Gość: Gość IP: *.crowley.pl 20.04.07, 10:38 Witam, Czy ktoś z Państwa podpisał umowę rezerwacyjną z tym nowym developerem? Czy ktoś wie w jakiej odległości od inwestycji będzie przebiegać Bora Komorowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: Przy Trakcie www.peterhouse.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 20:51 Witam, podciagam wątek ponieważ również jestem zainteresowana. Oni mi wyglądaja na jakąś spółkę córkę developer house, chociaz zarzekają się że nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Przy Trakcie www.peterhouse.pl IP: 217.96.126.* 09.05.07, 09:52 Bora-Komorowskiego dokładnie przy osiedlu, tylko z drugiej strony niż Trakt. Działki MINI, developer nieznany, choć ciągle przebąkuje ile to nie zbudowli na Wawrze, więc też mi to na Developer House Bis wyglądało jakoś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Przy Trakcie www.peterhouse.pl IP: *.sd.sd.cox.net 11.05.07, 13:08 Ja nic o tym developerze nie wiem a jestesmy w tym interesie dosyc dlugo. Chetnie bym sie dowiedzial sam wiecej. -- video aktywne mapy nieruchomosci, firm, sklepow, restauracji, gabinetow lekarskich ... stuFFLiX.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Przy Trakcie www.peterhouse.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 12:44 my tez jestesmy zainteresowani, sprawdzilismy dokladnie mapy i wychodzi, ze nowa Bora to 200 m za osiedlem, ale developer tez nam nie znany.. Odpowiedz Link Zgłoś