Dodaj do ulubionych

www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl

IP: *.centertel.pl 05.11.07, 15:51
to dopiero jest okazjonalna inwestycja - chcialbys moze obejrzec?

www.sprzedam-mieszkanie-natolin.xt.pl
Piekne mieszkanie w standardzie apartamentu Wersal Podlaski!
Najlepszy widok z okien na Natolin (na calym Mokotowie/Ursynowie),
luksusowo wykonczone!!, marmury na klatkach

Nie mozesz tego stracic i na tym tylko mozesz zyskac ! pamietaj o tym
Obserwuj wątek
    • Gość: dubrownik Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: 141.6.8.* 05.11.07, 16:39
      Bylismy w sobote u znajomych na Wazowniczej. Od kilku miesiecy chca
      sprzedac 4 letnie mieszkanie , 63 m2 na 3. pietrze za 560.TPLN.
      Ogladaly 3 osoby, nawet nie negocjowaly ceny
      • Gość: nicea Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: *.centertel.pl 12.11.07, 21:13
        i mialy racje! co tu negocjaowac..za rok beda na ursynowie
        mieszkania po 15k w takim standardzie ...tak z reszta slyszalam od
        niejednej osoby
        • Gość: zyski na papierze Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: *.acn.waw.pl 12.11.07, 21:29
          Gość portalu: nicea napisał(a):
          > i mialy racje!

wszystkie trzy? :-P
    • Gość: gość Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: *.centertel.pl 05.11.07, 20:40
      700 tysięcy za 59m ??? na ursynowie ???? okazja ????????? koleś
      zamieniłeś się na rozum z inną częścią ciała czy jak ?????
      • herox Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl 06.11.07, 10:04
        Oferta bardzo ciekawa,
        cena skalkulowana rzetelnie i oddająca wartość rynkową,
        pójdzie za tę cenę albo ciut wyższą.

Kolejna fala wzrostowa właśnie się zaczyna,
        kto w czasie ostatniego zastoju nie wsiadł do pociągu,
        ten przegrał życie.
        • Gość: gosc12 Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: *.centertel.pl 07.11.07, 22:55
          musze przyznac, ze mila jest pierwsza czesc powyzszej wypowiedzi :)
          druga czesc to po prostu samo zycie, nie pamietam czasow, kiedy by
          ceny zaczely spadac, a szczegolnie dobr, ktore od wiekow byly w
          cenie - mieszkania, domy - przeciez to zawsze najwiekszy majatek.
          Patrzac na rosnaca inflacje w Polsce to na pewno nie ominie ona
          mieszkan, ceny ich beda nominalnie na pewno drozsze (zawsze jest
          oczywiscie pytanie, ile za wiecej zlotowek bedzie mozna kupic innych
          towarow itp.) ale czasy metra za 5-6-8tys .. to se Pane nevrati
          (oczywiscie za odpowiednie mieszkanie)
          • Gość: gosc Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: *.tpnet.pl 08.11.07, 07:08
            kiepską masz pamięć, albo niewiele wiesz
            • Gość: realista-pragmatyk Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: 217.116.98.* 08.11.07, 16:25
              teraz jest grupa optymistow, ktorzy kaza czekac innym z kupnem
              mowiac, ze ceny beda malec, kiedys byli optymisci, ze ceny na pewno
              nie wzrosna i lepiej poczekac z kupnem mieszkania na przyszly
              rok ... efekt jest taki, ze sa setki ludzi bez wlasnego dachu nad
              glowa, bo co chwile doradzaja im "doradcy z Bozej laski" aby czekac,
              czekac itp... to sie nazywa granie na ludzkiej naiwnosci.
              A ja powiem tak, jak cos jest super wartosciowego i ma przyzwoita
              cene, a mnie na to stac to kupuje, bo wiem, ze dobrze robie i tego
              wlasnie chce. I to jest moja i tylko moja decyzja - lapanie okazji
              to jest cos na czym bym sie skupil (najlepiej bezposrednio, zawsze
              odchodza koszta)
              • Gość: agencjom-nie! Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: *.centertel.pl 10.11.07, 15:38
                znam temat, agencje tylko podaja namiary telefoniczne na klienta i
                NIC WIECEJ !! biora za to okolo najmniej 25 tys - wiem bo jak sam
                sprzedawalem 3 miesiace temu, to agencja bezczelnie do mnie
                dzwonila, a pozniej powiedziala, ze ona za mniej to nie pracuje -
                najwieksze pijawki, jakie znam na swiecie - wysmialem ich i
                bezposredno bylo duzo latwiej o klienta, w ogole lepiej sie
                rozmawialo niz w obecnosci "egzekutora agenta"
                • Gość: elzbieta Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: *.centertel.pl 26.11.07, 21:29
                  jak jest dobra oferta to sie sama sprzedaja i nie potrzebuje agencji.
                  Sama sprzedalam swoje mieszkanie, gdyz wiedzialam, ze jest sliczne -
                  klient dziekowal mi, ze nie wzielam agencji- ja jemu zreszta tez, bo
                  kupil zdecydowany :)
                  • Gość: Beata Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: *.centertel.pl 03.12.07, 20:37
                    prawda to , prawda !
                    • Gość: why not Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: *.centertel.pl 04.12.07, 19:30
                      cos mi sie zdaje, ale cena rosnie, powoli, ale rosnie
                      • Gość: kawu Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: 192.193.245.* 04.12.07, 19:36
                        i spiewa sobie - a ja rosne i rosne!! tralala! zima, latem na
                        wiosne!!
                      • Gość: a Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 04.12.07, 20:02
                        cos mi sie zdaje, ale cena rosnie, powoli, ale rosnie

a mnie sie zdaje zupelnie cos przeciwnego
                        • Gość: stolica Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: *.wlb.vectranet.pl 30.12.07, 19:08
                          a pewnie, ze rosnie , przeciez nie bedzie stala w miejscu, spadki
                          sie skonczyly, teraz pod gorke idziemy
                          • Gość: qwe Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: 217.116.98.* 02.01.08, 15:57
                            ale wielka plyta sie nie podniesie juz (watpliwe)
                            • Gość: stolica Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: *.centertel.pl 05.01.08, 18:06
                              kiedy szukam mieszkania, to glowna kategoria jest teraz dla mnie rok
                              budowy >2002 , bo dopiero wtedy pojawily sie prawdziwe standardy
                              docieplen budynkow, wykonczen, itp ... popatrzcie na te budynki z
                              lat nawet 1992-2001 juz sie sypia tak naprawde, cegla w nich to tez
                              jakas z przemytu byla ... ja chce nowsze w cegle i blisko Metra !!!!
                              kusi mnie ta oferta , ale jeszcze mnie na nia nie stac, poniewaz
                              watpie, ze spadnie to musze jakos wypracowac dodatkowe dochody
                              • steady_at_najx Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl 05.01.08, 18:59
                                no i prosze, znow sobie kretyn watek podbija - wiemy ze to Ty idioto...
                              • Gość: Jozef Mehoffer II Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.08, 00:02
                                och,kuszaca jest ta oferta!sam spac nie moge z tego powodu!!
        • Gość: xkris Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: 193.201.167.* 05.12.07, 09:22
          ten twoj tekst "ten przegrał życie" jest ekstra. kto przegral ten
          przegral,pewnie ty bo w topiles niezle w jakas chate jak znam zycie,
          a pozatym niech jeszcze troche podrozeja to napewno wyjade z polski,
          bo kogo bedzie stac na zycie tutaj !! jak sobie bede wstanie kupic
          mieszkanie za ta sama cene w angli i dodatkowo zarobic 3 razy
          wiecej !!! PS. i nie tylko ja tak mysle !!
          • Gość: muminek Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: *.crowley.pl 06.12.07, 14:35
            Szkoda że sprzedający nie wspomniał o trasie ekspresowej którą będa
            budować po drugiej stronie bydynku, tuz obok pętli autobusowej.
            Trasa będzie w tunelu ale myśle zwe już nie będzie tam tak pachnąco:)
            • Gość: Pawel Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: *.centertel.pl 12.12.07, 20:16
              czy to , ze bedzie taka trasa to jest jakis problem? czy to, ze
              bedzie w tunelu to jest zle? ... cala Polska czeka na te trasy ..
              ale poki sa tacy, ktorzy zawsze na polska nute narzekaja to bedzie
              jak jest ... ja uwazam, ze ten wlasciciel o ktorym piszesz to
              szczesciaz, ze bedzie mogl szybko wyskoczyc na obwodnice i poruszac
              sie po niej jak prawdziwy Europejczyk a nie zapyzialy zdruzgotany
              nieszczesliwiec za jakiego poki co sie przedstawiasz Muminku ... ja
              mysle, ze pod Twoim oknem jezdzi tyle samo aut co bedzie w tym
              tunelu i tak juz niestety zostanie - wiec moze lepiej zmien na takie
              mieszkanie jak w ofercie? poza tym zanim ten tunel powstanie to
              wszystkie samochody beda jezdzily na ekologiczny wodor !! think
              about it :)
              • Gość: jezdiec Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: *.ip.fastwebnet.it 12.12.07, 21:26
                Starasz sie umiejetnie podbijac watek ale to jest juz nudne i
                zalosne obniz cene to moze znajdzie sie jeleniowaty
                • steady_at_najx Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl 13.12.07, 09:53
                  gosc jest dobry i faktycznie zalosny ;)

wchodzi z roznych nickow (ale tego samego adresu) na watek i probuje wzbudzic zainteresowanie oferta :)
              • Gość: Muminek Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: *.crowley.pl 14.12.07, 09:40
                Ja również czekam na wybudowanie tej trasy. Problemem w mojej ocenie
                jest to, że ona ciągle nie powstała. Mam nadzieje że nastąpi to jak
                najszybciej. Mieszkam na osiedlu zbudowanym przez BI, w sumie nie
                daleko od twojej lokalizacji więc rozumiem co czujesz pisząc te
                słowa:

> ... ja uwazam, ze ten wlasciciel o ktorym piszesz to
                > szczesciaz, ze bedzie mogl szybko wyskoczyc na obwodnice i
                poruszac
                > sie po niej jak prawdziwy Europejczyk a nie zapyzialy zdruzgotany
                > nieszczesliwiec za jakiego poki co sie przedstawiasz Muminku ...
                ja
                > mysle, ze pod Twoim oknem jezdzi tyle samo aut co bedzie w tym
                > tunelu i tak juz niestety zostanie

Niestety Ursynów ratuje tylko metro, ale tak samo jak Ty mieszkam
                dość daleko od stacji więc pewnie rankami stoimy w tych samych
                korakch...

> wiec moze lepiej zmien na takie mieszkanie jak w ofercie?

Nie dziękuję. Cenie sobie kameralność mojego osiedla Drogi
                sprzedawco i nie lubie wieżowców.

> poza tym zanim ten tunel powstanie to
                > wszystkie samochody beda jezdzily na ekologiczny wodor !! think
                > about it :)

Na pewno tak będzie jak piszesz powyżej.

Pozdrawiam i życzę udanej transakcji.

• Gość: Pawel Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: 217.116.98.* 14.12.07, 15:51
                  BI a Wersal Podlaski to dwa rozne osiedla ... ja mam 4 min do
                  metra , Ty niestety pewnie wielokrotnosc tego czasu , wiec
                  wspolczuje stania w korkach... co do ciasnej kameralnosci BI nie
                  bede komentowal , jesli nie myle tego przy stryjenskich, no chyba ,
                  ze masz jeszcze dalej?

Drogi Kliencie :) Wesolych Swiat!
                  • Gość: Muminek Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: *.crowley.pl 19.12.07, 12:08
                    4 minuty do metra:)
                    Chyba na rowerze:)
                    • Gość: stolica Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: 217.116.98.* 16.01.08, 13:06
                      naprawde - tylko 4 minuty zwyklym spacerem - to jest tylko niecale
                      300m !
                      • Gość: spacerkiem Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: *.centertel.pl 09.02.08, 15:07
                        sprawdzilem 3:56 sek ;)
                        • Gość: Bogusia z Krzysiem Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: *.centertel.pl 13.03.08, 21:08
                          moze sprawdze w niedziele ile sie idzie naprawde od Ciebie do
                          metra ... mam pytanie: a jest plac zabaw dla Maluchow ? to jest dla
                          nas najwazniejsze, zeby byl przed blokiem ogrodzony i zeby bylo
                          zielono? ..czytalam, ze na ursynowie zaczynaja budowac kilka
                          ciekawych Parkow - Urzad Gminy przeznaczyl na to az 13 milionow - to
                          chyba najbardziej rodzinne z osiedli w calej Polsce ...
                          • Gość: kuba Przestań już naganiać bankrucie. IP: *.centertel.pl 13.03.08, 21:26
                          • Gość: gosc12 Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: *.centertel.pl 29.03.08, 17:29
                            Plac zabaw jest super urzadzaony na terenie osiedla tuz kolo ogrodu,
                            obok 35 m sa jeszcze dwa dodatkowe placyki otwarte dla mieszkancow
                            Wersalu Podlaskiego badz rowniez gosci , razem jest jakies 5
                            karuzeli, 4 hustawki, 3 piaskownice, 4 slizgawki, itp. ..zapraszamy
                            oczywiscie w sloneczna niedziele lub w tygodniu!
                            • steady_at_najx Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl 29.03.08, 22:43
                              patrz glupolu - sam ze soba gadasz i nie pomaga - klitka jak stala tak stoi...
    • Gość: Xkris Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: 193.201.167.* 13.12.07, 11:32
      Ja z checia je kupie ale maks za 450tys ??
      • Gość: gosc12 Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: *.wlb.vectranet.pl 26.12.07, 14:51
        dolozysz niecale 200tys i jest Twoje!! w pelni wykonczone !!! niskie
        koszty utrzymania na Natolinie 245zl czynsz z licznikami (bez pradu
        tylko), jak odliczysz wykonczenie to wychodzi ciut nizej 10tys za
        m2 w cegle Porotherm z 2004r !! OKAZJA !!! NIE STRAC !! bedzie roslo
        od Nowego Roku - poludniowe mieszkanie, super sloneczne, parkiet,
        niemiecka kuchnia, szafy Raumplus, marmur, sliczny widok z okna
        (brak ulicy- ciche mieszkanie!)
        Pomyslnosci w Nowym Roku.
        • steady_at_najx Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl 26.12.07, 16:41
          Daruj sobie i przestan zasmiecac forum podbijajac sztucznie watek.

Zrozum powoli ze za taka cene nikt tego chlamu w nowym budownictwie nie kupi, a okrzyki "bedzie drozej" nikogo nie wzruszaja juz..
        • Gość: chętny Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: *.chello.pl 30.03.08, 23:48
          > m2 w cegle Porotherm z 2004r !! OKAZJA !!! NIE STRAC !! bedzie roslo
          > od Nowego Roku

no to jak jeszcze ze 40 m urośnie, to kupię za te 650.000 :-D
    • Gość: Ziutek Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: *.chello.pl 05.01.08, 19:14
      Prawdziwy adres stronki to www.mezza.pl/mieszkanie/

Najbardziej podoba mi się adres warszawskiego oddziału firmy Mezza - KEN 56,
      dokładnie taki sam jak sprzedawane mieszkanie. Super firma i super oferta.
      • Gość: ile mozna podbijac Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: *.ip.fastwebnet.it 05.01.08, 19:17
        K... mac czy ty sie czlowieku nigdy nie zmeczysz tym podbijaniem
        tego nieco za drogiego mieszkanka zenua na maxa
      • Gość: karol Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: *.chello.pl 06.01.08, 12:19
        ile chcą za to mieszkanie?
        • Gość: dzwonilem Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: 217.116.98.* 07.01.08, 12:39
          do sprzedazy jeszcze za okolo 10 tys m2 plus do negocjacji
          rozliczenie wyposazenia !! - mysle, ze to okazjonalnie jak za
          gotowe, wykonczone w wysokim standardzie mieszkanie w cegle z 2004r!
          • Gość: XKris Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: 193.201.167.* 07.01.08, 13:30
            w pelni sie z toba zgadzam !! to wes i kup jak taka okazja!!
            • Gość: toledo Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: *.centertel.pl 11.01.08, 20:37
              kupie cos kupie
              • Gość: leszek Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 13:43
                W sasiedniej klatce poszlo takie same za 6 tys za metr. Widac ze niektorym juz
                sie zaczelo palic pod siedzeniem.
                • Gość: expatriate Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: 217.116.98.* 11.02.08, 12:53
                  po pierwsze to nikt tam do tej pory od conajmniej pol roku nie
                  sprzedawal mieszkania, w tym apartamentowcu nie ma innej klatki,
                  tylko jedna z reprezentacyjnym hollem, wiem bo tu wynajmuje
                  mieszkanko i sam chcialbym tu kupic, ale mniejsze od tego co jest w
                  ogloszeniu - ja szukam max 40-45m. -
                  • Gość: expatriate Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: 217.116.98.* 11.02.08, 12:55
                    11 tys za m2 super wykonczonego mieszkania - to jest okazja (na
                    poczatku chcial jakies 13 tys z tego co pamietam, ale teraz po
                    obnizce to mu pojdzie bez problemow)
                    • marta_sk Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl 11.02.08, 13:38
                      Chyba sie cos zmienily zasady przydzielania IP w Centertelu ?

Pozdrowienia dla PP Slawka i Rafala oraz calej zalogi wlaczajac w to
                      EX-PATow ;-)

inetnum: 217.116.96.0 - 217.116.111.255
                      org: ORG-PA19-RIPE
                      netname: PL-IDEA-20010206
                      descr: PTK-Centertel
                      descr: PROVIDER Local Registry
                      country: PL
                      admin-c: SG11452-RIPE
                      tech-c: RB4707-RIPE
                      status: ALLOCATED PA
                      remarks: trouble: Abuse and spam notification:
                      bok@centertel.pl
                      remarks: trouble: Network problems: lir@centertel.pl
                      mnt-by: RIPE-NCC-HM-MNT
                      mnt-lower: AS12743-MNT
                      mnt-routes: AS12743-MNT
                      mnt-domains: AS12743-MNT
                      source: RIPE # Filtered
                      organisation: ORG-PA19-RIPE
                      org-name: PTK-Centertel
                      org-type: LIR
                      remarks: trouble: Abuse and spam notification:
                      bok@centertel.pl
                      remarks: trouble: Network problems: lir@centertel.pl
                      address: Pion Technologii Informatycznych
                      Ul. Skierniewicka 10 A
                      address: 01-230
                      address: Warszawa
                      address: Poland
                      phone: +48 22 5947745
                      fax-no: +48 22 5947766
                      e-mail: registry@centertel.pl
                      admin-c: IK1123-RIPE
                      admin-c: MO1683-RIPE
                      admin-c: SG11452-RIPE
                      admin-c: RB4707-RIPE
                      mnt-ref: AS12743-MNT
                      mnt-ref: RIPE-NCC-HM-MNT
                      mnt-ref: MNT-IDEA
                      mnt-by: RIPE-NCC-HM-MNT
                      person: Slawomir Granat
                      address: PTK Centertel SP. Z O.O.
                      address: POLAND
                      address: 01-230 Warszawa
                      address: Ul. Skierniewicka 10 A
                      phone: +48 22 5947745
                      fax-no: +48 22 5947766
                      e-mail: slawek.granat@centertel.pl
                      nic-hdl: SG11452-RIPE
                      mnt-by: AS12743-MNT
                      person: Rafal Bruks
                      address: PTK Centertel Sp. z o.o.
                      address: ul. Skierniewicka 10 A
                      address: 01-230 Warszawa
                      address: POLSKA
                      phone: +48 501200090
                      fax-no: +48 22 6342666
                      e-mail: rafal.bruks@centertel.pl
                      nic-hdl: RB4707-RIPE
                      % Information related to '217.116.98.0/24AS12743'
                      route: 217.116.98.0/24
                      descr: PTK-Centertel PA addresses
                      origin: AS12743
                      % Information related to '217.116.96.0/20AS12743'
                      route: 217.116.96.0/20
                      descr: PTK-Centertel PA addresses
                      origin: AS12743
    • thomas.levy ten monodram jest genialny. Niechcący, ale.. 13.03.08, 21:37
      jednak genialny.

Do autora: W imię sztuki nie waż się nawet obniżać ceny, zwłaszcza do poziomu
      akceptowanego przez potencjalnych kupców. Czekam na kolejne odcinki...

• Gość: lipa Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.08, 01:27
      widziałem to, może być ale na pewno nie warte więcej niż 60-70% tego niż chce
      tego przygłupi właściciel ze swoimi głupimi gadkami, jakoby to była dobra
      inwestycja itp. Straszny wieśniak i łatwo go wkurzyć gadkami o spadkach bo
      podobno od niedawna chce sprzedać, chętnych mnóstwo itp
      • thomas.levy Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl 30.03.08, 11:35
        Gość portalu: lipa napisał(a):
        > Straszny wieśniak i łatwo go wkurzyć gadkami o spadkach bo
        > podobno od niedawna chce sprzedać, chętnych mnóstwo itp

wątek rozpoczął 5 miesięcy temu. Dawno jak na "od niedawna".
        • Gość: majkel Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 30.03.08, 14:49
          troche sie dziwie ze przy tym braku mieszkan ten piekny apartament jeszce nie
          poszedl

na marginesie ile zostalo z wyjsciowej ceny marzen 730 tysiecy
          500 tysiecy ???? i nadal nawet nikt nie zapyta
          • kataster_precz Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl 30.03.08, 21:07
            Czeka na klienta. Jest na
            www.domiporta.pl/details,191,104052063.asp
            obecnie cena to 650 000, ale to pikuś w porównaniu do września 2007 -
            805 000.
            Jakoś nie ma tłumów :)
            • Gość: gosc12 Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: *.centertel.pl 30.03.08, 22:11
              to jest cena wystawiona przez Agancje wiec musie swoja droga
              zawierac prozwizje, przeciez nie pracuja za darmo, postaraj sie
              odwiedzic bezposrednio to zapewne uslyszysz - atrakcyjna cene ! nie
              strac okazji, nie zawsze sie zdaza
      • Gość: odpowiedz Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: *.centertel.pl 30.03.08, 16:58
        pamietam PAna - bardzo Pan nalegal, aby sprzedac mieszkanie gdyz
        przyjechal Pan ze wschodniej czesci kraju i zawsze marzyl o tym by
        zyc blisko Metra i olimpijskiego basenu w poblizu (na ul.
        Hirszfelda) bo chcialby Pan kontunuwac plywanie ....niestety wie
        Pan, nie zrobil PAn na mnie najlespzego wrazenia od samgo poczatku -
        kompletny brak zdolnosci kredytowej i sytuacji materialnej , no
        rozumiem dopiero Pan startuje w zycie, wiec moze lepiej poszukac
        czegos w Mszczonowie ? Rodzice dolaza i moze sie uda...prosze nie
        pokazywac wulgarnego jezyka na forum. Mieszkanie to jest dla
        wyjatkowych ludzi i zaluje, ze poswiecilem akurat Panu swoj czas
        niestety, ale jak wiadomo to moje zadanie i przyjme kazdego z dosc
        licznej grupy szukajacej swojego lokum w Natolinie, pozdrawiam
        • thomas.levy gościu, jesteś wyjątkowy 30.03.08, 19:32
          Gość portalu: odpowiedz napisał(a):

> pamietam PAna - bardzo Pan nalegal, aby sprzedac mieszkanie gdyz
          > przyjechal Pan ze wschodniej czesci kraju i zawsze marzyl o tym by
          > zyc blisko Metra i olimpijskiego basenu w poblizu (na ul.
          > Hirszfelda) bo chcialby Pan kontunuwac plywanie ....niestety wie
          > Pan, nie zrobil PAn na mnie najlespzego wrazenia od samgo poczatku -
          > kompletny brak zdolnosci kredytowej i sytuacji materialnej , no
          > rozumiem dopiero Pan startuje w zycie, wiec moze lepiej poszukac
          > czegos w Mszczonowie ? Rodzice dolaza i moze sie uda...prosze nie
          > pokazywac wulgarnego jezyka na forum. Mieszkanie to jest dla
          > wyjatkowych ludzi i zaluje, ze poswiecilem akurat Panu swoj czas
          > niestety, ale jak wiadomo to moje zadanie i przyjme kazdego z dosc
          > licznej grupy szukajacej swojego lokum w Natolinie, pozdrawiam

statuetka gwarantowana
          • steady_at_najx Re: gościu, jesteś wyjątkowy 30.03.08, 20:23
            > statuetka gwarantowana

a frustracja coraz wieksza :)
            • Gość: gosc12 Re: gościu, jesteś wyjątkowy IP: *.centertel.pl 30.03.08, 22:17
              musze nadmienic, ze wlasciciel mieszkania jest bardzo daleko od
              jakiejkolwiek frustacji, ktora jako licencjonowany agent
              nieruchomosci mialem okazje spotkac u 96% chcacych dzis kupic
              mieszkanie, rozpacz u tych wszystkich - zapewne i Was brzydko
              wypowiadajacych sie z tymi zarzutami - jest naprawde ogromna bo
              wiecie, ze mieszkanie moga juz tylko stac albo drozec, a Wy wciaz
              nie wiecie czy bedzie Was stac na nie - rozumiem to powod do
              frustracji niewatpliwie
              • monk7 Re: gościu, jesteś wyjątkowy 30.03.08, 22:21
                ty i wlasciciel to jedna i ta sama osoba jak widac po domenie i stylu - zreszta apropos stylu to wlasnie w twoim stylu frustracie tak udawac dyskusje na temat tej miernej okraglej chalupki

Obstawiam ze nie pojdzie za wiecej niz 400 zalozysz sie ??
                • Gość: Krzys Re: gościu, jesteś wyjątkowy IP: *.centertel.pl 30.03.08, 22:36
                  jestes wiec kolejna frustratka/tem , ktory szukajac okazji w
                  internecie zrozpaczony chwyta za klawiature, bo to jednak za wysoki
                  poziom cen dla niego .... nic dziwnego - jak sie placi 2,5 tys na
                  wynajmowanym mieszkaniu i zostaje tylko pare stow na zycie z
                  miesiecznej pensji :( , to trzeba szukac chocby malej kawalerki na
                  poczatek , zawsze to i tak oszczednosc w kieszeni - wierz mi, ze nie
                  jestes sam/a - jest nam wszystkim ciezko bez wlasnego mieszkania, za
                  400 tys to dzis nawet w Ozarowie nic nie ma i juz niestety nie bedzie
              • Gość: tak sfrustrowany Re: gościu, jesteś wyjątkowy IP: *.chello.pl 31.03.08, 00:27
                A nie wydaje ci się że jeśli 96% rynku jest sfrustrowana to się jednak coś
                zmieni? Dlaczego bańka na giełdzie pękła? Dlaczego bańka budowlana w ogóle
                powstała? Nagle może Polska stała sie najpiękniejszym zakątkiem ziemi i każdy
                chce tu mieszakać?, czy Warszawiacy się rozmnożyli dwukrotnie? Oczywiście jest
                frustracja bo sytuacja jest niesprawiedliwa i nienormalna. A ceny rosły dlatego
                bo ludzie się na to godzili, to jest jedyny powód panicznego wzrostu cen. Jakoś
                w Budapeszcie i w Pradze nie nastąpił taki skok, a to dlatego bo tylko Polacy są
                kombinatorami i spekulantami na taką skalę. KZS na całego !!!!! I KZS się
                cieszy że to mieszkanie się nie sprzedało przez te 4 miesiące!
      • Gość: odpowiedz Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: *.centertel.pl 30.03.08, 16:59
        pamietam PAna - bardzo Pan nalegal, aby sprzedac mieszkanie gdyz
        przyjechal Pan ze wschodniej czesci kraju i zawsze marzyl o tym by
        zyc blisko Metra i olimpijskiego basenu w poblizu (na ul.
        Hirszfelda) bo chcialby Pan kontunuwac plywanie ....niestety wie
        Pan, nie zrobil PAn na mnie najlespzego wrazenia od samgo poczatku -
        kompletny brak zdolnosci kredytowej i sytuacji materialnej , no
        rozumiem dopiero Pan startuje w zycie, wiec moze lepiej poszukac
        czegos w Mszczonowie ? Rodzice dolaza i moze sie uda...prosze nie
        pokazywac wulgarnego jezyka na forum. Mieszkanie to jest dla
        wyjatkowych ludzi i zaluje, ze poswiecilem akurat Panu swoj czas
        niestety, ale jak wiadomo to moje zadanie i przyjme kazdego z dosc
        licznej grupy szukajacej swojego lokum w Natolinie, pozdrawiam
        • Gość: lipa Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.08, 21:15
          > pamietam PAna - bardzo Pan nalegal,

nie, to nie ja. Ja jestem z Warszawy a mieszkania szukałem dla córki. Niestety
          córka podjęła decyzje o wyjeździe za granicę do przyjaciół i niestety, ale tam
          będzie próbowała urządzić sobie życie i tam chce kupić mieszkanie.

Musi Pan zmienić śpiewkę i do tego zejść z ceny i to mocno, bo za takie
          nierozkładowe mieszkanie więcej niż 400 tysięcy chyba nikt Panu nie zapłaci w
          taki miejscu.
          • Gość: odpowiedz Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: *.centertel.pl 30.03.08, 21:59
            prawda, PAn z Warszawy z corka - podpowiem dobre rozwiazanie sprawy,
            mozna niezle zarobic w Anglii i mozna sie pozniej jeszcze lepiej
            urzadzic na Ukrainie, kurcze gdybym mial tyle wigoru co PAn to sam
            bym tak zycie sobie zrealizowal, ale PAn woli wyslac najpierw corke
            na zwiady za chlebem w swiat a sam probuje zamienic "wielka plyte"
            na wysokiego standardu mieszkanie i do tego w Wersalu Podlaskim na
            Natolinie. Lepiej dorzucic te skromne Pana oszczednosci zycia do
            tego co corka odlozy na obczyznie i wracac do rozwijajacej sie
            Polski. Dla wtajemniczonych ow ojciec ma tyle lat co srednia w
            miasteczkach w Brandenburgii stad te Jego dylematy zyciowe o
            ustawnosci zycia
            • slavko.matejovic Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl 30.03.08, 23:28
              Gościu, jesteś wielki. Od pięciu miesięcy próbujesz sprzedać mieszkanie, ludzie
              się z Ciebie nabijają, a ty zaciskasz zęby... a jednak sztandar Twój, wolności
              droga, choć poszarpany, wciąż jeszcze powiewa pod wiatr... Dobrze Ci radzę, puść
              tą chawirę za 350.000 i się ciesz, że ktoś kupił, bo się wrzodów nabawisz i
              paranoji.
            • Gość: XKris Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: *.centertel.pl 31.03.08, 09:11
              Co za Debi.
              Nie martw sie Mieszkania moga tylko drozec. albo i nie :)
    • Gość: anty steady steady frustrat do kwadratu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 11:07
      O tu też ten biedny frustrat nie mający własnego życia czyli gośc o
      nicku steady_at_naix. Nie przejmujcie się jego "opiniami" ani nie
      denerwujcie się jego obraźliwym i zgryźliwym językiem jak będziecie
      mu ripostować to on się tylko będzie z tego cieszył to jest woda na
      młyn dla tego zakompleksionego faceta. Ignorując go na tym forum nie
      damy mu pożywki i zmusimy do jego opuszczenia
    • Gość: jacek smiejecie sie z goscia - a moj kolega wlasnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 12:30
      sprzedal malo ciekawe mieszkanie po 10 K

przyszedl Wietnamczyk z walizka pieniedzy i sie nie targowal

moze i temu gosciowi sie tak poszczesci
      • gorbibanki Re: smiejecie sie z goscia - a moj kolega wlasnie 31.03.08, 12:45
        Tak, tak :) Za współudział w praniu brudnych pieniędzy będzie miał
        darmowe lokum na njbliższe lata :)
        • Gość: jacek smiejecie sie z goscia - a moj kolega wlasnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 12:55
          o to sie nie martw

w budowlance lapowy sa na porzadku dziennym a wiec i znaczacy obrot
          bezgotowkowy nikogo nie dziwi - ani agencji ani deweloperow ani
          notariuszy

zagospodarowanie przestrzenne - to jedyna dziedzina nie podlegajaca
          harmonizacji z UE

jak w gangu Olsena - przekrety na duza skale sa calowicie legalne
          • kensio Kensio is back! 31.03.08, 19:05
            Po upojnym weekendzie i końcówce tygodnia wracam do swoich zajęć
            zwykłych, w postaci aktywnosci na forum i zganie troszke Pana
            sprzedawcę, że tak długo zwleka z wizytą u psychiatry.

Mi to wyglada na poważne zaburzenia qrde i mówie poważnie.

Jak inaczej zdiagnozowac zachowanie kiedy kolega "sprzedajacy" w
            słoneczny dzien drze sie ze jest noc i zawsze juz do konca
            wszechsiwiata bedzie mrok i ciemnosc???

• Gość: jacek www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: *.dsl.sil.at 07.04.08, 23:19
      sprzedal juz ??? jak myslicie ???
      • Gość: jasne!!!! Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.08, 23:30
        > sprzedal juz ??? jak myslicie ???

pewnie!!! hahaahhahahaa takie mieszkanie???!!! hiiiii
      • kensio Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl 08.04.08, 11:22
        jacek:
        Toś se posiedział w Warszawie. Znowu się nudzimy po robocie i
        obsrywamy biedynch inwestorów hę?...:D
    • thomas.levy Re: www.sprzedam-mieszkanie-natolin.x t.pl 11.06.08, 14:36
      zmiękł Pan? WHY!!!! Proszę powrócić do pierwotnej ceny i uprawiać dalej monodram.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka