Dodaj do ulubionych

Marvipol Wrzeciono 3/5

IP: *.acn.waw.pl 08.06.03, 19:29
Czy ktoś już podpisał umowę? Czy ten budynek będzie ogrodzony i strzeżony ?
Czy Wrzeciono to wciąż taki Sajgon jak kiedyś bo dawno tam nie byłem.Ale cena
jest całiem OK więc rozważam kupno mieszkania.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafal Re: Marvipol Wrzeciono 3/5 IP: 212.87.17.* 10.06.03, 13:06
      Teren bedzie ogrodzony a wewnatrz jest antresola tylko dla mieszkancow.
      • Gość: mała Re: Marvipol Wrzeciono 3/5 IP: *.chello.pl 10.06.03, 14:46
        Ale TO niestety NADAL SAJGON!!!!! Nie polecam zakupu mieszkania w tej okolicy.
        Ogrodzenie, ochrona i monitoring nie zmienia faktu, że trzeba wychodzić
        na "świat" chociażby po chleb...
        Odsyłam Cię na formu Żoliborza i Bielan. Tam dowiesz się sporo od mieszkańców.
        :)
        • Gość: Big Lebowski Re: Marvipol Wrzeciono 3/5 IP: 217.153.35.* 20.08.03, 14:23
          Wrzeciono? NIGDY!!!!!!!!

• Gość: Milimetr Re: Marvipol Wrzeciono 3/5 IP: *.bfg.pl 20.08.03, 15:07
            Gość portalu: Big Lebowski napisał(a):

> Wrzeciono? NIGDY!!!!!!!!

Nikt cię tam nie zaprasza... ale nie zniechęcaj innych, zwłaszcza jeżeli nie
            podałeś żadnych argumentów.

Ja akurat kupiłem tam mieszkanie w jednym z nowobudowanych budynków i to w
            dodatku z pełną premedytacją. Znam opinię o Wrzecionie, bo od urodzenia
            mieszkam na Żoliborzu.
            Prawda jednak jest taka, że między innymi dzięki temu, że działki są tam tanie
            to można tam kupić mieszkanie w nowym budynku w cenie 3 tys. zł za metr. W tej
            odległości od Centrum takiej ceny nie znajdziesz. Niedługo będzie tam metro,
            buduje się coraz więcej nowych budynków, sprowadzają się nowi ludzie i okolica
            ta powoli, ale będzie się zmieniać.

A sama okolica jest bardzo ładna pod względem zieleni, bliskości przedszkoli,
            szkół, czy nawet tego bazaru, króty niedługo ma być zmodernizowany.

Poza tym teren jest już zurbanizowany w taki sposób, że wiadomo, że nie
            powstanie tam żadna autostrada, fabryka, czy coś w tym stylu..

Milimetr
            • k_gosiews Re: Marvipol Wrzeciono 3/5 20.08.03, 19:08
              A propos - wie ktoś gdzie i kiedy dojdzie to metro?

w tym roku ruszyć ma Dworzec Gdański, w przyszłym (podobno) Plac Wilsona, a w
              2006 Lindego...

Ma ktoś inne informacje?
            • Gość: BRONIO Re: Marvipol Wrzeciono 3/5 IP: 217.153.35.* 31.08.03, 16:09
              zgadzam sie z Lebowskim

wrzeciono to bagno, ogladalem ten budynek i okolice, jak kto chce to niech
              sobie strzela samobója, kolesie ze starych bloków obok przypominają facetów z
              Bronxu.

Nigdy, przenigdy Wrzeciono
              • Gość: Milimetr Re: Marvipol Wrzeciono 3/5 IP: *.bfg.pl 01.09.03, 07:48
                Gość portalu: BRONIO napisał(a):

> zgadzam sie z Lebowskim
                *** Hej kolego a możesz mi wytłumaczyć dlaczego ty i kolega z którym się
                zgadzasz macie ten sam adres IP z którego stukacie? Może się zgadzasz z samym
                sobą tylko pod innym nickiem? Jeżeli tak - to wiesz co o ty myślę... nie muszę
                pisać...
            • Gość: egon Re: Marvipol Wrzeciono 3/5 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.03, 00:47
              Ja też kupiłem w budynku TBS Bielany ,rozmawiałem z mieszkancami okolicznych
              osiedli i nie jest tak źle pod wzgledem bezpieczeństwa.A może kupiłes na tym
              samym osiedlu ?
    • olagolab Re: Marvipol Wrzeciono 3/5 27.11.03, 10:51
      mieszkam na ul. wrzeciono w budynku tbs-u. mieszkam tu od ponad 2 lat,
      wczesniej mieszkala na ursynowie. wrzeciono nie jest zle, oprocz kradziezy
      radia z samochodu nic zlego mi sie tu nie przytrafilo. w czasie wakacji
      bylismy zainteresowani kupnem mieszkania w domu bielanskim, ale niestety juz
      nie bylo takiego ieszkania jakie chcielismy kupic. i jezeli w domu przy agorze
      bedzie mieszkanie, ktore nam sie spodoba i dostaniemy kredyt, zamieszkamy tam.
      pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka