Dodaj do ulubionych

WNIOSEK O UPADŁOŚĆ JW CONSTRUCTION HOLDING SA

IP: 213.77.90.* 22.05.03, 22:07
Jeśli to kogoś interesuje to pragnę podzielić się informacją, że od wczoraj w
Sądzie zajmującym się upadłościami, leży wniosek o upadłość firmy JW
Construction Holding SA.
Obserwuj wątek
    • Gość: tadam !! Re: WNIOSEK O UPADŁOŚĆ JW CONSTRUCTION HOLDING SA IP: *.chello.pl 22.05.03, 23:27
      he !?! powiedz cos wiecej !!!
    • Gość: jacek_rr Re: WNIOSEK O UPADŁOŚĆ JW CONSTRUCTION HOLDING SA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.03, 23:52
      Gość portalu: XYZ napisał(a):

> Jeśli to kogoś interesuje to pragnę podzielić się informacją, że od wczoraj w
      > Sądzie zajmującym się upadłościami, leży wniosek o upadłość firmy JW
      > Construction Holding SA.

Nareszcie te bydlaki z JWC pojda z torbami. Najwyzsza pora!!! Szkoda, ze tak
      pozno zbankrutowali.

• Gość: tadam !! Re: WNIOSEK O UPADŁOŚĆ JW CONSTRUCTION HOLDING SA IP: *.chello.pl 22.05.03, 23:58
        ja to bym wlal zeby poszli z torbami za jakies poltora roku, jak wybuduja juz
        moje mieszkanie !!!!!!!

pozdro

ps. czekam na oficjalne potwierdzenie tej "sensacji"
    • Gość: Analyzer Re: WNIOSEK O UPADŁOŚĆ JW CONSTRUCTION HOLDING SA IP: *.pkobp.pl 23.05.03, 07:47
      Gość portalu: XYZ napisał(a):

> Jeśli to kogoś interesuje to pragnę podzielić się informacją, że od wczoraj w
      > Sądzie zajmującym się upadłościami, leży wniosek o upadłość firmy JW
      > Construction Holding SA.

To może to udowodnij. Skoro tak piszesz, a pisać może każdy i niekoniecznie
      prawde. Masz jakieś potwierdzenie, czy wypis z Sądu? Jeśli nie, to znaczy, że
      to bzdura.

Analyzer
    • Gość: stańczyk Re: WNIOSEK O UPADŁOŚĆ JW CONSTRUCTION HOLDING SA IP: 213.25.153.* 23.05.03, 09:14
      Słuchaj pajacu. Wniosek o upadłość to każdy może złożyć. Nawet ty możesz pójść
      i złożyć qwniosek o upadłość TP SA. albo PKN Orlen. Taka wiadomość jest g****
      warta. Poczytaj trochę prawo upadłościowe.
      • Gość: DiDi Re: WNIOSEK O UPADŁOŚĆ JW CONSTRUCTION HOLDING SA IP: 217.8.186.* 23.05.03, 09:21
        Dokładnie....wniosek o upadlość może złożyć każdy wierzyciel, któremu JWC
        zalega z płatnościami....co niekoniecznie oznacza, że firma jest niewypłacalna.
        Często taki wniosek jest dość skuteczną formą "windykacji" należności.

DiDi
      • Gość: m Re: WNIOSEK O UPADŁOŚĆ JW CONSTRUCTION HOLDING SA IP: 193.109.127.* 23.05.03, 09:23
        Gość portalu: stańczyk napisał(a):

> Słuchaj pajacu. Wniosek o upadłość to każdy może złożyć. Nawet ty możesz
        pójść
        > i złożyć qwniosek o upadłość TP SA. albo PKN Orlen. Taka wiadomość jest g****
        > warta. Poczytaj trochę prawo upadłościowe.

Sam jestes pajac!
        Gdyby rzecz dotyczyla innej firmy to mozna by polemizowac, a ze dotyczy tych
        lachudr nad lachudrami to prawdopodobienstwo jest baaaaardzoooooo duze.
        • Gość: mj Re: WNIOSEK O UPADŁOŚĆ JW CONSTRUCTION HOLDING SA IP: localhost:* 23.05.03, 09:32
          Na szczęście sąd nie kieruje się w takich przypadkach prawdopodobieństwem ani
          subiektywnymi opiniami klientów o pracownikach i właścicielach firmy.

Nie czekam na mieszkanie w JW, więc sprawa mnie nie dotyczy, ale szlag mnie
          trafia jak ktoś papla takie głupoty, strojąc pozy nie wiem jakiego mędrca.

Wszystkich pozostałych pozdrawiam!
          • Gość: robert Re: WNIOSEK O UPADŁOŚĆ JW CONSTRUCTION HOLDING SA IP: 193.109.127.* 23.05.03, 09:38
            Gość portalu: mj napisał(a):

> Na szczęście sąd nie kieruje się w takich przypadkach prawdopodobieństwem ani
            > subiektywnymi opiniami klientów o pracownikach i właścicielach firmy.
            >
            > Nie czekam na mieszkanie w JW, więc sprawa mnie nie dotyczy, ale szlag mnie
            > trafia jak ktoś papla takie głupoty, strojąc pozy nie wiem jakiego mędrca.
            >
            > Wszystkich pozostałych pozdrawiam!

A kto tu stroil kretynie medrca. Ktos stwierdzil po prostu ze jest wnisek o
            upadlosc tych zlodziei.
            I sad na NIESZCZESCIE nie kieruje sie w takim przypadku opinia ludzi, bo juz
            dawno ci oszusci powinni byc w wiezieniu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka