Gość: bigfun IP: *.chello.pl 06.06.03, 21:42 nowa inwestycja jak sądzę. Ktoś coś wie? Znalazłem na www.ronson.pl Dużo się buduje ostatnio przy Wyścigach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pablo Re: Pegaz IP: *.dmpbk.com.pl 28.08.03, 10:20 Złożyłem rezerwację na mieszkanie w Pegazie. Jak na razie cały czas przekładają termin rozpoczęcia sprzedaży, ale niedługo pewnie będą mieli już umowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Pegaz IP: *.crowley.pl 28.08.03, 12:58 NO TO GZDIE TO JEST WŁAŚCIWIE DOKŁADNIE , PRZY bOKSERSKIEJ , CZY pOLECZKI ?????????? wYŚCIGI SA DUŻE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Pegaz IP: *.dmpbk.com.pl 28.08.03, 13:39 Z tego co się orientuję to pomiędzy Al. Wyścigową i Granitową. Ale czekam na plany. Na razie nic. Jeżeli to będzie tam gdzie myślę to blok będzie stał pomiędzy dwoma domkami jednorodzinnymi i będzie o tyle oddalony od rzymowskiego i luławskiej, że będzie dosyć cicho. Ale pewnie niedługo wszystkiego się dowiemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZRobert Re: Pegaz IP: *.acn.waw.pl 28.08.03, 22:23 tak to tam jest już plansza z rysunkiem i adresem. Naprzeciwko Cataliny budynku C. Odpowiedz Link Zgłoś