Gość: XYZ IP: 213.77.90.* 22.05.03, 22:07 Jeśli to kogoś interesuje to pragnę podzielić się informacją, że od wczoraj w Sądzie zajmującym się upadłościami, leży wniosek o upadłość firmy JW Construction Holding SA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tadam !! Re: WNIOSEK O UPADŁOŚĆ JW CONSTRUCTION HOLDING SA IP: *.chello.pl 22.05.03, 23:27 he !?! powiedz cos wiecej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek_rr Re: WNIOSEK O UPADŁOŚĆ JW CONSTRUCTION HOLDING SA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.03, 23:52 Gość portalu: XYZ napisał(a): > Jeśli to kogoś interesuje to pragnę podzielić się informacją, że od wczoraj w > Sądzie zajmującym się upadłościami, leży wniosek o upadłość firmy JW > Construction Holding SA. Nareszcie te bydlaki z JWC pojda z torbami. Najwyzsza pora!!! Szkoda, ze tak pozno zbankrutowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadam !! Re: WNIOSEK O UPADŁOŚĆ JW CONSTRUCTION HOLDING SA IP: *.chello.pl 22.05.03, 23:58 ja to bym wlal zeby poszli z torbami za jakies poltora roku, jak wybuduja juz moje mieszkanie !!!!!!! pozdro ps. czekam na oficjalne potwierdzenie tej "sensacji" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analyzer Re: WNIOSEK O UPADŁOŚĆ JW CONSTRUCTION HOLDING SA IP: *.pkobp.pl 23.05.03, 07:47 Gość portalu: XYZ napisał(a): > Jeśli to kogoś interesuje to pragnę podzielić się informacją, że od wczoraj w > Sądzie zajmującym się upadłościami, leży wniosek o upadłość firmy JW > Construction Holding SA. To może to udowodnij. Skoro tak piszesz, a pisać może każdy i niekoniecznie prawde. Masz jakieś potwierdzenie, czy wypis z Sądu? Jeśli nie, to znaczy, że to bzdura. Analyzer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stańczyk Re: WNIOSEK O UPADŁOŚĆ JW CONSTRUCTION HOLDING SA IP: 213.25.153.* 23.05.03, 09:14 Słuchaj pajacu. Wniosek o upadłość to każdy może złożyć. Nawet ty możesz pójść i złożyć qwniosek o upadłość TP SA. albo PKN Orlen. Taka wiadomość jest g**** warta. Poczytaj trochę prawo upadłościowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DiDi Re: WNIOSEK O UPADŁOŚĆ JW CONSTRUCTION HOLDING SA IP: 217.8.186.* 23.05.03, 09:21 Dokładnie....wniosek o upadlość może złożyć każdy wierzyciel, któremu JWC zalega z płatnościami....co niekoniecznie oznacza, że firma jest niewypłacalna. Często taki wniosek jest dość skuteczną formą "windykacji" należności. DiDi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: WNIOSEK O UPADŁOŚĆ JW CONSTRUCTION HOLDING SA IP: 193.109.127.* 23.05.03, 09:23 Gość portalu: stańczyk napisał(a): > Słuchaj pajacu. Wniosek o upadłość to każdy może złożyć. Nawet ty możesz pójść > i złożyć qwniosek o upadłość TP SA. albo PKN Orlen. Taka wiadomość jest g**** > warta. Poczytaj trochę prawo upadłościowe. Sam jestes pajac! Gdyby rzecz dotyczyla innej firmy to mozna by polemizowac, a ze dotyczy tych lachudr nad lachudrami to prawdopodobienstwo jest baaaaardzoooooo duze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: WNIOSEK O UPADŁOŚĆ JW CONSTRUCTION HOLDING SA IP: localhost:* 23.05.03, 09:32 Na szczęście sąd nie kieruje się w takich przypadkach prawdopodobieństwem ani subiektywnymi opiniami klientów o pracownikach i właścicielach firmy. Nie czekam na mieszkanie w JW, więc sprawa mnie nie dotyczy, ale szlag mnie trafia jak ktoś papla takie głupoty, strojąc pozy nie wiem jakiego mędrca. Wszystkich pozostałych pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: WNIOSEK O UPADŁOŚĆ JW CONSTRUCTION HOLDING SA IP: 193.109.127.* 23.05.03, 09:38 Gość portalu: mj napisał(a): > Na szczęście sąd nie kieruje się w takich przypadkach prawdopodobieństwem ani > subiektywnymi opiniami klientów o pracownikach i właścicielach firmy. > > Nie czekam na mieszkanie w JW, więc sprawa mnie nie dotyczy, ale szlag mnie > trafia jak ktoś papla takie głupoty, strojąc pozy nie wiem jakiego mędrca. > > Wszystkich pozostałych pozdrawiam! A kto tu stroil kretynie medrca. Ktos stwierdzil po prostu ze jest wnisek o upadlosc tych zlodziei. I sad na NIESZCZESCIE nie kieruje sie w takim przypadku opinia ludzi, bo juz dawno ci oszusci powinni byc w wiezieniu! Odpowiedz Link Zgłoś