Gość: gość IP: *.iisg.agh.edu.pl 11.06.03, 13:34 Podspisałem wczoraj umowę przedwstępną z agencją AWIM z Krakowa. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BoBik Re: AWIM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.03, 23:46 Gość portalu: gość napisał(a): > Podspisałem wczoraj umowę przedwstępną z agencją AWIM z Krakowa. Czy ktoś ma > jakieś doświadczenia? mam doświadczenia - fatalne ! ale pewnie Ty już teraz też masz doswiadczenie bo list był stary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIŚ Re: AWIM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.03, 16:57 JESTEM CIEKAW, DLACZEGO MASZ FATALNE DOŚWIADCZENIA? CZY MOGŁBYŚ COŚ BLIŻEJ I JAŚNIEJ...?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIŚ Re: AWIM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.03, 13:33 ------------------------------------------------------------------------------- - JESTEM CIEKAW, DLACZEGO MASZ FATALNE DOŚWIADCZENIA? CZY MOGŁBYŚ COŚ BLIŻEJ I JAŚNIEJ...?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KC Re: AWIM IP: *.bphpbk.pl 10.10.03, 17:21 Hej, co to za fatalne doświadczenia, pasuje napisać o co chodzi, chyba, że wspiera się konkurencję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIS Re: AWIM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.03, 13:35 JESTEM CIEKAW, DLACZEGO MASZ FATALNE DOŚWIADCZENIA? CZY MOGŁBYŚ COŚ BLIŻEJ I JAŚNIEJ...?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loooc Re: AWIM IP: 213.17.128.* 07.10.03, 10:35 ja tez podpisałem umowe z Awimem ale powaznie sie zastanawiam - bylem na ich poprzedniej inwestycji i ludzie ze wspolpracy z awimem raczej NIEZADOWOLENI czy ktos ma inne doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: AWIM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.03, 20:35 Sprawdź własność terenu. Wiem że pożyczają pieniądze na zakup gruntu od firmy która ma potem budować inwestycję. Jak developer nie ma kasy na działkę i uzależnia się od wykonawcy to jak może go potem dopilnować i nie pozwolić na wzrost ceny. Poza tym nie mają pozwolenia na budowę. Odradzam wpłaty przed sprawdzeniem aktów i hipotek. Oprócz tego słyszałem że podnoszą ceny w trakcie budowy bo niby budują bez zysku, kto dzisiaj palcem kiwa bez zysku! Daj znać jak sprawdzisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: AWIM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 02:38 to fakt : brak pozwolenia na budowe!!!!! teren przy parku lotnikow tylko ogrodzony a planuja mieszkania na 1 kw. 2005, zdaniem budowlanca jak na taka inwestycje to troche za malo czasu Odpowiedz Link Zgłoś