Dodaj do ulubionych

Volumetric Bielany Sokratesa

IP: *.chello.pl 16.11.07, 20:42
www.osiedlesokratesa.pl/
Interesował się może ktoś tą inwestycją? A może ktoś jest po rozmowach z
developerem?
Obserwuj wątek
    • Gość: er Re: Volumetric Bielany Sokratesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 20:51
      wiesz jaka cena?

Wygląda całkiem fajnie.
      • Gość: str Re: Volumetric Bielany Sokratesa IP: *.chello.pl 17.11.07, 14:38
        Od ok. 8300 do 9900.
        • Gość: Marek Re: Volumetric Bielany Sokratesa IP: *.aster.pl 17.11.07, 16:37
          Cena do bani bo ok 10.000 za peryferyjne pole,developer mało
          znany,jedyna ale to naprawdę jedyna zaleta to metro ok
          800metrów.Tyle teraz zaczyna budować tam właśnie, że bez łaski.Aaa
          jedna sprawa!!mówią że podpiszą na życzenie umowę przedwstępną w
          formie aktu notarialnego.
          • Gość: gz Re: Volumetric Bielany Sokratesa IP: *.chello.pl 17.11.07, 17:31
            z całym szacunkiem ale ta część bielan którą nazywasz 'peryferyjnym polem' jest
            doskonale skomunikowana z całym miastem: 100m tramwaje i autobusy przy
            wólczyńskiej z drugiej strony autobusy na kasprowicza...no i te metro. Sam
            mieszkam jeden przystanek bliżej. Oraz z tego co widziałem to Grupo Lar który
            też sprzedaje w okolicy jest chyba droższy.
            • Gość: Marek Re: Volumetric Bielany Sokratesa IP: *.aster.pl 17.11.07, 23:08
              Bez obrazy ale tam są osiedla pracownicze z ludzmi z byłej HUTY,jak
              patrzę na "BUZIĘ" niektórych ludzi to odchodzi ochota na to
              miejsce.Uznaje także Twoje uzasadnienie ale cena jest zupełnie
              nieadekwatna.......................
              • Gość: hmork Re: Volumetric Bielany Sokratesa IP: *.chello.pl 18.11.07, 01:37
                Hmmm...osiedla 'pracownicze' są..ale na wrzecionie czyli w trochę innym
                miejscu...trzeba też brać pod uwagę ile nowych inwestycji już tam powstało i ile
                jest w tym rejonie planowanych...chociażby na terenach po hucie...
                • Gość: kikunia Re: Volumetric Bielany Sokratesa IP: *.aster.pl 19.11.07, 01:03
                  Jedna z tych gorszych niegdyś, części Warszawy, obok bokowisk
                  Tarchomina czy Brudna, osiedla robotnicze, zarobaczone domy - dawni
                  mieszkańcy Warszawy raczej nie kupują tam mieszkań, przyjezdnym jest
                  obojętne, nie mają takich uprzedzeń. Natomiast cena to przesada,
                  jest ona bardzo wysoka jak na tę lokalizację i proponowany,
                  powiedzmy - średni standard wykonania i wykończenia - planują
                  zastosować tanie zamienniki materiałów używanych do wykończania
                  domów w tej cenie m. in. zamiast drewna egzotycznego - płyty
                  laminowane, płytek granitowych - gres, porządnej stolarki -
                  najtańsze drewno meranti. Niby drobiazg - ale dla mnie taka
                  oszczednośc troche traci tandetą. Złodziejski WSM buduje na
                  Sokratesa mieszkania w cenie nieco ponad 6 tys. (oczywiście miejsc
                  już nie ma).
                  • Gość: seba Re: Volumetric Bielany Sokratesa IP: 193.24.24.* 19.11.07, 09:05
                    Zastanawia mnie co oznacza stwierdzenie: dawni mieszkańcy warszawy nie kupują
                    tam mieszkań? To niby gdzie kupują? Na białołęce?? Przecież Bielany wiążą się z
                    wawą od zawsze...owszem oszpecone są tymi blokowiskami ale czy np. na bemowie
                    pod tym względem jest lepiej?
                    • Gość: z bielan Re: Volumetric Bielany Sokratesa IP: *.tpnet.pl 19.11.07, 11:26
                      > wawą od zawsze...owszem oszpecone są tymi blokowiskami ale czy np. na bemowie
                      > pod tym względem jest lepiej?

jeżdżę przez bemowo powstańców śl. codziennie,
                      piękna dzielnica - nie ma co :-), same exlusiv bloki
                      wolę bielany,
                      w tej odległości od centrum - czyli 5-8km to najlepsza dzielnica,
                      z najlepszą komunikacją - na linii metra, z fajną starą częścią,
                      dużo zieleni, bardzo dobra infrastruktura
                      cenowo narazie średnio, bo mało inwestycji i dzielnica niereklamowana,
                      za pół roku ruszy metro już do końca trasy i wtedy sporo zyska na wartości (tudzież mniej straci od innych) w stosunku do przereklamowanych - czytaj tam gdzie developerzy dużo budują
                      tak nawiasem na bielanach kupują głównie mieszkańcy bielan
                      • karhu10 Re: Volumetric Bielany Sokratesa 19.11.07, 17:01
                        Mam nieodparte wrażenie, że w wątku dotyczącym Sokratesa Volumetric
                        biorą udział wyłącznie ludzie z konkurencji (ataki dotyczące
                        wykończenia i ceny) oraz samej zainteresowanej (odpieranie ataków).
                        Może jednak znajdą się zainteresowani porównaniem cen, lokalizacją,
                        podawaną przez dewelopera informacją? Jak tu wyrobić sobie zdanie,
                        jak widać, że tak ataki jak i odpowiedzi są moderowane!? Co
                        szukającemu opinii mówi zdanie "byle jaka stolarka, jakieś meranti"?
                        Przecież ewidentnie widać, że jesteś gościu z konkurencji, bo
                        inaczej wiedziałbyś, że meranti to odmiana egzotycznego drewna. Ja
                        mam takie okna w domu i w przeciwieństwie do sosny nie rozwarstwia
                        się, a ty się tu wychylasz z bylejakością! Pewnie płaci ci Grupo
                        Lar, albo bukowińska development. Swoją drogą uwaga, że Grupo Lar
                        jest nieznacznie droższe pewnie pochodzi z Volumetric :-) Druga
                        kwestia to podważanie wiarygodności developera. Jakby ktoś znał
                        Grupo Lar, albo Bukowińską. A może ty jesteś z Kristensen Group!?
                        Ludzie, dajcie spokój! Potrzebna jest rzeczowa dyskusją, a nie
                        manipulajca. Developerzy, idźcie na inne forum, to jest dla
                        klientów!!!
                        • Gość: str Re: Volumetric Bielany Sokratesa IP: 193.24.24.* 19.11.07, 17:11
                          Taka była moja intencja dgy zadawałem to pytanie...:)
                          oraz jeśli chodzi o grupo lar to faktycznie cena zaproponowanego mi mieszkania
                          była wyższa...500 PLN na metrze. Jestem poprostu zainteresowany tym rejonem i
                          wiem ze mam do wyboru te 3 inwestycje...i stąd moje pytanie. :)
                          • Gość: raf Re: Volumetric Bielany Sokratesa IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.07, 21:04
                            Juz to raz pisałem no ale ....
                            - cena jakaś kosmiczna jak za takie miejsce - obok była/jest huta,
                            najazd białołęczan w przyszłości, Przy Agorze to rejon o jednej z
                            najwiekszych przestepczości w Wawie, w przyszłości obok trasa mostu
                            płn.

+ metro, blisko rodzice, teren znany i blisko do Kampinosu, wylocik
                            na Gdańsk nad morze i na działeczkę.

Gdyby cena był 7- 7,5 jak za Sando to bym kupił ale mieszkanie ok 90
                            m jest 1 i kosztuje chyba 9,5 za m.

co do Nowe Bielany się nie wypowiadam bo architektonicznie jest to
                            taka kupa, że płytowce na Bemowie to przy tym majstersztyk. NIe
                            zamieszkałbym tam nawet jak by mi dopłacali.

Sokratesa zostało z duzych tylko z tarasami za 1,2 mln - nie stać
                            mnie.
                            • Gość: str Re: Volumetric Bielany Sokratesa IP: *.chello.pl 19.11.07, 21:21
                              Czyli mam rozumieć, że mimo wszystko cieszy się powodzeniem tak? :)
                            • Gość: z bielan Re: Volumetric Bielany Sokratesa IP: *.tpnet.pl 20.11.07, 08:41
                              raf co do tej przestępczości:
                              Najbardziej niebezpieczną dzielnicą Warszawy jest Śródmieście. Tu zostało popełnione co szóste przestępstwo w mieście. Niewiele lepiej jest na Pradze- Południe, gdzie od początku roku do końca września odnotowano 7881 przestepstw i na Mokotowie (7840). Najbezpieczniej mogą się czuć mieszkańcy Wesołej i Rembertowa. Ciekawie wygląda statystyka przestępstw w przeliczeniu na tysiąc mieszkańców. Okazuje się, że oprócz Śródmieścia i cieszącej się złą sławą Pragi- Północ, najniebezpieczniejszą dzielnicą jest Wilanów.
                              Poprawia się też nieco bezpieczeństwo na drogach. Od stycznia do października 2003 roku doszło w stolicy do 1466 kolizji drogowych. Było to o 157 wypadków mniej niż w roku ubiegłym. Zginęło 86 osób, a 1735 zostało rannych. Najwięcej wypadków wydarzyło się w centrum Warszawy i na Pradze- Południe. Najmniej w Wilanowie i Wesołej.

> Gdyby cena był 7- 7,5 jak za Sando to bym kupił ale mieszkanie ok 90
                              > m jest 1 i kosztuje chyba 9,5 za m.
                              chodzi o inwestycje na bemowie? gdyby tu miało być w tej cenie to sando na bemowie musiało by zejść do 6-6,5tys/m2 a na zapchanej pradze po po 5-5,5tys/m2
                              za super komunikację trzeba dopłacić, ostatnio jechałem do centrum środkami komunikacji miejskiej (co zdaża mi się nieczęsto), wsiadłem w metro stacja marymont i za jakieś 7minut byłem na stacji świętokrzyska, spróbuj to dokonać z innych dzielnic o podobnej odległości od centrum

> w przyszłości obok trasa mostu płn.
                              jeśli wystaczająco daleko od budynków to plus, jeszcze lepsza komunikacja

a ta huta to była czy jest ? poważnie pytam bo szczerze mówiąc pomimo iż mieszkam jakieś 3 km od huty to nie wiem

• Gość: raf Re: Volumetric Bielany Sokratesa IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.07, 21:02
                                Metro to przewaga. Sam ostatnio doceniłem jak do pracy na Służew muszę dojeżdżać
                                ;) Nie mniej jednak okolica jakoś tak średnio mi się podoba. Chyba muszę czekać
                                na sando na bielanach :) - obym miał dobre przeczucie, że to będzie strzał w 10
                                :) Dziś budimex zaczął opychać kolejną inwestycje po 9 na Woli - zobaczymy jakie
                                będzie branie. Sam sie zastanawiam no ale ceny mają spadać ;)
                                • Gość: z bielan Re: Volumetric Bielany Sokratesa IP: *.tpnet.pl 21.11.07, 07:40
                                  no widzisz,
                                  metro w wawie - tak zatłoczonym mieście
                                  to sprawa wg mnie najważniejsza przy wyborze lokalizacji,
                                  a tam masz jeszcze dwie linie tramwajowe: wólczyńska i marymoncka, nie wpsominając autobusów
                                  pokaż dzielnicę w wawie z lepszą komunikacją (oczywiście leżącą w takiej samej odległości od centrum co bielany)
                                  co do huty, nie rób z tego tragedii, jak mówiłem mieszkam jakieś 3 km od huty i w zasadzie to nawet nie wiem czy ona działa czy nie,
                                  gorzej masz na woli, dzielnica przemysłowa,
                                  pełno jakichś walących się ruder fabryczek, składów i innego dziadostwa, komunikacja też nie najlepsza
                                  a cenowo stoi chyba drożej od ładnych miejsc żoliborza, czy starych bielan
                                  efekt reklamy deweloperów
                                  ceny będą spadać, jest to pewne, trzeba jeszcze spokojnie poczekać,
                                  kredyty, które są głównym czynnikiem decydującym o cenach, ich koszty rosną więc kierunek jest oczywisty
                                • Gość: mark Re: Volumetric Bielany Sokratesa IP: 193.24.24.* 21.11.07, 08:49
                                  A ja słyszałem w sando, że oni nie będą budowali na bielanach bo sprzedali tę
                                  inwestycję komuś innemu...więc jak to jest właściwie??
                        • Gość: kikunia Re: Volumetric Bielany Sokratesa IP: *.aster.pl 20.11.07, 00:10
                          Rofl... oplułam monitor:D

Co prawda, nie jestem „gościu z konkurencji”, nie jestem z Kristenen
                          Group ani z Marsa, ani nawet z Księżyca, nie znam wszystkich swoich
                          płatników, a prędzej łatam dziury w ciele niż w ziemi, jestem
                          natomiast miłośnikiem tego miasta, jego historii i architektury (od
                          urodzenia), z natury życzę ludziom dobrze i nie znoszę tandety oraz
                          cwaniactwa. A takimi są sprzedaż mieszkań po blisko 10 tys. za m2, w
                          mało ciekawej części Warszawy (okolice Huty Warszawa vel Lucchini,
                          to jedna z części miasta ciesząca się zła sławą, ba, któraż ze
                          stolic ich nie ma, uboga, naznaczona duża przestępczością,
                          zamieszkała nie tylko przez robotników ale też osoby wyeksmitowane
                          i nie należy łączyć jej w żadnym wypadku ze Starymi Bielanami), w
                          nienajlepiej wykonanym blokowisku. Z racji hobby, kilku już w życiu
                          posiadanych i remontowanych nieruchomości, odróżniam m. in. lastrico
                          od granitu, laminat od forniru, dobre drewno od najtańszego
                          materiału stosowanego obecnie w stolarce jakim jest meranti, którego
                          w naszych warunkach klimatycznych wystrzegać się należy jak ognia,
                          jak i wiele innych.
                          I nie trzeba być wybitnym specjalistą, by zaglądając na stronę
                          dewelopera, oceniając jakość projektu, zaproponowanego wykonania i
                          wykończenia, biorąc pod uwagę lokalizację i mając porównanie
                          powstających na terenie miasta inwestycji, stwierdzić, iż jest to
                          oferta dla jeleni, mieszkania te są obecnie warte mniej więcej tyle,
                          ile zaproponowała budująca tam spółdzielnia (która i tak w cenie
                          zawarła marżę, tyle, że ukłyła w prywatnej kieszeni)– 6,5 zł / m. W
                          cenie 10 tys. zł za m2 można zakupić w Warszawie mieszkanie w domu o
                          dużo wyższym standardzie wykonania, w dużo lepszej lokalizacji.

• Gość: gosc Re: Volumetric Bielany Sokratesa IP: *.tpnet.pl 20.11.07, 07:52
                            > wykończenia, biorąc pod uwagę lokalizację i mając porównanie
                            > powstających na terenie miasta inwestycji, stwierdzić, iż jest to
                            > oferta dla jeleni

kup sobie na pradze za 8500/m2 albo na zapchanym ursynowie po 10tys/m2 zrobisz super interes,
                            w tym zapchanym mieście, gdzie często przejazd kilometra zajmuje godzinę najważniejsza jest komunikacja
                          • Gość: mark Re: Volumetric Bielany Sokratesa IP: 193.24.24.* 20.11.07, 08:44
                            Ciekawe gdzie są te super lokalizacje i super wykonanie za ok. 10 tyś? Może masz
                            na myśli Dom Development? Albo coś podobnego?? Chodzi o to że w tym mieście nie
                            ma NIC sensownego nawet za te pieniądze...bo albo przy torach kolejowych...albo
                            przy autostradzie itd. A jeśli chodzi o przestępczość to jest również ona wysoka
                            na Mokotowie i jakoś nikt się nie zająknie że to zła lokalizacja...pozdrawiam
                            • Gość: kikunia Re: Volumetric Bielany Sokratesa IP: *.aster.pl 20.11.07, 23:59
                              Jest w Warszawie wcale niemało inwestycji w granicach 10 tys./m2, w
                              lepszej lokalizacji niż okolice Huty Warszawa, w wyższym standardzie
                              wykończenia, również na linii metra, również na Mokotowie.
                              Monitoring ofert oparty na informacjach z forum czy stron
                              internetowych jest niewystarczający – główni inwestorzy czyli
                              developarzy i spółdzielnie niekiedy ogłaszają oficjalnie rozpoczęcie
                              inwestycji w momencie, gdy część lokali jest już zakupiona lub
                              wręcz wykupiona, warto więc osobiście czynić starania (czytaj – gdy
                              nie mogą się szybko sprzedać)
                              I chciałabym podkreślić, co napisałam – mieszkania w tej okolicy, w
                              tym standardzie budowane są przez innego inwestora po ok. 6,5
                              tys./m2. I tyle są, na dzień dzisiejszy, tak naprawdę, warte!
                              Jeśli więc "chodzi o coś sensownego za te pieniądze" to raczej nie
                              ten adres:(
                              • Gość: z bielan Re: Volumetric Bielany Sokratesa IP: 217.98.20.* 21.11.07, 07:30
                                a możesz podać tego inwestora?
                                chętnie bym kupił w tej cenie
                                a może to jakaś spółdzielnia z ceną z przed 2 lat, gdzie wszystko już dawno sprzedało się po cichu,
                                takie inwestycje znam w tamtym rejonie
                              • Gość: Gizo Re: Volumetric Bielany Sokratesa IP: 193.24.24.* 21.11.07, 08:59
                                Ale nie porównujmy spółdzielni mieszkaniowej (nawet złodziejskiego WSM) która z
                                założenia ma na tym nie zarabiać z developerem...!! Po pierwsze spółdzielnia ma
                                te grunty a developer musiał je kupić po drugie kupić mieszkanie w WSM nie jest
                                tak poprostu łatwe (zapisy, listy itd.) po trzecie 6500 to cena wyjściowa która
                                jest waloryzowana - zachęcam do zapoznania się z odpowiednimi wskaźnikami
                                GUSowskimi jak nic w trakcie 2 letniej inwestycji metr mieszkania wzrośnie o
                                przynajmniej 10 a pewnie i więcej % a po czwarta sam mieszkam w bloku WSM i
                                czynsz jaki płacę jest poprostu ZŁODZIEJSKI - czynsz za porównywany metraż na
                                chomiczówce jest 2-krotnie niższy...
                                To tyle droga Pani...
                  • Gość: Tomo Re: Volumetric Bielany Sokratesa IP: *.merinet.pl 20.11.07, 21:26
                    Gość portalu: kikunia napisał(a):
                    > Jedna z tych gorszych niegdyś, części Warszawy, obok bokowisk
                    > Tarchomina czy Brudna, osiedla robotnicze, zarobaczone domy -
                    dawni mieszkańcy Warszawy raczej nie kupują tam mieszkań,
                    przyjezdnym jest obojętne, nie mają takich uprzedzeń.

A z której to wioski pochodzimy? Rodzice za podkute gęsi i kredyt na
                    traktor kupili Szanownej Pani 2 pokojowy "apartament" na Białołęce?
                    Jako mieszkaniec Bielan w 3 pokoleniu (najstarsza część mojej
                    rodziny mieszka na starych Bielanach od lat `30 ubiegłego stulecia)
                    szukałem mieszkania w tych okolicach. Jest spokojnie, rewelacyjna
                    komunikacja, a będzie jeszcze lepsza po uruchomieniu metra, bardzo
                    duża ilość terenów zielonych, doskonała infrastruktura...
                    • Gość: kikunia Re: Volumetric Bielany Sokratesa IP: *.aster.pl 20.11.07, 23:38
                      Hmm... młody człowieku, niewątpliwie masz duże braki w wychowaniu,
                      w wykształceniu – mniemam, również - nie rozumiesz tekstu pisanego,
                      masz duże skłonności do konfabulacji. Gdybyś był mieszkańcem Bielan
                      czy Żoliborza, chociażby od drugiego pokolenia, znałbyś historię
                      oraz specyfikę powstania, w latach sześćdziesiątych, robotniczych
                      osiedli skupionych wokół Huty Warszawa (powstałej po wojnie w
                      miejscu lotniska), które co prawda, leżą w granicach dzielnicy
                      Bielany, lecz ze Starymi Bielanami łączyć ich w żadnym wypadku nie
                      należy (o czym pisałam już w innych wątkach, i powtarzać się nie
                      zamierzam)
                      Osobiście nie znam nikogo spośród mieszkańców Żoliborza – czy
                      oficerskiego, czy urzędniczego czy Sadów oraz Bielan Starych, kto
                      dobrowolnie zgodziłby się zamieszkać w byłych mieszkaniach
                      zakładowych Huty przy ul. Wrzeciono, Przy Agorze, Nocznickiego czy
                      Szekspira. Zaś po formie wypowiedzi mogę domniemywać, iż albo
                      mieszkańcem właśnie tych rejonów jesteś albo niedoszkolonym
                      handlowcem dewelopera (mam nadzieję, ze się mylę, to byłaby kiepska
                      wizytówka firmy i inwestycji). Ponieważ inne argumenty dotyczące
                      bezsensu zakupu średnio wykonanych mieszań na obrzeżach Warszawy w
                      cenie 10 tys./m2 ujęłam w poprzednich wypowiedziach, na tym kończę
                      dalszą dyskusję, jest ona bezcelowa.

• karhu10 Re: Volumetric Bielany Sokratesa 22.11.07, 00:42
                        Brawo, zakończenie dyskusji znawczyni remontów, materiałów,
                        dzielnic, historii, składu powietrza przy hucie, mentalności
                        bielańskiej społeczności jest niezwykle ważne dla tego wątku,
                        booooo.... PO CHOLERĘ SIĘ WYPOWIADASZ, JEŚLI NIE CHCESZ, LUB NIE
                        MOŻESZ NIC KUPIĆ!? Idź i kup, gdzie ci pasuje, za 5.000 zł, na
                        Starym Mokotowie. LUDZIE!!! CZY TU MOŻNA ZASIĘGAĆ OPINII!? CZY TYKO
                        CZYTAĆ FRUSTRATÓW podających się za panienkę. Dalczego wciąż trzeb
                        czytać teksty, które nie odnoszą się do meritum, a są waeiacjami na
                        temat z odejściem w kierunku psychoanalizy!?
                        Pytanie: czy jest na Bielanach jakiś inny projekt, za mniejsze
                        pieniądze? Bo mnie tam proletariacki sąsiad nie wadzi...
                        • Gość: str Re: Volumetric Bielany Sokratesa IP: *.chello.pl 22.11.07, 07:29
                          Dokładnie ma te same pytanie...szukam już od dłuższego czasu i ja nic nie
                          znalazłem ani nie widzę niczego w dającej się przewidzieć
                          przyszłości...oczywiście oprócz inwestycji spółdzielni - ale o WSM już się
                          wypowiadałem co o nim myślę...
                        • Gość: kikunia Re: Volumetric Bielany Sokratesa IP: *.aster.pl 22.11.07, 13:00
                          Moja opinia jest konkretna, odnosząca się do meritum i
                          uargumentowana – 10tys. zł za mieszkanie w blokowisku w tej części
                          Warszawy, przy tanim standardzie wykonania jest dużo zawyżona i
                          nieatrakcyjna. I myślę, ze deweloper świetnie sobie świetnie z tego
                          zdaje sprawę, dlatego jest problem ze sprzedażą i dlatego takie
                          wątki pojawiają się na forum;)
                          Nie mam problemów z określeniem własnej tożsamości ani płci, nie
                          zakładam niku dla potrzeb jednej wypowiedzi, w przeciwieństwie do
                          Ciebie – używasz kilku ników w wątku, by prowadzić dysputy z samym
                          sobą – nie wiadomo, czy jesteś zasięgajacym opinii, czy jej
                          udzielajacym, czy jesteś pracownikiem firmy, czy zainteresowanym
                          zakupem. Ponieważ poziom Twoich wypowiedzi jest żenująco niski - to
                          wszystko z mojej strony w tej kwestii.
                          • Gość: str Re: Volumetric Bielany Sokratesa IP: 193.24.24.* 22.11.07, 13:49
                            Właśnie się nie odnosisz...ponieważ:
                            - cena nie jest 10 tysiecy tylko od 8 z kawałekiem do 9900 na ostatnim piętrze
                            za apartamenty
                            - po drugie nie jest ważne ile ty byś dała za takie mieszkanie tylko po ile są
                            sprzedawane w tej okolicy ale budowane przez developewrów czyli takie które
                            można kupić bez czekania w kilkuletnich kolejkach i zalatwiania po znajomości
                            (czyli Twój WSM)

Chciałem w tym wątku wysłuchać opinii ludzi którzy myślą o zakupie czegoś w tym
                            rejonie i co myślą o tej inwestycji...bo ja innej nie znalazłem na bielanach
                            która była by namacalna i o podobnym standardzie...więc jeśli chcesz dalej pisać
                            o mieszkańcach bielan jaki to element i jakie te bielany są tragiczne to załóż
                            sobie inny wątek i tam się realizuj a nie zaśmiecaj ten!
                            Z góry dziękuję.
        • Gość: zibi 9 tys/m2 za dziurę w ziemi ??!! hahahah IP: *.acn.waw.pl 19.11.07, 22:00
          nie te czasy aby był popyt przy takiej cenie.
          Ciekawe ilu jeleni na to się nabierze.
          • Gość: yo Re: 9 tys/m2 za dziurę w ziemi ??!! hahahah IP: *.chello.pl 19.11.07, 22:13
            Kolejny sfrustrowany którego nie stać na mieszkanie nawet gdyby znowu miało
            kosztować 4 tyś. :|
            • Gość: raf Re: 9 tys/m2 za dziurę w ziemi ??!! hahahah IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.07, 20:57
              ja za 4 biorę 1. 100m dla siebie i 2. 17m dla Ciebie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka