Dodaj do ulubionych

chce kupic mieszkanie-pomocy!!!

IP: 213.135.35.* 25.07.03, 15:31
Drodzy Internauci!
Chcialabym zakupic mieszkanie w Warszawie ale oczywiscie jak najtansze.
Prosze zasugerujcie mi z jakimi develperami warto jest rozmawiac.
Dziekuje za pomoc!
Ewa
Obserwuj wątek
    • Gość: Remi Re: chce kupic mieszkanie-pomocy!!! IP: 217.153.63.* 25.07.03, 15:48
      Ja kupuję w SAM-81. Więc jeżeli nie masz obiekcji wobec spółdzielni to sprawdź.
      Cena końcowa powinna być ok 3300/m2.
    • Gość: wodnik Re: chce kupic mieszkanie-pomocy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.03, 18:32
      ok ale co dla ciebie znaczy najtansze ?
      z garazem czy bez?
      jaka dzielnica?
      spoldzielnia czy deweloper?
      wybor jest spory a ceny tez rozne
      • Gość: Ewa Re: chce kupic mieszkanie-pomocy!!! IP: 213.135.35.* 26.07.03, 14:23
        Tanie, tzn. w okolicy 3000pln za mkw.Dzielnica bez znaczenia i raczej developer.
        Pozdrawiam!
        Ewa
        • Gość: Agata Re: chce kupic mieszkanie-pomocy!!! IP: *.chello.pl 27.07.03, 02:14
          hmm, o ile ja się orientuję, to za 3 tys. za metr w obrębie "wielkiej Warszawy"
          kupić sie da niewiele... Marvipol na Wrzecionie ma taką cenę. Inne to już
          Tarchomin (MSM Nowy Dom, Terenix, BMI) albo Lewandów (Dom Development - osiedle
          Derby). Jesli ktos zna jeszcze jakies inne inwestycje, to niech się podzieli
          informacją, sama chętnie się dowiem :)
          • Gość: ERYK Re: chce kupic mieszkanie-pomocy!!! IP: *.pkobp.pl 27.07.03, 08:24
            ja kupuję w Ursusie. www.ebejot.com.pl - bardzo solidna firma

do 3300 PLN/m2

pozdrawiam,

• Gość: Agata Re: chce kupic mieszkanie-pomocy!!! IP: *.chello.pl 28.07.03, 02:15
              zgadzam się że solidna i w ogóle OK, tyle ze każą kupić garaż razem z
              mieszkaniem :(
    • Gość: karolina Re: chce kupic mieszkanie-pomocy!!! IP: 195.94.207.* 28.07.03, 10:25
      ja kupilam na osiedlu brzeziny, przy trasie torunskiej, inwestor AGRO-MAN,
      przedsiebiorstwo w 99% wlasnosc skarbu panstwa, wiec wydaje sie pewne, cena w
      okolicy 3200zl, mieszkania ladne, na parterze z ogrodkiem, niskie 2 pietrowe
      bloki, teren ogrodzony, strzezony. Polecam. Info: www.agroman.pl
      • Gość: Hela Re: chce kupic mieszkanie-pomocy!!! IP: *.chello.pl 29.07.03, 01:20
        a czy ktoś moze polecić coś ładnego (ok. 3 tys. za metr) na Pradze Południe?
        prosiłabym o adresy stron www. Z góry thx :)
        • Gość: Venus Słoneczny Stok - MSM NOWY DOM 82 IP: *.pkobp.pl 29.07.03, 09:50
          www.nowydom82.com.pl
          .
          Info znajdziecie na linkach o tytule Słoneczny Stok.
        • Gość: ice Osiedle Iskra -Gocław IP: *.pkobp.pl 29.07.03, 14:45
          Osiedle Iskra - buduje Mostostal Invest - róg Fieldorfa i Jugosławiańskiej.
          Jesli lubisz polnoc, kupisz mieszkanie za 3050 za m2. Max. cena to zdaje sie
          3250 zł za metr.
        • Gość: ice Mostostal Invest - adres strony IP: *.pkobp.pl 29.07.03, 14:47
          www.mostostal-invest.com.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka