Dodaj do ulubionych

Bielański Dom - sąsiedzi

IP: *.acn.waw.pl 09.06.03, 20:09
Szukam przyszłych sąsiadów z Wrzeciona 3/9 odezwijcie się.
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafał Re: Bielański Dom - sąsiedzi IP: 212.87.17.* 10.06.03, 13:04
      Czesc! Ja kupilem mieszkanie na Wrzecionie, ale 3/6 (Dom Bielański) wiec albo
      sie pomyliles z adresem, albo chodzi Ci o innych sąsiadów...
      Jezeli chodzi o to samo to serdecznie pozdrawiam sąsiada...!
      • Gość: goja Re: Bielański Dom - sąsiedzi IP: 217.8.186.* 10.06.03, 16:42
        Gość portalu: Rafał napisał(a):

> Czesc! Ja kupilem mieszkanie na Wrzecionie, ale 3/6 (Dom Bielański) wiec albo
        > sie pomyliles z adresem, albo chodzi Ci o innych sąsiadów...
        > Jezeli chodzi o to samo to serdecznie pozdrawiam sąsiada...!

hihihi Twoj poprzednik chce mieszkac w trzech blokach a ty chyba na ulicy bo 6
        to juz po drugiej stronie ulicy ;)))

Wasz adres bedzie 3/5 chyba ;))
        • Gość: ero Re: Bielański Dom - sąsiedzi IP: 192.200.200.* 10.06.03, 16:52
          Witam przyszlych sasiadow,
          ja tez podpisalam umowe. Adres Wrzeciono 3/5.
          Pozdrawiam,
          • Gość: PW Re: Bielański Dom - sąsiedzi IP: 195.94.201.* 08.08.03, 09:21
            witamy przyszlych Sasiadow Forumowiczow,
            rowniez zakupilismy mieszkanko w tej inwestycji
            pozdrawiamy
    • Gość: Marek Re: Bielański Dom - sąsiedzi IP: *.acn.waw.pl 10.06.03, 20:09
      Jasne że Wrzeciono 3/5 przepraszam za pomyłkę pozdrawiam sąsiadów. Podzielcie
      się opiniami na temat miejsca i developera. Jak wygląda sprawa metra? Będzie
      nie będzie?

Pozdrawiam
    • Gość: Fazi Re: Bielański Dom - sąsiedzi IP: *.wsisiz.edu.pl 11.06.03, 11:03
      czy ten budynek będzie ogrodzony i chroniony?
      Pozdrawiam
      • Gość: Rafal Re: Bielański Dom - sąsiedzi IP: 212.87.17.* 11.06.03, 15:54
        Jezeli chodzi o developera to na pewno jest dobry i podobno rzetelny. Metro,
        jak sie dowiadywalem ma byc skonczone (tzn. cała linia) w 2006, wiec kolo nas
        pewnie bedzie kolo 2005 roku. A sama stacja ma być 100-200 metrów od domu. Juz
        w styczniu 2004 bedzie oddana stacja na Pl. Wilsona. Jezeli chodzi o dzialke,
        to tak jak kazdy widzi: bywaja ladniejsze i bardziej atrakcyjne, ale kupujac
        bralem pod uwage wszystkie za i przeciw i ogladalem rozne inwestycje. Wygrala
        na Bielanach. Cena jest bardzo korzystna, budynek i mieszkania ladne,
        ogrodzone, developer i wykonawca b.dobry a w perspektywie metro -co na pewno
        podwyższy cenę mieszkania. Podobno okolica jest niebezpieczna, ale ja tam
        mieszkam (tez na Wrzecionie) juz pol roku i nie zauważyłem żeby było bardziej
        niebezpiecznie niż na innych dzielnicach Warszawy. Czy zna ktoś dzielnicę na
        której nie ma meneli??? Wszędzie można oberwać!
        Czekam na opinie sąsiadów...
      • Gość: Marek Re: Bielański Dom - sąsiedzi IP: *.acn.waw.pl 11.06.03, 16:11

> czy ten budynek będzie ogrodzony i chroniony?

Dobre pytanie?Jak to właściwie ma wyglądać
        • Gość: Rafał Re: Bielański Dom - sąsiedzi IP: 212.87.17.* 11.06.03, 16:16
          A wejdzcie sobie na strone Marvipolu i zobaczcie
          • Gość: Marek Re: Bielański Dom - sąsiedzi IP: *.acn.waw.pl 11.06.03, 16:44
            Gość portalu: Rafał napisał(a):

> A wejdzcie sobie na strone Marvipolu i zobaczcie

A wszedłem sobie na stronę Marvipolu i nie zobaczyłem bo słowa na temat
            ogrodzenia czy ochrony tam nie ma chyba że chodzi o obrazek.
            Pozdrawiam
            • Gość: Rafał Re: Bielański Dom - sąsiedzi IP: 212.87.17.* 12.06.03, 10:02
              Ogrodzenia jako takiego to nie ma, ale dlatego że wewnątrz jest podwórko, na
              które wejście mają tylko i wyłącznie mieszkańcy. Po pierwsze wejść można tam
              tylko poprzez klatkę schodową, która ma być "ochraniana" (podobno ma być stróż
              i kamery)a poza tym to podwórko jest na wysokości pierwszego piętra, więc nikt
              z zewnątrz tak po prostu przez płot sobie nie przeskoczy. Tak więc wygląda to
              na swego rodzaju "twierdzę".
              Pozdrawiam
              RK
    • lesna_ptaszyna Re: Bielański Dom - sąsiedzi 16.06.03, 15:09
      Dopisujemy sie do listy przyszłych mieszkańców. Jak na razie - odpukać chyba
      budowa idzie całkim nieźle, prawda?
    • Gość: piotrek Re: Bielański Dom - sąsiedzi IP: *.mis / localhost 17.06.03, 08:24
      No to ja też się dopiszę. :-)
      Rozbawiła mnie ta pomyłka w adresie. Aż zacząłem szukać czy coś nowego tam nie
      zaczęło się budować. ;-)
      Tak więc pozdrawiam przyszłych sąsiadów.

piotrek

PS> A wiecie że już etap "0" został ukończony? Przed czasem w sumie. Budują aż
      miło patrzeć
      • Gość: Rafał Re: Bielański Dom - sąsiedzi IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.03, 23:32
        Budują na prawdę szybko! Ja mieszkam na Wrzecionie i widzę budowę z okna. Praca
        zaczyna się codziennie ok. 7-8, a kończy -jak jest już ciemno. Aż miło
        popatrzeć na to tempo.
    • Gość: piotrek Re: Bielański Dom - sąsiedzi IP: *.mis / localhost 20.06.03, 12:27
      Byliśmy wczoraj na budowie. Obfotografowaliśmy ją ze wszystkich stron.
      Podziwialiśmy to tempo w jakim dom powstaje. Oby tak dalej. :-)
    • Gość: D&M Re: Bielański Dom - sąsiedzi IP: 157.25.204.* 25.06.03, 12:43
      Chyba kupujemy, dziś sie umawiamy na podpisanie umowy, także witam wszystkich
      przyszłych Sąsiadów.
      • Gość: D&M Re: Bielański Dom - sąsiedzi IP: 157.25.204.* 26.06.03, 14:47
        Wlasnie podpisalismy umowe.
        A w ogole nizla ściema z tymi ruarami na wierzchu na Wrzecionie 33.
        Ponoc u nas ma nie byc, ale nigdy nic nie wiadomo.
        A tylko z czystej ciekawosci, czy ktos z Was kupil takie mieszkanie: kawalerka
        41,86 przerobiona na 2 pokojowe? Z tym tez niezla ściema.
        Pozdrawiam
        • Gość: MILIMETR Re: Bielański Dom - sąsiedzi IP: 217.8.160.* 27.06.03, 10:28
          Witam wszystkich przyszłych sąsiadów.
          Pozdrawiam i piszcie na priva!
          Milimetr
        • Gość: andrzej Re: Bielański Dom - sąsiedzi IP: 213.25.97.* 01.07.03, 08:53
          O co chodzi ze ściema w kawalerce przerobionej na dwa pokoje, bo ja przymierzam
          się do takiej?

Gość portalu: D&M napisał(a):

> Wlasnie podpisalismy umowe.
          > A w ogole nizla ściema z tymi ruarami na wierzchu na Wrzecionie 33.
          > Ponoc u nas ma nie byc, ale nigdy nic nie wiadomo.
          > A tylko z czystej ciekawosci, czy ktos z Was kupil takie mieszkanie:
          kawalerka
          > 41,86 przerobiona na 2 pokojowe? Z tym tez niezla ściema.
          > Pozdrawiam
    • Gość: piotrek Re: Bielański Dom - sąsiedzi IP: *.mis / localhost 27.06.03, 13:21
      Trochu nas już tu jest. Nie rozumiem D&M o co Ci chodzi z tą ściemą z rurami?
      Ściema tego gościa co pisał czy ściema, że mają być u nas inaczej? Jeżeli
      rozeznałeś sprawę to daj znać. My jesteśmy umówieni z architektem, to poruszę
      temat. I jeszcze jedno pytanie: komunikejecie się gdzieś poza tym forum tutaj?
      Pozdrawiam
      • przemek_milimetr Re: Bielański Dom - sąsiedzi 27.06.03, 13:48
        Na planach mieszkań wszystkie rury idą w szybach - więc nie powinno być
        problemu.
        • Gość: goja Re: Bielański Dom - sąsiedzi IP: 217.17.46.* 27.06.03, 14:44
          Jestem z Wrzeciona 33,
          U nas tez pionowe rury ida w szybach.
          Na wierzchu byly tylko te rurki odprowadzajace wode do pionu a dalej schowane.
          Bylo o to tyle szumu a gdy odwiedzalam znajomych (dom budowany przez DD) to oni
          tez tak maja bo pod umywalka i za sedesem maja zrobione ekrany zaslaniajace.
          Wszystko jest oblozone glazura i wyglada jak polka ale gdyby rury byly w
          scianach toby tych murkow nie bylo.
          W kazdym razie ja w tej chwili mam schowane te, ktore mi przeszkadzaly tzn od
          umywlki i zlewu. od wanny nie bo i tak biegnie za wanna a od sedesu jest
          schowane w sciance bo mam schowana spluczke i sedes podwieszany na stelarzu
          wiec tez rura nie miala znaczenia.

Jesli rozmwaicie z architektem to zapytajcie lepiej gdzie beda otwory rewizyjne
          do wodomierzy w ktorym miejscu i na jakiej wysokosci od podlogi bo to jest
          znacznie bardziej klopotliwe niz rura odprowadzajaca.

Pozdrowka
          • Gość: Rafal Re: Bielański Dom - sąsiedzi IP: 212.87.17.* 27.06.03, 14:59
            Mili pansto sasiedzi!!!!
            A moze tak bysmy sie jakos blizej poznali, moze napiszcie cos o sobie, czym sie
            zajmujecie itd. Pozdrawiam!
            • przemek_milimetr Re: Bielański Dom - sąsiedzi 27.06.03, 15:01
              Założyłem ukryte formu prywatne - Bielański dom - wpisujcie się - jak się mamy
              poznać to niekoniecznie wszystkie informacje nadają się na public
              • katarinka Re: Bielański Dom - sąsiedzi 03.07.03, 11:44
                jeszcze tędy się przypomnę -
                proszę o wpisanie na listę forum ukrytego.

Katarinka.
                • przemek_milimetr Re: Bielański Dom - sąsiedzi 03.07.03, 11:52
                  Wszystko w Twoich rękach, ponieważ zgłoszenie chęci uczestnictwa w forum
                  następuje poprzez automatyczny formularz, przez który musisz przebrnąć
                  samodzielnie
          • przemek_milimetr Re: Bielański Dom - sąsiedzi 27.06.03, 15:00
            Jak rozmawiałem z cudownie uprzejmym panem W. to powiedział, że na wysokości
            120 cm od podłogi. Jak dla mnie to trochę bez sensu - w łazience można jeszcze
            za lustrem schować ale w kuchni? Jest tu jakaś możliwość manewru?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka