Dodaj do ulubionych

Tanie meble do kuchni

IP: 217.153.117.* 05.06.03, 10:50
Potrzebuję namiaru na tanie meble do kuchni.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Iwona Re: Tanie meble do kuchni IP: 217.153.117.* 05.06.03, 10:53
      Znam firmę z Radomska, która sprzedaje meble w Warszawie bo bardzo
      atrakcyjnych cenach. Przyjeżdzają do domu robią pomiar i w krótkim czasie
      dostarczają. Ja meble miałam w 7 dni.
      044-683-95-73 tel
      fax. 044-68-39-660
      Naprawdę warto, robią MDF i z płyty, z softu, i z ramiaka.
      Iwona Karpacz
      • Gość: kb Re: Tanie meble do kuchni IP: 217.153.60.* 05.06.03, 10:57
        a jakie mają srednie ceny, czy mozna ich meble gdzieś w W-wie obejrzec,
        pzdr
        kb
    • Gość: Aga Re: Tanie meble do kuchni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.03, 14:02
      Ja kupiłam meble w firmie DREW -DAR z Rawy Mazowieckiej. Wiem , że często
      robią meble dla Warszawiaków. Dla mnie robili meble łazienkowe i szafę ,
      kuchnie też u nich kupię jak odłożę trochę kasy.
      tel. 046 814 29 48, 0601 27 95 34.
      Pozdrawiam
      Aga
      • Gość: Iwona Re: Tanie meble do kuchni IP: 217.153.117.* 05.06.03, 15:44
        Meble z Radomska
        13 szafek wtym 8 wiszących 94cm wys. 3,20 m bieżącego z płyty laminowanej z
        blatem wyniosło mi 1.400 zł. Za MDF biorą 800 zł za m bieżący zabudowy.
        jeśli zadzwoni się do radomska lub na komórkę to uzyskasz informacje 0602-472-
        396.
        Pozdrawiam
        • Gość: pk Re: Tanie meble do kuchni IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 21:09
          Cześć,

A jak z jakością tych mebelków. Jesteś zadowolona?

Pozdrawiam,
          Piotr
    • Gość: maciek Re: Tanie meble do kuchni IP: 213.241.43.* 06.06.03, 09:58
      witam,

Ciekawe dlaczego osoba pytająca - Majka ma ten sam nr identyfikacyjny co
      odpowiadająca Iwona >:)

pozdrawiam
      Maciek
      • Gość: Gość Re: Tanie meble do kuchni IP: 212.160.138.* 06.06.03, 10:26
        Przypuszczalnie to jest ta sama osoba z firmy z Radomska, ponieważ czas
        odpowiedzi Iwony na list Majki wyniósł tylko 3 minuty - szybka reakcja i od
        razu miała pod ręką numery telefonów to bardzo dziwne.
        • Gość: hahaha Re: Tanie meble do kuchni IP: *.gen.twtelecom.net 07.06.03, 11:40
          wg mnie posty z reklamą powinno się kasować, albo
          przenosić na oślą ławkę
      • beatka33 Re: Tanie meble do kuchni 06.06.03, 10:58
        A ja wybrałam poleconą przez kogoś firmę (dopiero zamówiłam zabudowę kuchenną
        wraz urządzeniami AGD). Termin realizacji mam na koniec czerwca i wtedy mogę
        polecać (mam nadzieję). Teraz tylko napiszę, że są to przedstawiciele firmy
        Black Red White. Dali mi najmniejszą cenę wsród tych z którymi rozmawiałam,
        salon wystawowy wykonany porządnie (nic się nie kiwa). Dają duży wg mnie rabat
        na AGD (ja wywalczyłam 9%).

tel na Tarchomin 0-466-20-18
        • Gość: Majka Re: Tanie meble do kuchni IP: 217.153.117.* 06.06.03, 12:29
          Chiałaby aby ktoś mi odpowiedział na tem jakości mebli kuchennych Black Red
          White, oczywiście jak się to sprawdza w użyciu. Bo mam już od nich meble
          Borys nie jestem za bardzo zadowolona, ale są bardzo tanie w porównaniu z
          innymi. I jeszcze jaki jest koszt mebli w DREW-Dar czy są drodzy i jak długo
          się na nie czeka i gdzie można je obejrzeć. Meble z Radomska będę miała okazję
          obejrzeć, bo Iwona pracuje u mnie w firmie.
          Majka Gryc
          • beatka33 Re: Tanie meble do kuchni 06.06.03, 16:17
            Co do jakości, nie ważne u kogo kupisz i za ile tylko zalezy od materiału z
            jakiego są wykonane. Kupując meble kuchenne trzeba powiedzieć czy korzysta się
            z kuchni i jak często.
            Np. kupując blat powinnaś sprawdzić czy możesz na nim postawić gorący garnek,
            czy możesz pokroić coś na blacie bez zarysowania go oraz czy jak dziecko czy Ty
            wylejesz jakiś sok to czy zabarwienie da się bez zniszczeń usunąć.
            Oprócz tego ważny jest wyciąg kuchenny i czy kuchnia jest usytuowana od strony
            południowej , bowiem ogromny wpływ na meble ma operujące na nich przez okno
            słońce.
            Ja wybrałam BRW też są z Rawy Mazowieckiej ale patrzyłam na cenę i jakość
            wykonania w salonie wystawowym (oraz to że polecił mi ich ktoś kogo znam). To
            jest wbrew pozorom bardzo ważne bo widać czy się starają czy nie choć dla mnie
            mogą coś zrobić źle (oby nie).
            Ja zamówiłam a jakie będą to mogę ocenić juz po 6 miesiącach. Ponieważ bardzo
            dużo gotuję i nie traktuję mieszkania jak muzeum dlatego wszystko muszę mieć
            solidne i trwałe.

Pozdrawiam
            • Gość: Dosia Re: Tanie meble do kuchni IP: 195.217.253.* 13.06.03, 13:41
              beatka33 napisała:

> Ja wybrałam BRW też są z Rawy Mazowieckiej ale patrzyłam na cenę i jakość
              > wykonania w salonie wystawowym (oraz to że polecił mi ich ktoś kogo znam). To
              > jest wbrew pozorom bardzo ważne bo widać czy się starają czy nie choć dla
              mnie
              > mogą coś zrobić źle (oby nie).
              > Ja zamówiłam a jakie będą to mogę ocenić juz po 6 miesiącach.

Beatka, czy zamowilas moze BRW fornirowane, czy moze inny rodzaj? Mi sie podoba
              tylko i wylacznie model z fornirem i zawiasami Bluma (ale ogladalam oferte w
              LUblinie, nie wiem czy tu maja to samo). Inne meble BRW moim zdaniem to okropna
              tandeta, ale te fornirowane wygladaja calkiem calkiem.

Ile zaplacilas?
          • miriam_73 Re: Tanie meble do kuchni 06.06.03, 16:54
            Mam BRW od jakiegoś czasu (72th Street, bodajże, kolor Sun) i mebelki sprawują
            się bardzo dobrze. Nic się nie kiwa, wszystko mi bardzo dobrze spasowali,
            zawiasy itp. trzymają się. Ogólnie jestem zadowolona.
            • Gość: IM Re: Tanie meble do kuchni IP: proxy 09.06.03, 10:08
              Miriam, podaj prosze namiary na nich lub adres strony www, chetnie poogladam co
              maja, a jak bys jeszcze mogla podac przykladowa cene??
              Dziekuje

IM

miriam_73 napisała:

> Mam BRW od jakiegoś czasu (72th Street, bodajże, kolor Sun) i mebelki
              sprawują
              > się bardzo dobrze. Nic się nie kiwa, wszystko mi bardzo dobrze spasowali,
              > zawiasy itp. trzymają się. Ogólnie jestem zadowolona.
            • beatka33 Re: Tanie meble do kuchni 10.06.03, 08:19
              miriam_73 napisała:

> Mam BRW od jakiegoś czasu (72th Street, bodajże, kolor Sun) i mebelki
              sprawują
              > się bardzo dobrze. Nic się nie kiwa, wszystko mi bardzo dobrze spasowali,
              > zawiasy itp. trzymają się. Ogólnie jestem zadowolona.

To dzięki bo ja zamówiłam 71 street więc mam nadzieję że też będzie dobrze.
          • Gość: kb Re: meble Borys IP: 217.153.60.* 09.06.03, 09:06
            a co jest na minus z tymi meblami, dzieki za odp.
            kb
            • Gość: Majka Re: meble Borys IP: 217.153.117.* 12.06.03, 11:25
              Są bardzo delikatne, nie dokońca stabilne i niestety rozpadają się, a szkoda
              bo są w przytępnej cenie.
              • Gość: kb Re: meble Borys IP: 217.153.60.* 12.06.03, 12:32
                Gość portalu: Majka napisał(a):

> Są bardzo delikatne, nie dokońca stabilne i niestety rozpadają się, a szkoda
                > bo są w przytępnej cenie.
                dzieki za odp.
                pzdr.
                kb
    • Gość: pacjent Re: Tanie meble do kuchni IP: *.ast.warszawa.sint.pl 13.06.03, 12:20

> Potrzebuję namiaru na tanie meble do kuchni.
      > Pozdrawia

Jestem teraz takze na etapie mebli kuchennych i łażąc po sieci znalazłem fajną
      stronkę www.extrameble.com z tanimi nawet bardzo tanimi meblami kuchennymi.
      Strona wyglada całkiem i zdjęcia ich kuchni takze ale sa troszeczke za tanie i
      to moze byc jakis haczyk.

ps. a moze ktos juz miał do czynienia z tą firmą, bardzo bym prosił o wrazenia.
      • Gość: Dosia Re: Tanie meble do kuchni IP: 195.217.253.* 13.06.03, 13:47
        Obejrzalam www.extrameble.com. Dla mnie podstawowy minus to taki, ze zdaje sie
        nie robia mebli fornirowanych, a tylko takie u mnie wchodze w gre. Tzn. ze nie
        maja dostatecznej technologii, co moze rzutowac na inne rodzaje.

Taki MDF np. meble z MDFu wykonane przez HDH sa piekne, ale MDF Black Red White
        to po prostu zenada. Wszystko zalezy chyba od technologi.
        • Gość: pacjent Re: Tanie meble do kuchni IP: *.ast.warszawa.sint.pl 13.06.03, 14:57
          Gość portalu: Dosia napisał(a):

> Obejrzalam www.extrameble.com. Dla mnie podstawowy minus to taki, ze zdaje
          sie
          > nie robia mebli fornirowanych, a tylko takie u mnie wchodze w gre. Tzn. ze
          nie
          > maja dostatecznej technologii, co moze rzutowac na inne rodzaje.
          >
          > Taki MDF np. meble z MDFu wykonane przez HDH sa piekne, ale MDF Black Red
          White
          >
          > to po prostu zenada. Wszystko zalezy chyba od technologi.

Zawsze mozesz oddac taki mebel do fornirowania napewno sa jakies firmy ktore to
          zrobia.
          • Gość: Dosia Re: Tanie meble do kuchni IP: 195.217.253.* 13.06.03, 15:31
            Gość portalu: pacjent napisał(a):

>
            > Zawsze mozesz oddac taki mebel do fornirowania napewno sa jakies firmy ktore
            to
            >
            > zrobia.

Ale po co???? Po co robic meble po to zeby je fornirowac w innej firmie? Nie
            lepiej od razu kupic to co trzeba? :)
            • pacjent2 Re: Tanie meble do kuchni 13.06.03, 15:43
              Gość portalu: Dosia napisał(a):

> lepiej od razu kupic to co trzeba? :)

Nie wiem czy widzisz ale wątek nosi nazwe " Tanie meble do kuchni" a wiec sa
              rozwazane rozne mozliwosci przytanienia.
              Wogole nie wiem z czym masz problem idz i kupuj.
            • Gość: Wera Tanie meble BRW? IP: *.pkobp.pl 18.06.03, 14:17
              Wcale nie są takie tanie, wystarczy pochodzić po sklepach. Mam w pokoju system
              XXI i nigdy więcej nie kupię w tej firmie niczego. Regały i samodzielnie
              wiszące półki uginają się pod ciężarem ledwie 20-30 książek formatu A5.
              A poza tym po dostawie okazało się, że obie szyby regału zwanego witryną są
              uszkodzone - nadtłuczone przy brzegach. I tutaj zaskoczenie - gwarancja BRW na
              meble nie obejmuje szkła!!!!!!!!! Oczywiście siedzą sobie te szyby w witrynie,
              bo nie mam czasu na dodatkowe zajęcia typu pisanie reklamacji do prezesa firmy
              itp. Może i moja strata, ale sam fakt, iż dostaję coś uszkodzonego, o czym nie
              poinformowano mnie wcześniej, że nie będę mogła reklamować, to po prostu
              skandal i żenada, jak już któraś z forumowiczek tu napisała. Przestrzegam więc
              innych, nie musicie słuchać, ale chociaż uważajcie, jak wybieracie meble.
              Reklamy kłamią (szafy BRW niby są przystosowane do dźwigania segregatorów,
              hehe).
    • Gość: Piotr Re: Tanie meble do kuchni IP: *.polkomtel.com.pl 13.06.03, 13:48

> Potrzebuję namiaru na tanie meble do kuchni.
      > Pozdrawiam

To pytanie to oszustwo (odpowiada pytający), ale innym polecam kupno w Leroy
      Merlin lub Castorama i smaodzielny montaż. Kosztuje to w typowej kuchni 2-2.5
      tys zl i nie placi sie cwanym firmom 3 razy tyle za tak samo wygladajace
      kuchnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka