Gość: AGA IP: *.crowley.pl 09.06.03, 13:47 Czy moge prosić o informację na temat poddaszy na osiedlu Kabaty, tzn. czy w upał jest gorąco , a zimą zimno i na ile szczelne są okna połaciowe? z gory dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Osiedle Kabaty- poddasza IP: 212.106.6.* 09.06.03, 15:18 Gość portalu: AGA napisał(a): > Czy moge prosić o informację na temat poddaszy na osiedlu Kabaty, tzn. czy > w upał jest gorąco , a zimą zimno i na ile szczelne są okna połaciowe? z > gory dziękuję. Okna sa szczelne, ale w upaly nie da sie wytrzymac w sypialni na poddaszu. Przez kilka ostatnich nocy spalismy na dole dwupoziomowego mieszkania, a nie w sypialni na gorze. W zimie jest OK - oczywiscie zalezy to od systemu ocieplenia. Pozdrawiam, Ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszko Re: Osiedle Kabaty- poddasza IP: *.chello.pl 09.06.03, 17:27 zamontuj sobie zewnętrzne rolety - zgodnie z zaleceniem veluxa ... - kosztuję ok. 160 zł efekt niezły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Osiedle Kabaty- poddasza IP: *.crowley.pl 10.06.03, 09:46 dziękuję bardzo , zastanawiałam się mocno nad zakupem mieszkania podaszowego, a w osiedlu kabaty nie ma parwei innych na ostatnich piętrach. Teraz wiem, ze musialabym chyba wbudować dodatkową izolacje, no i te rolety . Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś