Dodaj do ulubionych

rednet w KZS?!?! WTF?

IP: *.aster.pl 06.11.07, 20:43
dom.gazeta.pl/nieruchomosci/1,73497,4645847.html
Pomijam już cały artykuł o wymowie lekko pesymistycznej jeśli chodzi o dalsze
perspektywy wzrostowe naszego rynku jak i kondycję i perspektywy wzrostu cen
akcji giełdowych tuzów developerki. To, jakby , jest wiadomo od początku
powstania indeksu WIG-DEWEL...

Zaciekawiła mnie tylko ta grafika:

bi.gazeta.pl/im/3/4646/m4646013.jpg
Wygląda na to, że znany i lubiany powszechnie na tym forum rednet zakradł się
cichcem do KZS. Patrzcie Państwo! Prawie 2% spadek cen w wawie, w
październiku. No, no!

Czekamy na oferty.net i szybko.pl;).

lima
Obserwuj wątek
    • Gość: ghr Re: rednet w KZS?!?! WTF? IP: *.189.72.18.e-plan.pl 06.11.07, 20:49
      slyszlalem tez ze Radek Sikorski ma dolaczyc do KZS

a serio to piewrszy art. jest o gieldzie ( dobrze ze nie wklejasz o
      warzywnej gieldzie lub kwiatowej )

czyz to cale 100 pln w drugim stanialo ualala bedzie krach -juz jest
      • Gość: thelima Re: rednet w KZS?!?! WTF? IP: *.aster.pl 06.11.07, 21:00
        O giełdzie i nie tylko, przeczytaj dokładnie:

"Tymczasem - jak podała w poniedziałek spółka redNet Consulting - październik
        przyniósł dalszą korektę cen nowych mieszkań w Warszawie, Krakowie i
        Trójmieście. Wzrosły one jednak w Katowicach, Łodzi, Poznaniu i Wrocławiu.
        Analitycy wyjaśniają, że tanieją mieszkania w miastach przeszacowanych oraz te
        tzw. popularne, bo ich jest coraz więcej. Ceny nowych mieszkań rosną zaś tam,
        gdzie powstaje ich niewiele."

Skoro już oni nawet przyznają, że "październik przyniósł dalszą korektę", to
        mniemam, że jest sporo większa niż 2%. Nie zapominajmy, że mowa o "cenach"
        ofertowych...

Co do spadku "tylko 2%", to przypominam, że jakby taki "mały spadek" utrzymał
        się pół roku to będzie to 12%. Sporo.

lima
        • steady_at_najx Re: rednet w KZS?!?! WTF? 07.11.07, 09:58
          thelima, prosze, nie karm trolla....
          • Gość: :-))) Re: rednet w KZS?!?! WTF? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.07, 10:57
            "thelima, prosze, nie karm trolla...."

he, he, ciekawie takie słowa wyglądają "w ustach" trolla właśnie.

największym trollami tego forum jest właśnie: steady, thelima, zyski
            na papierze, thesopranos, dziewczyna z wyżu, herox (nieaktywny
            ostatnio) i jeszcze paru innych.
            i akurat kto jak kto, ale steady lepiej niech się o trollostwie nie
            wypowiada
            • steady_at_najx Re: rednet w KZS?!?! WTF? 07.11.07, 11:11
              widac za grosz nie znasz pojecia "trolla" marny czlowieczku,

typowy przyklad anonimowego tchorza forumowego - opluc i uciec w krzaki.
              • Gość: ghr Re: rednet w KZS?!?! WTF? IP: *.189.72.18.e-plan.pl 07.11.07, 11:23
                jestes trollem patafianie i tak nalezy cie pietnowac
                • Gość: johny Re: rednet w KZS?!?! WTF? IP: *.yamanouchi.com.pl 07.11.07, 12:02
                  ghr - czytam twoje wypowiedzi i poprostu skręca mnie w żołądku.
                  Bełkot chorego i nienawistnego człowieka. Wypowiedzi pozbawione sensu - bzdura za bzdurą. Syf za syfem. Współczuje osobom które przebywaja w twojej obecności na codzien.

Normalnie nazwalbym cię forumowym pedałem, ale że szkoda mi pedałów nazwe cię tylko forumowym debilem.
                  Lecz sie na głowe człowieku i nie zaśmiecaj forum swoim debilnym jadem i bełkotem.
                  • Gość: ghr Re: rednet w KZS?!?! WTF? IP: *.189.72.18.e-plan.pl 07.11.07, 12:11
                    nie czytaj nie adresuje ich do ciebie nie ma przymusu

>bzdura
                    > za bzdurą
                    jakies przykłady czy tylko od rzeczy klepiesz?

a jad to widac w twoich postach kołku
                    • Gość: johny Re: rednet w KZS?!?! WTF? IP: *.yamanouchi.com.pl 07.11.07, 12:39
                      > jakies przykłady czy tylko od rzeczy klepiesz?

Przykladem sa dziesiątki twoich postów. Brak logicznego powiązania zdan, brak jakiegokolwiek szyku wypowiedzi, brak normalnych i rzeczowych argumentów, ide o zakłąd że jeśli skończyłeś szkołę srednią lub kończysz to tylko dzięki łapówkom. Twoje posty to strumień bełkotu i syfu zasmradzające całe forum - przenika do nawet do wątków w których szczęsliwie cie nie ma. Brak logiki i interpunkcji czy jakiegokolwiek szyku to raz ale dwa i to duże dwa to całkowity bezsens wypowiedzi. Nie wiem może to małpa siedzi i używa narzędzia do generowania losowych wypowiedzi na forum.
                      Smród aż pod niebo.
                      • Gość: ghr Re: rednet w KZS?!?! WTF? IP: *.189.72.18.e-plan.pl 07.11.07, 12:47
                        1.ja w przeciwienstwie do ciebie nikogo nie obrazam
                        2. masz problem ze zrozumieniem nie czytaj- nie bedzie bolala cie głowa i
                        bedziesz milszy dla otoczenia
                        3. byc moze twoim problem jest to ze na poleczki slabo placa
                        a nawet juz na wawrze nie da sie nic tanio kupic i ciagle mieszkasz z mama
                        albo 4ema kolegami (co oczywiscie nie jest niczym nagannym ale jednoznacznie
                        uzasadnia twoje złe emocje
                        4 internet nie jest anonimowy wiec z inwektywami i obrazaniem radze ci sie
                        wstrzymac
                        • steady_at_najx Re: rednet w KZS?!?! WTF? 07.11.07, 12:53
                          > 4 internet nie jest anonimowy wiec z inwektywami i obrazaniem radze ci sie
                          > wstrzymac

trollu - do mnie mowiles "ze mnie znajdziesz" i co ? nawet adres chcialem podac.....

zalosny typek.
                          • Gość: ghr Re: rednet w KZS?!?! WTF? IP: *.189.72.18.e-plan.pl 07.11.07, 12:55
                            no ale nie podales? trollu?
                        • Gość: johny Re: rednet w KZS?!?! WTF? IP: *.yamanouchi.com.pl 07.11.07, 12:56
                          za swoje mieszkanie moglbym kupic trzy twoje(jesli jakiekolwiek masz), jestem tego pewien

co do 4 - nie rozsmieszaj mnie..... najpierw pokaz ze masz mature - grubo w to watpie debilu.
                          • Gość: johny Re: rednet w KZS?!?! WTF? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 00:25
              • Gość: :-))) Re: rednet w KZS?!?! WTF? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.07, 11:41
                do steady
                • steady_at_najx Re: rednet w KZS?!?! WTF? 07.11.07, 11:54
                  Powiem jedno i na tym koncze dyskusje z trollem i tchorzem.

Mam delikatne wrazenie ze ghr (czytaj troll) oraz :-))) (czytaj tchorz) to jedna i ta sama osoba, jakos styl taki zbiezny...

podobno da sie to leczyc...
                  EOT
                  • Gość: ghr Re: rednet w KZS?!?! WTF? IP: *.189.72.18.e-plan.pl 07.11.07, 12:09
                    tchórzem i kłamca jestes ty znlazłeś juz ten post w którym rzekomo mówi o
                    ciąłych wzrostach?

• Gość: :-))) - tchórz Re: rednet w KZS?!?! WTF? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.07, 12:22
                    to jedn
                    > a i ta sama osoba, jakos styl taki zbiezny...

ta, i latam od komputera do komputera, żeby cie zmylić i mieć różne
                    IP. :-)))
                    • Gość: jarek Re: rednet w KZS?!?! WTF? IP: *.wro.vectranet.pl 07.11.07, 12:29
                      > ta, i latam od komputera do komputera, żeby cie zmylić i mieć
                      różne
                      > IP. :-)))

wystarczy logować sie przez proxy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka