Gość: maniek IP: *.czp.com.pl 19.05.03, 17:16 Czy ktos ma jakies doświadczenia z ta firma i jakies uwagi na temat tej firmy i budowanego przez nia osiedla w Warszawie na Targówku - Viking III ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pat Re: Zambet - Viking III IP: 143.26.82.* 19.05.03, 17:21 Gość portalu: maniek napisał(a): > Czy ktos ma jakies doświadczenia z ta firma i jakies uwagi na temat tej firmy > i budowanego przez nia osiedla w Warszawie na Targówku - Viking III ?? Ten wątek już istnieje. Jest kilka wypowiedzi. Generalnie nie ma jakiś poważnych zastrzeżeń - przynajmniej na forum. Podstawowym zastrzeżeniem było to że nie dotrzymuje terminów realizacji. Ja podpisałem umowę z nimi na segment (Viking III) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Zambet - Viking III IP: *.ast.warszawa.sint.pl 27.05.03, 15:39 Gość portalu: Pat napisał(a): > Gość portalu: maniek napisał(a): > > > Czy ktos ma jakies doświadczenia z ta firma i jakies uwagi na temat tej fi > rmy > > i budowanego przez nia osiedla w Warszawie na Targówku - Viking III ?? > > Ten wątek już istnieje. Jest kilka wypowiedzi. > Generalnie nie ma jakiś poważnych zastrzeżeń - przynajmniej na forum. > Podstawowym zastrzeżeniem było to że nie dotrzymuje terminów realizacji. > Ja podpisałem umowę z nimi na segment (Viking III) . ja bym sie troszeczke bał, z tego co wiem kiedys o vikingu było głośno, podobno zbierali pieniazki juz na viking 5 i viking 6, a na razie stoi vikingII i byly tez jakies problemy z własnością gruntów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulo Re: Zambet - Viking III IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.03, 18:21 Oni przejęli budowę po firmie Draczer, która rzeczywiście oszukała ludzi. Z tego co wiem Zambet został dokładnie sprawdzony przez tych biedaków, którzy potracili wczesniej kaskę u Draczera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jana Re: Zambet - Viking III IP: *.ukie.gov.pl / 10.3.17.* 05.06.03, 12:47 Gość portalu: maniek napisał(a): > Czy ktos ma jakies doświadczenia z ta firma i jakies uwagi na temat tej firmy > i budowanego przez nia osiedla w Warszawie na Targówku - Viking III ?? Jesli to jest ten viking, to kilka lat temu moja kuzynka z mezem wplacili na budowe Viking 3, na szczescie w pore sie wycofali. Z tego co slyszalam ludzie posprzedawali mieszkania,zeby miec na razty,a potem zostali bez dachu nad glowa i mieszkali na dzialkach lub u znajomych. Ja bym dokladnie sprawdzila te firme. j. Odpowiedz Link Zgłoś