Gość: hehe IP: *.poczta / 10.1.21.* 22.05.03, 13:40 Czy pracownicy PKO BP nie muszą pracować? Wydaje mi się, że 80% wypwiedzi na tym forum ma takie IP :-o Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: johann IP: *.pkobp.pl IP: localhost:* 22.05.03, 13:50 Nadawali ludziom kredytów na pęczki, to teraz są bogaci i mogą pokupować sobie chawiry. A czemu się przy okazji nie wywiedzieć co i jak... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venus :) IP: *.pkobp.pl 22.05.03, 14:43 Traktuję te wypowiedzi jako sympatyczne, więc odpowiem, ale tylko 1 raz. Nie jesteśmy jedynymi, którzy tu mailują. A Wy, wstydzicie się pokazać twarz? Łatwiej być incognito :) . Pracownicy PKO muszą pracować, jednak śledzenie konkurencji, zbieranie nowinek, w tym z rynku nieruchomości, i agitowanie za braniem kredytów właśnie w tym Banku nie jest moim zdaniem aż tak niepozytywne. To, że teraz tu wlazłam, nie oznacza, że nie siedzę po godzinach, a na pewno oznacza, że nie mam w domu Internetu, bo mam za stary komputer. Gdybym miała inną możliwość, nie siedziałabym teraz na tym forum. I tak odrobię to później. . Nie jesteśmy bogaci, bogaty może jest Bank, ale nie my, zwyczajni przeciętni pracusie. Jesteśmy tak zwyczajni, jak reszta polskiego społeczeństwa. Mam rodzinę i po kilku latach pracy w Banku chyba wolno mi wreszcie dla nas kupić własne mieszkanie, zresztą 80% kredytując się w PKO na 25 lat (kredyt Własny Kąt, polecam, nie ma jednak preferencji dla pracowników, niestety). Nic dziwnego, że śledzę na bieżąco nowinki po tych wszystkich przekrętach na rynku mieszkań. Moje się buduje, nie było mnie stać na kupno już gotowego, bo mamy jeszcze niespłacony inny kredyt. Wykorzystujemy więc ten czas do momentu odbioru mieszkania do wychodzenia na prostą. Proza życia. . To powinno Wam wystarczyć. Pozdrawiam zaznaczając, że pracownicy naszego Banku wykonują pracę bardzo rzetelnie i solidnie i na Waszym miejscu bym tego nie negowała, bo możecie nas, co delikatniejszych, urazić. Buźka! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analyzer Re: :) IP: *.pkobp.pl 22.05.03, 14:55 Witam To było piękne. Masz 100% racji. Ktoś myśli, że jak ludzie w PKO BP pracują, to zarabiają nie wiadomo ile. To się mylą. Musimy się wspierać kredytami, bo inaczej byśmy nie dali sobie rady. Innych moze stać na luksusowe mieszkania, samochody itp. Nas nie, mimo to, że pracujemy w PKO BP. Pozdrawiam i bravo VENUS Analyzer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: :) IP: *.gallery.devs.futuro.pl 22.05.03, 15:04 BRAVO BRAVO BRAVO BRAVO !!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! To było bardzo ładne !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johann Re: :) IP: localhost:* 22.05.03, 15:16 Ja tylko tak, dla żartu... Nie chciałem Ci niczego wypominać z zawiści i zazdrości. Nie obrażaj się, proszę. Nawet gdyby było, tak jak piszę, to co z tego i co mnie to obchodzi albo kogokolwiek. Generalnie ludziom jest lepiej wiedzieć, że wszyscy mają tak samo źle albo i gorzej niż oni. A ja na przekór - życzę i Tobie, i wszystkim, żeby po latach ciężkiej pracy mogli kupić wymarzone mieszkanie w kameralnym apartamentowcu na zielonym Żoliborzu, pojechać na wakacje do Australii i jeszcze kupić samochody każdemu w rodzinie. I terenowiaka dla wszystkich. A jak się nie uda na to zapracować, to żeby wygrali w totka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ice Re: IP: *.pkobp.pl IP: *.pkobp.pl 22.05.03, 15:15 Sejmowa komisja śledcza, czy co?:))) Toż to wymagało analizy 100% postów, żeby wyciągnąć wniosek, że 80% ma w IP pkobp...:) Hehe, a widzisz - ty też nie próżnujesz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: IP: *.pkobp.pl IP: *.poczta / 10.1.21.* 22.05.03, 15:20 Gość portalu: ice napisał(a): > Sejmowa komisja śledcza, czy co?:))) > Toż to wymagało analizy 100% postów, żeby wyciągnąć wniosek, że 80% ma w IP > pkobp...:) Hehe, a widzisz - ty też nie próżnujesz:)) ja tylko tak :-) myślałem, że macie jakiś specjalny dział od śledzenia forum "Developer" :-)) ok, to tylko żarty :-) Życzę wszystkim miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ice Re: IP: *.pkobp.pl IP: *.pkobp.pl 22.05.03, 15:26 Jasne, że mamy specjalny dział do śledzenia forum "Developerzy"... a tworzą go Ci wszyscy szczęśliwcy, którzy nabyli własne M na kredyt spłacany przez 25 lat:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: IP: *.pkobp.pl IP: *.pkobp.pl 22.05.03, 15:49 Mam nieodparte wrażenie że wypowiedź hehe opiera się o wątek który rozpocząłem ( kupić w JWc czy nie ) a ja przjżałem kilka wybranych "losowo" wątków i nigdzie nie było IP:pkobp.pl. Tak że te 80% to przesada Pozdrowienia dla Analizera i ice. Nie zauważyłem w pierwszej chwili że jesteście z tej samej firmy, gdyż czytam zawartość postów a nie ich identyfikacje sieciową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ice Re: IP: *.pkobp.pl IP: *.chello.pl 22.05.03, 18:28 Ufff, już stukam z domu:) Pozdrawiam Cię również :) No i co - to będziemy razem jezdzic 117? (kcem cie jakos zidentyfikowac....:) No i oczywiście pozdrawiam dyplomatyczna Venus:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ice Re: IP: *.pkobp.pl IP: *.chello.pl 22.05.03, 18:30 No tak - to ja już wszystko wiem - nie bedziemy jezdzic razem 117, bo Ty nie jestes tym Piotrem, o ktorym myślę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: IP: *.pkobp.pl IP: *.pkobp.pl 23.05.03, 08:20 Witam! Jestem ciekaw za jakiego Piotra mnie brałaś. BTW 117 to autobus do DW czy SR ( obie budowy JWC ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ice Re: IP: *.pkobp.pl IP: *.pkobp.pl 23.05.03, 08:45 Ani tu, ani tu:) To autobus, który jeździ na Gocław - osiedle Iskra:) Ja nie mam z JWC nic wspólnego. Myślałam, że jesteś Piotrem, który będzie moim sąsiadm na Iskrze, ale oczywiście nie przeczytałam dokładnie Twojego maila:) i podobnie, jak ty, nawet nie zwróciłam uwagi na Twoje IP:) Ale już wiem, że Ty i mój kolega z tego samego piętra, to dwie różne osoby:) Pracujesz może na Puławskiej? hehehehe - kombinuje, jakby się dowiedzieć kto Ty jesteś:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: IP: *.pkobp.pl IP: *.pkobp.pl 23.05.03, 09:09 To że nie masz nic wspólnego z JWC to już ustaliliśmy i bardzo dobrze dobrze kombinujesz, póki co Puławska 15 to adres mojej pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ice Re: IP: *.pkobp.pl IP: *.pkobp.pl 23.05.03, 09:40 Hmmmmm....które piętro?:))) Wiesz co - jacadi@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: IP: *.pkobp.pl IP: *.pkobp.pl 23.05.03, 10:37 Rozumiem że ty również pracujesz w Centrali Co do mojego miejsca pracy to może się to wkrótce zmienić ale na razie 6 piętro Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ice Re: IP: *.pkobp.pl IP: *.pkobp.pl 23.05.03, 12:15 no, to jestes dwa piętra wyżej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: IP: *.pkobp.pl IP: *.pkobp.pl 23.05.03, 12:19 no to może przestańmy używać tej strony do dyskusji i zgadajmy się Ja nie mam problemu z ujawnieniem swojej tożsamości Imie takie samo tel 85-74 W wolnej chwili możemy się spotkać na piątce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dell Re: IP: *.pkobp.pl IP: 192.88.212.* 22.05.03, 18:34 Pracownicy banku PKO BP sa O.K. Mam na mysli Tych z XV oddzialu w Warszawie, bo innych bankow PKO nie odwiedzalem. Faktem jest moi drodzy, ze dlugo rozpatrujecie wnioski kredytowe, ale poza tym obsluga bardzo mila. Wiekszosc z nas wie, ze Wy jestescie trybikami wielkiej machiny, ktora zywi sie tymi co biora kredyt, rowniez Wami. Pozdrowienia dla wszystkich - Dell Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ice Re: IP: *.pkobp.pl IP: *.chello.pl 22.05.03, 21:16 podjęcie decyzji o udzieleniu kredytu nie jest takie proste. Wymaga sprawdzenia np. w BIK-u, czy w Bankowym Rejestrze Klientów Niesolidnych, czy klient jest solidy, wymaga spradzenia, jak prowadzony był rachunek ROR, który ludzie często mają w innych bankach i PKO BP czeka na taką informację, czeka również na informację pisemną o solidności klienta. To troszke trwa, trzeba po prostu uzbroić się w cierpliwość. W każdym bądź razie dziękujemy za dobre słowa i zrozumienie:) pzdr serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś