Dodaj do ulubionych

RONSON - PEGAZ(MOKOTÓW)

IP: *.dmpbk.com.pl 23.07.03, 08:54
Witam serdecznie, czy już ktoś może interesuje się tą inwestycją?

Pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: mm Re: RONSON - PEGAZ(MOKOTÓW) IP: *.acn.pl 28.07.03, 22:57
      witam,

ja sie interesuje, ale nic konstruktywnego na temat tej inwestycji nie
      znalazlam. strona netowa jest bardzo uboga, prakycznie nie wiadomo nawet gdzie
      ten obiekt sie dokladnie mam znajdowac???

pozdr,
      • Gość: Pablo Re: RONSON - PEGAZ(MOKOTÓW) IP: *.dmpbk.com.pl 29.07.03, 08:35
        witaj,

No właśnie nie wiele jeszcze wiadomo. Pozwolenie mają uzyskać koniec sierpnia,
        początek września - dopiero wtedy rozpoczną zapisy. W tym momencie
        zarezerwowałem sobie mieszkanie(mały metraż , bo tylko takie mnie interesuje)
        bo później może być kłopot. Zawsze w pierwszej kolejności idą najmniejsze. Czy
        lokalizacja może się zmienić od tej pokazywanej na stronie internetowej?

Pozdr
      • Gość: bigfun Re: RONSON - PEGAZ(MOKOTÓW) IP: *.chello.pl 19.09.03, 19:46
        widzałem dziurę w ziemi.
        • mapi00 Re: RONSON - PEGAZ(MOKOTÓW) 22.09.03, 15:25

Witam,

Jestem również zainteresowany tą lokalizacją.

Dziura faktycznie jest ale jak dzisiaj się dowiedziałem w biurze, dopiero w
          przyszłym tygodniu będzie akt hipoteczny gruntu (ktoś wcześniej pisał o tym że
          będzie na początku września).

Co do hałasu - to spokojnie, lokalizacja dobra, hałas ani od Rzymowskiego ani
          od Puławskiej nie dociera, a samoloty też nie hałasują. Mieszkam w pobliżu i
          uważam że jest to fajne miejsce. W miarę tanie i w miarę blisko centrum.

Przymierzam się do podpisania umowy ale dopiero jak będą mieli komplet
          dokumentów.

Jeśli coś będziecie wiedzieć więcej - proszę o info.

Mariusz
      • robrojek Re: RONSON - PEGAZ(MOKOTÓW) 24.09.03, 21:14
        Budowa Ronsom mnie osobiście interesuje bo dostarczam tam żurawie wieżowe i
        zaplecze kontenerowe dla wykonawcy. Rzeczywiście po długiej przerwie rusza
        wszystko z kopyta od października ma tam stać żuraw. GW jest tam Hochtief tak
        jak przy sąsiednim trzecim budynku CATALINY, podwykonawcą jest ACHBUD - spółka
        zależna od HOCHTIEF lokalizacja fajna, ciekawe jak z komunikacją w soboty i
        niedziele kiedy są wyścigi. W sumie chciałbym tam mieszkanie z widokiem na
        wyścigi.
    • Gość: Pablo Re: RONSON - PEGAZ(MOKOTÓW) IP: *.bphpbk.pl 05.08.03, 09:17
      Podciągam wątek
      • Gość: AGA Re: RONSON - PEGAZ(MOKOTÓW) IP: *.crowley.pl 05.08.03, 09:27
        Gość portalu: Pablo napisał(a):

> Podciągam wątek. Ciągnij dalej, ale gdzie to właściwie jest. Prosze też o
        adres strony internetowej.Pozdr.
        • Gość: Pablo Re: RONSON - PEGAZ(MOKOTÓW) IP: *.dmpbk.com.pl 05.08.03, 09:47
          Adres strony www.ronson.pl
          Tam jest opisana cała inwestycja. Miejsce - w pobliżu wyścigów konnych.Pozdr
          • Gość: AGA Re: RONSON - PEGAZ(MOKOTÓW) IP: *.crowley.pl 05.08.03, 11:14
            Niestety , ana stronie widac tylko 2 obrazki a potem tylko ciemną stronę bez
            wyjścia. Ale nad wyscigami słychac starsznie samoloty, jak ląduja na
            rezerwowym pasie. To nie dla mnie, jestem chora na hałas
            • Gość: Pablo Re: RONSON - PEGAZ(MOKOTÓW) IP: *.dmpbk.com.pl 05.08.03, 11:38
              Szczerze mówiąc to sprawę z hałasem muszę sprawdzić - chyba kiedyś sie tam
              wybiorę i pochodzę trochę. Jeżeli faktycznie ten hałas jest uciążliwy to...nie
              byłoby ciekawie.Niedaleko(przynajmniej na mapie) jest też Puławska(jakieś duże
              skrzyżowanie) - też to sprawdzę przy okazji. Jak wchodzisz na stronę to
              wystarczy kliknąć na jeden z obrazków i wszystko się wyświetla. pozdr
              • Gość: AGA Re: RONSON - PEGAZ(MOKOTÓW) IP: *.crowley.pl 05.08.03, 12:01
                U mnie obrazek nie działa, ale wszysko jedno. Hałas tam jest tylko jak
                remontuja główne pasy na Okeciu czyli przez ok. 3 tygodnie rocznie. Wtedy
                samoloty latają nad Ursynowem i schodzą do lądowania nad Wyscigami. Teraz tego
                zjawska nie zaobserwujesz. Lądują tam też jak jest silny wiatr zachodni
                (lądują wtedy pod prąd). Skrzyżownaie jest rzeczywiście b. ruchliwe, ale stoją
                tam juz 2 wieżowce Catalin i chyba więcej miejsca nie ma, bo ma tam byc
                jeszcze 1 biurowiec
    • Gość: Pablo Re: RONSON - PEGAZ(MOKOTÓW) IP: *.dmpbk.com.pl 28.08.03, 10:23
      ?
    • Gość: Pablo Re: RONSON - PEGAZ(MOKOTÓW) IP: *.dmpbk.com.pl 04.09.03, 08:30
      Czy ktoś już może podpisywał umowę na tą inwestycję?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka