ile?
        • Gość: goofy Re: Ile macie lat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 21:43
          35
    • Gość: minimini fajnie tak gadać samemu do siebie IP: *.centertel.pl 06.04.07, 21:52
      dwa tymczasowe nicki, powtarzające się IP na zmianę raz jedno raz drugie, i nie
      tylko w tym wątku!

Żenada

tak jak poziom który reprezentujesz.

a mam 145 lat i zarabiam 100.000 funtów tygodniowo, bo biorę te same prochy co
      ty, i miewam podobne fazy. Ale takich odjazdów dawno nie widziałem. Zawyżę
      średnią wieku i zarobków strasznie swoim wpisem - ha ha ha
      • Gość: thesopranos Re: fajnie tak gadać samemu do siebie IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.07, 21:57
        ???
      • Gość: A Re: fajnie tak gadać samemu do siebie IP: 149.254.192.* 10.04.07, 15:29
        Nie wiedzialam, ze w PTK tak dobrze placa, a ja frajerka odeszlam ;) Moze zajmij sie praca w godzinach pracy, a nie sledzeniem IP.
    • Gość: Ania Re: Ile macie lat? IP: *.chello.pl 06.04.07, 23:51
      28. Mieszkanie kupione w 2006 roku.
      • Gość: edytek Re: Ile macie lat? IP: *.aster.pl 07.04.07, 00:02
        Mam 30 lat kupiliłam z mężem (lat 33) w zeszłym roku drugie mieszkanie prawie
        80 m( wspierając się kredytem) pierwsze mieszkanie ma 7 lat( juz nie mamy na
        nie kredytu) jeszcze nie podjelismy decyzji czy sprzedamy czy wynajmniemy czy
        pozwolimy mu stać na pusto.
    • Gość: Kacha Re: Ile macie lat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 00:12
      Ja 28, moja druga połówka 30

Pozdrawiam
      • morfinka_12 thebilu = thesoprano zrób sobie przerwę 07.04.07, 00:31
        daj se snianka, bo już smutn się robi od Twoich pseudonaukowych wywodów
        • Gość: xin Re: thebilu = thesoprano zrób sobie przerwę IP: *.stansat.pl 07.04.07, 00:37
          Masz jakaś manię prześladowczą? Jesteś, że tak przeklnę, jakimś zdesperowanym
          agenciną nieruchomości, któremu przepaliły się obwody? Kiedy ostatnio
          konsultowałeś się z lekarzem?
    • morfinka_12 thesopranos=kacha=darecki=goofy jeden de.il 07.04.07, 00:47
      sam do siebie walnął kilka łądnych postów.

Daj namiary na dilera też chcę brac to co ty!
      • Gość: xin Re: thesopranos=kacha=darecki=goofy jeden de.il IP: *.stansat.pl 07.04.07, 00:56
        Chyba naprawdę ostro odjechałeś...
        Kacha: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
        Thesoprano: *.adsl.inetia.pl

To, że ktoś ma adsl w nazwie to nie znaczy, że to ta sama osoba. Powiem więcej,
        jest cała masa ludzi co ma taki adres. Jedni są klientami tpsa, a inni interii.
        Ja mam pewnie *.stansat.pl, ale to nie znaczy, że każdy post z takim adresem
        jest mój. Nie zaśmiecaj forum, proszę.
        • Gość: Kacha Re: thesopranos=kacha=darecki=goofy jeden de.il IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 19:26
          Nie wiem o co chodzi i o co się mnie posądza. Raz piszę z pracy a raz z domu i
          korzystam z TP. Na 100% nie jestem thesopranos ani darecki, zawsze używam nika
          Kacha i piszę sobie szczerze na forum.

Pozdrawiam
          • Gość: thesopranos Re: thesopranos=kacha=darecki=goofy jeden de.il IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.07, 21:48
            nie martw sie Kacha :)

morfinka pomylil (bo to chyba chlopiec) adres IP i kazdy kto ma w nazwie np.
            adsl jest na widelcu jako potencjalny tajny wspolpracownik lub nowe wcielenie
            "thesopranos"

pisz sobie do woli i nie przejmuj sie morfinka - ten czlowiek ma w glowie
            kilogram gwozdzi i pustke poza tym...

pzdr
    • Gość: Marcin Re: Ile macie lat? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.07, 01:12
      Ja mam 27 lat:)
      • morfinka_12 Re: Ile macie lat? 07.04.07, 01:15
        ja mam 89 lat i kredyt 1.234.000 franków szwajcarskich, podobno jestem klientem
        rokującym na drugi kredyt. A już za rok mogę podnieść aktualny do 1.500.000 z
        uwagi na to że thesoprano ma zostać preziem w NBP.
    • frankhestain Re: Ile macie lat? 07.04.07, 13:59
      a ja mam 634 lata i jestem misztrzem yoda
    • Gość: 36 Re: Ile macie lat? IP: *.iim.pl 07.04.07, 21:19
      36. Nowe mieszkanie od 2 lat.
      • Gość: 098 Re: Ile macie lat? IP: *.aster.pl 09.04.07, 22:57
        28 - od dwoch lat własne M...teraz szukam działki :-)
    • Gość: 30 Re: Ile macie lat? IP: 213.212.90.* 10.04.07, 16:58
      30 lat, pierwsze mieszkanie kupione w wieku 22 lat, kredyt splacony.
      Maz lat 35, mieszkanie i dom bez kredytow.
      W tej chwili kupujemy wspolnie kolejne mieszkanie w Polsce i dom w UK.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka