Gość: olo IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.10, 16:18 każdy kto chciałby pomóc w zlikwidowaniu naszego pięknego zapaszku niech dzwoni do TVP Bydgoszcz 523757577 oni jedyni mogą nam pomóc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xzs Re: problem smrodu można rozwiązać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 17:56 Liczę na lokalne władze i Stację San. Epid. Czekam na działanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: problem smrodu można rozwiązać IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.10, 18:53 człowieku loklne władze i sanepid mają wszystko w nosie. którym nie czują smrodu trzeba ruszyć wyżej może racja z tą telewizją ja zadzwonię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synek Re: problem smrodu można rozwiązać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 19:17 nikt z tym nic nie zrobi , nawet bydgoski WIOŚ , a tym bardziej burmistrz czy sanepid bo nie ma ustawy odorowej (jest blokowana od lat), choć jest szansa że pojawi się w tym roku. Poczytajcie sobie o tym w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ......... Re: problem smrodu można rozwiązać IP: *.tvgawex.pl 23.07.10, 19:25 Ten smrodek to najlepszy przyklad na to co moze zrobic kasa... bo nikt kto nie ma z tego ani zlotowki nie zajal by sie ta sprawa... ale takie uklady zawsze suegaja bardzo wysoko szczegolnie jesli dziala sie na tak wielka skale... mysle ze zadna telewizja tu nie pomoze... ale probowac mozna bo w takie upaly taki smrod to juz przesada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: problem smrodu można rozwiązać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 20:54 NIE TYLKO W CHELMNIE TEN ZAPACH WYKANCZA,JA MIWSZKAM W BRZOZOWIE,I TAK SAMO TEN SMRUD DOKUCZA,,A JUZ JAK PRZYCHODZI WIECZOR,TO SZOK NAWET OKIEN NIE MOZNA OTWIERAC TAK SMIERDZI,,I TO NIE SA ZAPACHY WIEJSKIE,,TYLKO TO ZALATUJE OD TYCH SMIERDZIELI CO W NOCY NAS TRUJA,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cxz Re: problem smrodu można rozwiązać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 11:42 Skoro problemu odoru nie ma, to wykupię teren po spalonym ChDK na Rynku i zbuduję tam chlewnię, chyba mi wolno?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: problem smrodu można rozwiązać IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.10, 20:28 ja proponuję wylać beczkowóz ścieków przed Urzędem Miasta może wtedy burmistrz namierzy Odpowiedz Link Zgłoś