Gość: Marek IP: *.acn.waw.pl 09.06.03, 20:09 Szukam przyszłych sąsiadów z Wrzeciona 3/9 odezwijcie się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafał Re: Bielański Dom - sąsiedzi IP: 212.87.17.* 10.06.03, 13:04 Czesc! Ja kupilem mieszkanie na Wrzecionie, ale 3/6 (Dom Bielański) wiec albo sie pomyliles z adresem, albo chodzi Ci o innych sąsiadów... Jezeli chodzi o to samo to serdecznie pozdrawiam sąsiada...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goja Re: Bielański Dom - sąsiedzi IP: 217.8.186.* 10.06.03, 16:42 Gość portalu: Rafał napisał(a): > Czesc! Ja kupilem mieszkanie na Wrzecionie, ale 3/6 (Dom Bielański) wiec albo > sie pomyliles z adresem, albo chodzi Ci o innych sąsiadów... > Jezeli chodzi o to samo to serdecznie pozdrawiam sąsiada...! hihihi Twoj poprzednik chce mieszkac w trzech blokach a ty chyba na ulicy bo 6 to juz po drugiej stronie ulicy ;))) Wasz adres bedzie 3/5 chyba ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ero Re: Bielański Dom - sąsiedzi IP: 192.200.200.* 10.06.03, 16:52 Witam przyszlych sasiadow, ja tez podpisalam umowe. Adres Wrzeciono 3/5. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PW Re: Bielański Dom - sąsiedzi IP: 195.94.201.* 08.08.03, 09:21 witamy przyszlych Sasiadow Forumowiczow, rowniez zakupilismy mieszkanko w tej inwestycji pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Bielański Dom - sąsiedzi IP: *.acn.waw.pl 10.06.03, 20:09 Jasne że Wrzeciono 3/5 przepraszam za pomyłkę pozdrawiam sąsiadów. Podzielcie się opiniami na temat miejsca i developera. Jak wygląda sprawa metra? Będzie nie będzie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fazi Re: Bielański Dom - sąsiedzi IP: *.wsisiz.edu.pl 11.06.03, 11:03 czy ten budynek będzie ogrodzony i chroniony? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Bielański Dom - sąsiedzi IP: 212.87.17.* 11.06.03, 15:54 Jezeli chodzi o developera to na pewno jest dobry i podobno rzetelny. Metro, jak sie dowiadywalem ma byc skonczone (tzn. cała linia) w 2006, wiec kolo nas pewnie bedzie kolo 2005 roku. A sama stacja ma być 100-200 metrów od domu. Juz w styczniu 2004 bedzie oddana stacja na Pl. Wilsona. Jezeli chodzi o dzialke, to tak jak kazdy widzi: bywaja ladniejsze i bardziej atrakcyjne, ale kupujac bralem pod uwage wszystkie za i przeciw i ogladalem rozne inwestycje. Wygrala na Bielanach. Cena jest bardzo korzystna, budynek i mieszkania ladne, ogrodzone, developer i wykonawca b.dobry a w perspektywie metro -co na pewno podwyższy cenę mieszkania. Podobno okolica jest niebezpieczna, ale ja tam mieszkam (tez na Wrzecionie) juz pol roku i nie zauważyłem żeby było bardziej niebezpiecznie niż na innych dzielnicach Warszawy. Czy zna ktoś dzielnicę na której nie ma meneli??? Wszędzie można oberwać! Czekam na opinie sąsiadów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Bielański Dom - sąsiedzi IP: *.acn.waw.pl 11.06.03, 16:11 > czy ten budynek będzie ogrodzony i chroniony? Dobre pytanie?Jak to właściwie ma wyglądać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Bielański Dom - sąsiedzi IP: 212.87.17.* 11.06.03, 16:16 A wejdzcie sobie na strone Marvipolu i zobaczcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Bielański Dom - sąsiedzi IP: *.acn.waw.pl 11.06.03, 16:44 Gość portalu: Rafał napisał(a): > A wejdzcie sobie na strone Marvipolu i zobaczcie A wszedłem sobie na stronę Marvipolu i nie zobaczyłem bo słowa na temat ogrodzenia czy ochrony tam nie ma chyba że chodzi o obrazek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Bielański Dom - sąsiedzi IP: 212.87.17.* 12.06.03, 10:02 Ogrodzenia jako takiego to nie ma, ale dlatego że wewnątrz jest podwórko, na które wejście mają tylko i wyłącznie mieszkańcy. Po pierwsze wejść można tam tylko poprzez klatkę schodową, która ma być "ochraniana" (podobno ma być stróż i kamery)a poza tym to podwórko jest na wysokości pierwszego piętra, więc nikt z zewnątrz tak po prostu przez płot sobie nie przeskoczy. Tak więc wygląda to na swego rodzaju "twierdzę". Pozdrawiam RK Odpowiedz Link Zgłoś
lesna_ptaszyna Re: Bielański Dom - sąsiedzi 16.06.03, 15:09 Dopisujemy sie do listy przyszłych mieszkańców. Jak na razie - odpukać chyba budowa idzie całkim nieźle, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Bielański Dom - sąsiedzi IP: *.mis / localhost 17.06.03, 08:24 No to ja też się dopiszę. :-) Rozbawiła mnie ta pomyłka w adresie. Aż zacząłem szukać czy coś nowego tam nie zaczęło się budować. ;-) Tak więc pozdrawiam przyszłych sąsiadów. piotrek PS> A wiecie że już etap "0" został ukończony? Przed czasem w sumie. Budują aż miło patrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Bielański Dom - sąsiedzi IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.03, 23:32 Budują na prawdę szybko! Ja mieszkam na Wrzecionie i widzę budowę z okna. Praca zaczyna się codziennie ok. 7-8, a kończy -jak jest już ciemno. Aż miło popatrzeć na to tempo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Bielański Dom - sąsiedzi IP: *.mis / localhost 20.06.03, 12:27 Byliśmy wczoraj na budowie. Obfotografowaliśmy ją ze wszystkich stron. Podziwialiśmy to tempo w jakim dom powstaje. Oby tak dalej. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D&M Re: Bielański Dom - sąsiedzi IP: 157.25.204.* 25.06.03, 12:43 Chyba kupujemy, dziś sie umawiamy na podpisanie umowy, także witam wszystkich przyszłych Sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D&M Re: Bielański Dom - sąsiedzi IP: 157.25.204.* 26.06.03, 14:47 Wlasnie podpisalismy umowe. A w ogole nizla ściema z tymi ruarami na wierzchu na Wrzecionie 33. Ponoc u nas ma nie byc, ale nigdy nic nie wiadomo. A tylko z czystej ciekawosci, czy ktos z Was kupil takie mieszkanie: kawalerka 41,86 przerobiona na 2 pokojowe? Z tym tez niezla ściema. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MILIMETR Re: Bielański Dom - sąsiedzi IP: 217.8.160.* 27.06.03, 10:28 Witam wszystkich przyszłych sąsiadów. Pozdrawiam i piszcie na priva! Milimetr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Bielański Dom - sąsiedzi IP: 213.25.97.* 01.07.03, 08:53 O co chodzi ze ściema w kawalerce przerobionej na dwa pokoje, bo ja przymierzam się do takiej? Gość portalu: D&M napisał(a): > Wlasnie podpisalismy umowe. > A w ogole nizla ściema z tymi ruarami na wierzchu na Wrzecionie 33. > Ponoc u nas ma nie byc, ale nigdy nic nie wiadomo. > A tylko z czystej ciekawosci, czy ktos z Was kupil takie mieszkanie: kawalerka > 41,86 przerobiona na 2 pokojowe? Z tym tez niezla ściema. > Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Bielański Dom - sąsiedzi IP: *.mis / localhost 27.06.03, 13:21 Trochu nas już tu jest. Nie rozumiem D&M o co Ci chodzi z tą ściemą z rurami? Ściema tego gościa co pisał czy ściema, że mają być u nas inaczej? Jeżeli rozeznałeś sprawę to daj znać. My jesteśmy umówieni z architektem, to poruszę temat. I jeszcze jedno pytanie: komunikejecie się gdzieś poza tym forum tutaj? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
przemek_milimetr Re: Bielański Dom - sąsiedzi 27.06.03, 13:48 Na planach mieszkań wszystkie rury idą w szybach - więc nie powinno być problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goja Re: Bielański Dom - sąsiedzi IP: 217.17.46.* 27.06.03, 14:44 Jestem z Wrzeciona 33, U nas tez pionowe rury ida w szybach. Na wierzchu byly tylko te rurki odprowadzajace wode do pionu a dalej schowane. Bylo o to tyle szumu a gdy odwiedzalam znajomych (dom budowany przez DD) to oni tez tak maja bo pod umywalka i za sedesem maja zrobione ekrany zaslaniajace. Wszystko jest oblozone glazura i wyglada jak polka ale gdyby rury byly w scianach toby tych murkow nie bylo. W kazdym razie ja w tej chwili mam schowane te, ktore mi przeszkadzaly tzn od umywlki i zlewu. od wanny nie bo i tak biegnie za wanna a od sedesu jest schowane w sciance bo mam schowana spluczke i sedes podwieszany na stelarzu wiec tez rura nie miala znaczenia. Jesli rozmwaicie z architektem to zapytajcie lepiej gdzie beda otwory rewizyjne do wodomierzy w ktorym miejscu i na jakiej wysokosci od podlogi bo to jest znacznie bardziej klopotliwe niz rura odprowadzajaca. Pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Bielański Dom - sąsiedzi IP: 212.87.17.* 27.06.03, 14:59 Mili pansto sasiedzi!!!! A moze tak bysmy sie jakos blizej poznali, moze napiszcie cos o sobie, czym sie zajmujecie itd. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
przemek_milimetr Re: Bielański Dom - sąsiedzi 27.06.03, 15:01 Założyłem ukryte formu prywatne - Bielański dom - wpisujcie się - jak się mamy poznać to niekoniecznie wszystkie informacje nadają się na public Odpowiedz Link Zgłoś
katarinka Re: Bielański Dom - sąsiedzi 03.07.03, 11:44 jeszcze tędy się przypomnę - proszę o wpisanie na listę forum ukrytego. Katarinka. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek_milimetr Re: Bielański Dom - sąsiedzi 03.07.03, 11:52 Wszystko w Twoich rękach, ponieważ zgłoszenie chęci uczestnictwa w forum następuje poprzez automatyczny formularz, przez który musisz przebrnąć samodzielnie Odpowiedz Link Zgłoś
przemek_milimetr Re: Bielański Dom - sąsiedzi 27.06.03, 15:00 Jak rozmawiałem z cudownie uprzejmym panem W. to powiedział, że na wysokości 120 cm od podłogi. Jak dla mnie to trochę bez sensu - w łazience można jeszcze za lustrem schować ale w kuchni? Jest tu jakaś możliwość manewru? Odpowiedz Link Zgłoś