Dodaj do ulubionych

Co się planuje wybudować na Pradze Pd Gocławiu Gro

18.05.07, 12:24
chwie Gocławku? Chodzi mi o inwestycje któe będa w najbliżsym czasie do
kupienia a nie takie które już są w pełni objetę umowami rezerwacyjnymi.
Obserwuj wątek
    • Gość: eho Re: Co się planuje wybudować na Pradze Pd Gocławi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 14:07
      dużo inwesytcji w tamtym rejonie planuje Grupa Inwest- firma składająca sie z
      trzech spółek HM Inwest, HC Inwest i HN Inwest, na pewno na ul. Boremlowskiej,
      Czapelskiej. Odsyłam na stronę www.grupainwest.pl
      • r.k promenada 18.05.07, 15:32
        osiedle przy promenadie , powinny byc jeszcze wolne mieszkania . to bedzie
        kompleks 3 budynkow via-a-via centrum promenada ulica aninska/mikolajczyka)
        + dodatkowo planuja jakis budynek socjalno-szkoleniowy....
      • mna Re: Co się planuje wybudować na Pradze Pd Gocławi 21.05.07, 09:52
        Przejrzałam opinie o HM Inwest na tym foru, i mnie nie zacheciły. O osiedlu
        przy promennadzie pisało się zamin ruszyła budowa były liczne kontrowersje
        teraz ucichło. Do kupieia są tylko duże i to w budynkach których budowy nie
        rozpoczęto. Ponieważ nic jeszcze nie wybudowali nic nie widomo na temat jakosci
        termonowosci solidnosci uczciwosci. Osobiscie jestem trochę cykor i wolę
        pewniaków.
    • Gość: budowlaniec Re: Co się planuje wybudować na Pradze Pd Gocławi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 09:16
      nie przesadzałbym z wiarygodnośćią wpisów na tym forum, pracuję w firmie
      developerskiej od kilku lat i z doświadczenia wiem, że zadowoleni kilenci
      siedzą cicho bo dlaczego mieliby coś pochwalić, a na tego typu forach
      wygłaszają kalumnie głównie złośliwe jednostki, które z jakiś względów poczuły
      się niedopieszczone. Nie znam HM Inwest, ale na pewno jak każda firma jest
      warta samodzielnego sprawdzenia...
      pozdrawiam
      człowiek z branży
      • mna Re: Co się planuje wybudować na Pradze Pd Gocławi 22.05.07, 11:09
        No wlaśnie. Brak negatynych opinii albo niewielka ilość też jest wskazaniem.
        Jeśli ludzie piszą i sa niezadowoleni znaczy sie że mają powód i te
        powody tu podają opisują problemy z jakoscią czy solidnoscią czy podejscie
        developera. Zazwyczaj osoba z którą developer postąpił fair nie ma powodu być
        złośliwa i tracić czas na wypisywanie sie na forum. O moim poprzendim
        developerze nie ma elaboratów złośliwych jednostek choć jakieś zastrzezenia
        mieszkańcy mają ale nie są one takie duże i developer generalnie jest w moarę
        skłonny do wspólpracy naprawy. W kazdym razie nie ma poczucia że oddał nam
        byle co z masa usterek i robi na nas z góry. Wówczas tez bym o tym pisała
        ostrztała innych. A skoro potraktował nas w miare fair jakość przyzwoita mimo
        pewnych minusów zgłaszane usterki naprawiano w okresie 3 lat to szczerze mówiac
        kupiłabym od niego kolejne mieszkanie ale w interesujacym mnie teraz rejonie on
        nie buduje.
        Znalazłam też tu pozytywne/neutralne opinie użytkowników mieszkań więc myślę ze
        można czegos miarodajnego sie na tym forum dowiedzieć na temat developera.
      • dorotski Re: Co się planuje wybudować na Pradze Pd Gocławi 14.06.07, 19:38
        hmm ciekawe IP czlowieku z HM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka