Gość: Jana IP: *.ukie.gov.pl / 10.3.17.* 04.06.03, 12:52 Czy ktos cos wie na tenat wiarygodnosci tego dewelopera i samej inwestycji Przyorle? Za wszelkie info bede bardzo wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iga Re: Przyorle-grupa eco IP: *.acn.waw.pl 04.06.03, 16:58 Cześć Kupiłam u nich mieszkanie w inwestycji Ap.Przyorle przy Bukowinskiej. Na razie jest o.k., roboty się posuwają szybko, mówią że będą przekazywać wczesniej mieszkania. Wiem o nich ,że zbudowali Rezydencje Merliniego przy Warszawiance, budynek na Kabatach i coś jeszcze wceśniej na Pradze. Pozdrawiam Iga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jana Re: Przyorle-grupa eco IP: *.ukie.gov.pl / 10.3.17.* 05.06.03, 12:18 Gość portalu: iga napisał(a): > Cześć Kupiłam u nich mieszkanie w inwestycji Ap.Przyorle przy Bukowinskiej. Na > razie jest o.k., roboty się posuwają szybko, mówią że będą przekazywać > wczesniej mieszkania. Wiem o nich ,że zbudowali Rezydencje Merliniego przy > Warszawiance, budynek na Kabatach i coś jeszcze wceśniej na Pradze. Pozdrawiam > Iga Hej, mnie troche niepokoja te negatywne opinie,ktore sie pojawily na tym forum. Najwazniejsze dla mnie jest to,zeby deweloper byl pewny i zeby nie stracic pieniedzy,bo to czy mieszkanie bedzie takie czy inne ma juz znaczenie drugorzedne. Jesli cos bedziesz wiedziec wiecej,to pisz prosze. Przeczytalam tez,ze miedzy budynkami eco ma przebiegac jakas droga - trzebaby to sprawdzic. pozdrawiam, j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Przyorle-grupa eco IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 16:12 Gość portalu: Jana napisał(a): > Czy ktos cos wie na tenat wiarygodnosci tego dewelopera i samej inwestycji > Przyorle? Za wszelkie info bede bardzo wdzieczna. Cze, Miałam kupić od nich mieszkanie Przy Orle, ale zasięgnęłam języka u mieszkańców na Kabatach i tych Pod Orłem i jednak zrezygnowałam. Po co mi to? Pzdr, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jana Re: Przyorle-grupa eco IP: *.ukie.gov.pl / 10.3.17.* 06.06.03, 09:01 Gość portalu: Kaśka napisał(a): > Gość portalu: Jana napisał(a): > > > Czy ktos cos wie na tenat wiarygodnosci tego dewelopera i samej inwestycji > > > Przyorle? Za wszelkie info bede bardzo wdzieczna. > > > Cze, > > Miałam kupić od nich mieszkanie Przy Orle, ale zasięgnęłam języka u mieszkańców > > na Kabatach i tych Pod Orłem i jednak zrezygnowałam. Po co mi to? Pzdr, Ale dlaczego zrezygnowalas? Jakie byly ich argumenty, ze nie warto ufac temu deweloperowi? a. Odpowiedz Link Zgłoś