Dodaj do ulubionych

WERSAL PODLASKI - BARTYCKA

IP: *.seabridge.pl 03.12.01, 15:24
Jestem zainteresowany nowa inwestycja Wersalu Podlaskiego na ulicy Bartyckiej.
Niestety w dalszym ciagu nie dostali jeszcze pozwolenia na budowe. Czy ktos wie
w czym jest problem ??? Podobno kilka umow juz podpisali i obecnie wstrzymali
bo czekaja na pozwolenie. Czekam na info od ludzi zainteresowanych ta
inwestycja.
Pozdrawiam
AKAR
Obserwuj wątek
    • Gość: cyfra Re: WERSAL PODLASKI - BARTYCKA IP: *.u.mcnet.pl 03.12.01, 15:35
      Interesowałam się tą inwestycją . Niestety termin podany na początku już się
      zmienił z grudnia 2002 na czerwiec 2003 , a także cena z 3300 na 3550. Tak
      naprawdę nie wiadomo co się dzieje , ciągle powtarzają , że lada chwila dostaną
      pozwolenia , a na terenie "przyszłej " budowy krzaki.
    • Gość: jola Re: WERSAL PODLASKI - BARTYCKA IP: 195.94.211.* 15.01.02, 16:48
      Nie chcę Cię martwić, ale moim zdaniem są nikłe szanse żeby cokolwiek z tego
      wyszło. Ja interesowałam się tą inwestycją (bo już zrezygnowałam) od marca-
      kwietnia 2001r. W maju 2001 (!!!!) zarezerwowałam sobie mieszkanie i zostawiłam
      do siebie kontakt, żeby powiadomiono mnie o terminie podpisania umowy
      przedwstępnej. Do wakacji nic się nie działo, więc zadzwoniłam i spytałam, co
      się dzieje. Oczywiście były to "problemy papierkowe, pozwolenia, itp. itd",
      które "Pan Prezes właśnie załatwia" albo "Załatwi w przyszłym tygodniu". Od
      tamtej pory o ile wiem to nic się nie zmieniło. Co do ceny, to zmieniała się co
      mniej więcej co 3 miesiące. Jedno, co mi się podobało, to kapitalny układ
      mieszkania (3 pok.) - naprawdę rewelacja, nigdzie indziej nie widziałam tak
      dobrego planu.

Teraz już mnie to nie interesuje, bo kupiłam mieszkanie od innnego dewelopera.
    • Gość: tp Re: WERSAL PODLASKI - BARTYCKA IP: *.HINET-IP.hinet.net 16.01.02, 10:27
      Nie radze czekac - nie wiadomo czy firma jest wyplacalna (zrezygnowalem z
      mieszkania ze wzgledu na brak pozwolenia na budowe i roczne opoznienie). Do
      tesj pory czekam na zwrot wplaconych 2 rat (ok. 115 tys PLN).
    • Gość: Monika Re: WERSAL PODLASKI - BARTYCKA IP: *.mofnet.gov.pl 16.01.02, 12:35
      A od kiedy czekasz na zwrot pieniędzy?
      • Gość: tp Re: WERSAL PODLASKI - BARTYCKA IP: *.HINET-IP.hinet.net 21.01.02, 10:59
        Minely 3 miesiace - a wedlug umowy mialo byc 14 dni.
    • Gość: tp Re: WERSAL PODLASKI - BARTYCKA IP: 172.16.32.* 05.02.02, 11:18
      Podobno pozwolenie na budowe zostalo niedawno wydanei budowa ma wkrotce ruszyc
      (tak twierdzi prezes Piekut). Czy ktos cos wie na ten temat, ma potwierdzenie
      informacji z gminy Mokotow?
      tp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Wersja mobilna