mna 18.05.07, 12:24 chwie Gocławku? Chodzi mi o inwestycje któe będa w najbliżsym czasie do kupienia a nie takie które już są w pełni objetę umowami rezerwacyjnymi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eho Re: Co się planuje wybudować na Pradze Pd Gocławi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 14:07 dużo inwesytcji w tamtym rejonie planuje Grupa Inwest- firma składająca sie z trzech spółek HM Inwest, HC Inwest i HN Inwest, na pewno na ul. Boremlowskiej, Czapelskiej. Odsyłam na stronę www.grupainwest.pl Odpowiedz Link Zgłoś
r.k promenada 18.05.07, 15:32 osiedle przy promenadie , powinny byc jeszcze wolne mieszkania . to bedzie kompleks 3 budynkow via-a-via centrum promenada ulica aninska/mikolajczyka) + dodatkowo planuja jakis budynek socjalno-szkoleniowy.... Odpowiedz Link Zgłoś
mna Re: Co się planuje wybudować na Pradze Pd Gocławi 21.05.07, 09:52 Przejrzałam opinie o HM Inwest na tym foru, i mnie nie zacheciły. O osiedlu przy promennadzie pisało się zamin ruszyła budowa były liczne kontrowersje teraz ucichło. Do kupieia są tylko duże i to w budynkach których budowy nie rozpoczęto. Ponieważ nic jeszcze nie wybudowali nic nie widomo na temat jakosci termonowosci solidnosci uczciwosci. Osobiscie jestem trochę cykor i wolę pewniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budowlaniec Re: Co się planuje wybudować na Pradze Pd Gocławi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 09:16 nie przesadzałbym z wiarygodnośćią wpisów na tym forum, pracuję w firmie developerskiej od kilku lat i z doświadczenia wiem, że zadowoleni kilenci siedzą cicho bo dlaczego mieliby coś pochwalić, a na tego typu forach wygłaszają kalumnie głównie złośliwe jednostki, które z jakiś względów poczuły się niedopieszczone. Nie znam HM Inwest, ale na pewno jak każda firma jest warta samodzielnego sprawdzenia... pozdrawiam człowiek z branży Odpowiedz Link Zgłoś
mna Re: Co się planuje wybudować na Pradze Pd Gocławi 22.05.07, 11:09 No wlaśnie. Brak negatynych opinii albo niewielka ilość też jest wskazaniem. Jeśli ludzie piszą i sa niezadowoleni znaczy sie że mają powód i te powody tu podają opisują problemy z jakoscią czy solidnoscią czy podejscie developera. Zazwyczaj osoba z którą developer postąpił fair nie ma powodu być złośliwa i tracić czas na wypisywanie sie na forum. O moim poprzendim developerze nie ma elaboratów złośliwych jednostek choć jakieś zastrzezenia mieszkańcy mają ale nie są one takie duże i developer generalnie jest w moarę skłonny do wspólpracy naprawy. W kazdym razie nie ma poczucia że oddał nam byle co z masa usterek i robi na nas z góry. Wówczas tez bym o tym pisała ostrztała innych. A skoro potraktował nas w miare fair jakość przyzwoita mimo pewnych minusów zgłaszane usterki naprawiano w okresie 3 lat to szczerze mówiac kupiłabym od niego kolejne mieszkanie ale w interesujacym mnie teraz rejonie on nie buduje. Znalazłam też tu pozytywne/neutralne opinie użytkowników mieszkań więc myślę ze można czegos miarodajnego sie na tym forum dowiedzieć na temat developera. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotski Re: Co się planuje wybudować na Pradze Pd Gocławi 14.06.07, 19:38 hmm ciekawe IP czlowieku z HM Odpowiedz Link Zgłoś