Gość: ZACIEKAWIONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 13:42 CZY KTOŚ COŚ WIE NA TEMAT TEGO DEVELOPERA ? GDZIE BUDUJA ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sherlock Re: Walencja Development IP: *.acn.waw.pl 30.08.07, 18:34 wystarczyło poszukać i sa efekty www.walencjadevelopment.pl co prawda strona w budowie ale sa podane dane kontaktowe do koordynatora projektu bardzo mily gosc i konkretny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Walencja Development IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 17:56 w ożarowie maz. będą budowali w przyszłym roku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: info Re: Walencja Development IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 10:39 dokladnie bedzie inwestycja w ozarowie mazowieckim. my dajemy projekt tej inwestcji. bedzie bardzo ciekawe osiedle a mieszkania od 35 do 65 m2. beda rowniez mieszkania z antresolami po ok 130 m2. warto poczekac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axis Re: Walencja Development IP: *.chello.pl 07.01.08, 19:36 A mi to wygląda na kolejną spółkę z o.o. z kapitałem zakładowym 50 000... Odpowiedz Link Zgłoś
gwiezdny_kupiec Trochę informacji możesz znaleść w KRS 07.01.08, 22:02 W pdi.cors.gov.pl/KRSSED/Default.aspx wpisujesz np. "Walencja Development" i dostajesz podstawowe dane (na końcu wpisu). Jeśli chcesz się dowiedzieć jaki mają kapitał zakładowy to wystarczy że wyślą Ci maila. Od jakiegoś czasu jest ustawowy obowiązek podawania w mailach firmowych podstawowych danych o firmie. Trochę dziwne, że firma która istnieje ponad dwa lata i chce budować osiedle za kupę kasy nie dorobiła się jeszcze strony www. Numer KRS 0000239790 Aktualna Nazwa WALENCJA DEVELOPMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Forma Prawna SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Miejscowość WARSZAWA Ulica STANISŁAWA ŻARYNA Nr domu 5 Nr lokalu 29 Kod pocztowy 02-593 Poczta WARSZAWA Data wpisu do rejestru przedsiebiorców 2005-08-22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Trochę informacji możesz znaleść w KRS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 11:49 Po co robic strone internetowa kiedy nie ma inwestycji i wprowadzac ludzi w błąd ? moim zdaniem dobrze zrobili, poczekali az beda konkrety i dopiero zaczeli cokolwiek publikowac a Pan Sebastian Michalak to bardzo miły i konkretny człowiek, zadzwoniłam i bez problemu odpowiedział na wszelkie moje pytania. Najbardziej podobało mi sie zdanie, że ''wole nie powiedzieć nic, niż wprowadzic Panstwa w błąd, żeby nie było sytuacji w ktorej Developer coś naobiecywał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szyderca Re: Trochę informacji możesz znaleść w KRS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 12:01 Dziękujemy za reklamę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kukula49 Re: Walencja Development 25.08.15, 09:23 Przez długie lata wynajmowałem mieszkanie z okolicach Warszawy, w końcu padła decyzja o wzięciu kredytu i zakupie własnego M. Decyzja dla mnie niezwykle trudna. Zakupiłem w końcu mieszkanie od firmy Walencja Development słyszałem o nich wcześniej dużo dobrych opinii dlatego też się na nich zdecydowałem. I muszę przyznać że nie myliłem się obsługa fachowa z profesjonalnym podejściem do klienta, mogłem liczyć na pomoc przy wszelkich formalnościach papierkowych. A już po otrzymaniu mieszkania nie pozostałem zdany sam na siebie. Ponieważ nie byłem wówczas z tamtej okolicy dostałam wszelkie namiary na dobrych fachowców w różnych dziedzinach, mogłem liczyć na pomoc oraz poradę, a nawet w przypadku usterek z winy dewelopera od razu po zgłoszeniu pojawiał się ekipa i wady były naprawiane w błyskawicznym tempie. Polecam ta firmę gdyż pracują tam naprawdę życzliwi ludzie nie migający się od pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekkoksik Re: Walencja Development 23.09.15, 12:25 Współpraca z Walencją przebiegła w moim przypadku bezproblemowo, aż trudno uwierzyć że w tych czasach można jeszcze spotkać uczciwą firmę która nie dba tylko o swoje interesy ale również swoich klientów. Kupiłem mieszkanie na Osiedlu Walencja w Ożarowie, głownie ze względu na ciekawa lokalizacje szybki dojazd do pracy a również na przyjemną okolice zdala od zgiełku wielkiego miasta. Początki nie były może najłatwiejsze ale dzięki pomocy z biura udało mi się załatwić kredyt na dla mnie akceptowalnych warunkach, starczyło nawet na wstępne umeblowanie mieszkania, dzięki wielkie za pomoc dla Pani z obsługi biura Walencja. Będę was polecać. Odpowiedz Link Zgłoś
colina79 Re: Walencja Development 09.06.15, 14:41 Nikt nie jest idealny a więc i Walencja być nie może. Każdemu zdarzają się jakieś niedoróbki ale szacun dla dewelopera za obsługę posprzedażową i podejście do klienta. Zgłosiliśmy dwie czy trzy niewielkie usterki ? rozpatrzone i naprawione w błyskawicznym tempie. Jak słucham opowieści znajomych o problemach z naprawami gwarancyjnymi to wierzyć się nie chce, że nam się udało dobrze trafić. Polecam. Bardzo pozytywni ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
flick78 Re: Walencja Development 27.07.15, 10:08 Niedawno kupiliśmy z mężem mieszkanie od firmy Walencja Developmet. Cieszę się bardzo, że to właśnie od nich kupiłam moje nowe, piękne lokum, w sprzyjającej odprężeniu okolicy. Śmiało polecam wszystkim, którzy szukają dewelopera solidnego, kompetentnego i przede wszystkim terminowego. Obsługa przez Walencja Development przebiegła na najwyższym poziomie, kładą wyjątkowy nacisk na zadowolenie i satysfakcję klienta. Jeszcze raz szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
molder0 Re: Walencja Development 27.01.16, 13:31 Polecam, chociaż przeczytałem kilka złych rzeczy o inwestycji, pojechałem na miejsce i muszę zdementować jakoby działy się tam niegodziwe rzeczy. Nigdzie lepiej nie byłem potraktowany. Czekam na przyznanie kredytu. Odpowiedz Link Zgłoś
itak33 Re: Walencja Development 09.02.16, 11:10 Widzę na kilku forach, że mają całkiem dobre opinie i projekty ciekawe i nowoczesne, jak to cenowo wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
liguanch Re: Walencja Development 10.02.16, 13:07 Osiedle fajne, ceny również ciekawe (od 5300 zł/m2). Z tego co się orientuje to co jakiś czas mają różne promocje, np. pokrycie wszytskich kosztów notarialnych. Odpowiedz Link Zgłoś
osikorka Re: Walencja Development 29.03.16, 09:45 Odwiedziłam znajomych mieszkających na tym osiedlu i potwierdzam opinie ? jest naprawde bardzo ładnie. Teraz sami sie zastanawiamy nad kupnem tylko czekamy na dopływ gotówki, tylko boję się, że jak poczekamy za długo może nam zabraknąć miesjca, zwłaszcza, że potrzebujemy dość małego mieszkanka. Odpowiedz Link Zgłoś
lokowka15 Re: Walencja Development 21.03.16, 13:51 Jak dla mnie to lokalizacja jest bardzo dobra. I osiedle też jest bardzo ładne. Duża przestrzeń i nikt Ci w okna nie zagląda. Bardzo mi się podobały zwłaszcza mieszkania dwupoziomowe. Teraz nie pozostaje nic innego, jak znaleźć kapitał na zakup takie ładnego mieszkania :) Odpowiedz Link Zgłoś
prpolo Re: Walencja Development 26.04.16, 14:29 Na tego dewelopera trafiłam dzięki koleżance, która rok wcześniej zakupiła mieszkanie nieopodal i widziała jak powstaje nowe osiedle. Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne więc po pierwszych oględzinach udałam się do biura. Pani bardzo kompetentna wyjaśniła mi co i jak, zaproponowała pomoc przy załatwieniu kredytu. Bardzo się cieszę, że trafiłam do właśnie tej firmy bo jestem już właścicielką nowego mieszkanka. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
slawek00001 Re: Walencja Development 11.12.16, 12:10 Przy tych komentarzach warto dodać jeszcze informację jaka została mi przekazana przez dewelopera po zgłoszeniu usterki, o zamiarze pobierania opłaty w wysokości 200 zł, za każde nieuzasadnione wezwanie do naprawy w ramach rękojmi. Odpowiedz Link Zgłoś
tanitazaitceva Re: Walencja Development 30.01.19, 07:54 Projektowanie wnętrz, projekty pod klucz, profesjonalne biuro projektowe, architekci z pasją!tz-interior.com/ Odpowiedz Link Zgłoś