inter51 30.11.01, 18:31 Czesc, Czy ktos wie jaka jest sytuacja budowy na strachocinskiej (wroclaw)?? Podobno czekaja na pozwolenie na kontunuacje budowy ? Czy ktos zna przyczyne dlaczego nie ma jeszcze tego pozwolenia? dzieki, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jarecki Re: Grupa Inwestycyjna GI: Wroclaw? IP: *.optimus.wroc.pl 03.12.01, 15:01 Zatrzymanie robot na Strachocinskiej bylo spowodowane skutecznymi protestami mieszkancow okolicznych budynkow jednorodzinnych. Nie wiem komu teraz odpowiadam na pytanie. Mam nadzieje, ze przyszlemu mieszkancowi inwestycji GI, a nie wrogim sasiadom z okolicy. Z tego co wiem, w chwili obecnej oba budynki maja juz pozwolenia na budowe i niebawem ma nastapic kontynuacja robot na tej nie skonczonej czesci inwestycji. Druga zamieszkala czesc czeka na oddanie do uzytkowania. Ile jest w tym prawdy nie wiem, sam jestem tylko klientem GI. Optymistyczne jest tez to, ze GI rozpoczyna nowa inwestycje we Wroclawiu na ul.Kasztelanskiej. A wiec cos sie dalej dzieje w temacie. Tyle info na ogolnym forum. Pozostalymi informacjami proponuje wymienic sie juz poza lista dyskusyjna (np.mail) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEKKK Re: Grupa Inwestycyjna GI: Wroclaw? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.12.01, 21:15 Grupa Inwestycyjna bardzo często nie płaci za materiały budowlane w hurtowniach budowlanych. Więc zalecam ostrożność!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
inter51 Re: Grupa Inwestycyjna GI: Wroclaw? 06.12.01, 11:38 Gość portalu: Jarecki napisał(a): > Zatrzymanie robot na Strachocinskiej bylo spowodowane skutecznymi protestami > mieszkancow okolicznych budynkow jednorodzinnych. Nie wiem komu teraz > odpowiadam na pytanie. Mam nadzieje, ze przyszlemu mieszkancowi inwestycji GI, > a nie wrogim sasiadom z okolicy. Z tego co wiem, w chwili obecnej oba budynki > maja juz pozwolenia na budowe i niebawem ma nastapic kontynuacja robot na tej > nie skonczonej czesci inwestycji. Druga zamieszkala czesc czeka na oddanie do > uzytkowania. Ile jest w tym prawdy nie wiem, sam jestem tylko klientem GI. > Optymistyczne jest tez to, ze GI rozpoczyna nowa inwestycje we Wroclawiu na > ul.Kasztelanskiej. A wiec cos sie dalej dzieje w temacie. > Tyle info na ogolnym forum. Pozostalymi informacjami proponuje wymienic sie juz > > poza lista dyskusyjna (np.mail) > Czesc, Jestem przyszlym mieszkancem nowego osiadla na Strachocinie. Jak moge dostac Twoj adres e-mailowy? Moj adres to: inter51@poczta.gazeta.pl Dziekuje za dotychczasowe informacje. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś