Dodaj do ulubionych

BMI, TARCHOMIN UL MEHOFFERA

IP: *.noname.net.icm.edu.pl 28.05.03, 19:45
WITAM
Czy ktos, coś wie na temat tego devvelopera oraz inwestycji?
Będę wdzięczna.
Pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sekret Re: BMI, TARCHOMIN UL MEHOFFERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.03, 09:23
      Ja wiem, tyle co wiem - kumpela tam pracuje i nie piszę przez stronniczość!!!
      Nie mam w tym żadnego interesu, a sama szukam mieszkania więc dowiadywałam się
      na co trzeba zwracać uwagę (najlepiej pytać u źródeł)

Jakieś 2 tyg. temu mieli czystą hipo i brak zaległości w podatkach i ZUS - to
      ważne.
      Powalcz o umowe przedwstępną w formie aktu notarialnego, choć nie jest to u
      nich praktykowane.

Gdyby nie cena i lokalizacja (żadna z tych zmiennych mi nie odpowiada) niedługo
      bym się zastanawiała.

Pozdrawiam :-)
      • Gość: iwona Re: BMI_do sekret IP: *.interkam.pl 31.05.03, 21:16
        Gość portalu: Sekret napisał(a):

> Ja wiem, tyle co wiem - kumpela tam pracuje i nie piszę przez stronniczość!!!
        > Nie mam w tym żadnego interesu, a sama szukam mieszkania więc dowiadywałam
        się
        > na co trzeba zwracać uwagę (najlepiej pytać u źródeł)
        >
        > Jakieś 2 tyg. temu mieli czystą hipo i brak zaległości w podatkach i ZUS - to
        > ważne.
        > Powalcz o umowe przedwstępną w formie aktu notarialnego, choć nie jest to u
        > nich praktykowane.
        >
        > Gdyby nie cena i lokalizacja (żadna z tych zmiennych mi nie odpowiada)
        niedługo
        >
        > bym się zastanawiała.
        >
        > Pozdrawiam :-)

SEKRET, prosze o kontakt
        oto moj mail
        iwonka_r@poczta.onet.pl
        • Gość: viki BMI to spryciarze IP: *.acn.waw.pl 01.06.03, 22:00
          BMI to niezli spryciarze - na zadnym osiedlu nie pozwolili mieszkancom zalozyc
          wspolnoty. I jak skoncza ostatnia inwestycje przy Mehofera to walna takie
          czynsze ze mieszkancy sie nie pozbieraja. A pan prezes przeniesie sie do
          eleganckiej kamienicy ktora postawil przy najladniejszym osiedlu BMI
          (Strumykowa) i bedzie sobie kamienicznikiem. I nikt mu nie podskoczy. Milego
          mieszkania...
          • Gość: anrom Re: BMI to spryciarze IP: *.cki.pl / 192.168.1.* 07.06.03, 10:24
            Wiekszosc developerow to spryciaze, ale tak musza postepowac. Sytuacja na
            rynku budowlanym jest kiepska wiec wyciskaja co sie da z klientow.
            Jedyna zaleta ze sa elastyczniw porównaniu ze spoldzielniami.
            Sam kupilem mieszkanie na tarchomuinie ze spóldzielni. Zero negocjacji w
            jakimkolwiek temacie. musialem zaakc co dyktowali, ale jestem zadoweolony
            Nalo prawdopodobne by mnie wyrolowali.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka