Gość: navajo IP: 212.69.75.* 10.07.03, 11:38 co sądzicie o tej inwestycji, jakoś nikt nie porusza tego tematu na forum, czyżby nikt tam nie chciał zamieszkać, albo nie ma zastrzeszeń i dlatego o tym jest cicho? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Chicon Re: Osiedle Tęcza Łomianki IP: *.crowley.pl 10.07.03, 12:27 Też jestem zainteresowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Osiedle Tęcza Łomianki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.03, 13:07 Gość portalu: navajo napisał(a): > co sądzicie o tej inwestycji, jakoś nikt nie porusza tego tematu na forum, > czyżby nikt tam nie chciał zamieszkać, albo nie ma zastrzeszeń i dlatego o > tym jest cicho? widziałem forum poswięcone tej inwestycji pod nazwą DEVCOR poszukaj... polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Osiedle Tęcza Łomianki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.03, 13:24 zobacz spory wątek: ŁOMIANKI OSIEDLE TĘCZA Autor: Gość: Jagoda Data: 01-04-2003 13:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: navajo Re: Osiedle Tęcza Łomianki IP: 212.69.75.* 10.07.03, 13:55 dzięki za info, a czy coś świeżego ktoś wie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurydyka Re: Osiedle Tęcza Łomianki IP: 126.17.32.* 15.07.03, 13:52 mieszkam tam od kilku dni, jest fajna okolica i w terminie odebralismy mieszkanie z uwag mam ich niewiele: -mieszkanie oddane w terminie z umowy ale wilgotne sciany i wylewka wiec musialo schnac miesiac, co opoznilo wejscie robotnikow - u sasiadow z gory pojawil sie grzyb na scianie, bo chyba dach przeciekl, ale juz poprawiaja dach i zrywaja im tynki - opoznienie w instalacji internetu i tv, bo jacys idioci kladac kostke bauma przecieli kable, ale juz wymieniaja - przeciekajace troche drzwi wejsciowe, ale zmienili uszczelki i maja dostawic daszki, zeby na leb nie cieklo jak sie otwiera drzwi w deszczu (dot. tylko mieszkan dolnych) a poza tym jakies drobiazgi ale stosunkowo szybko usuwane akt podpisany w terminie rowniez sasiedzi do tej pory bardzo sympatyczni:)) jak potrzebujesz jakis innych info prosze o kontakt na d111950@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś