Dodaj do ulubionych

nowa inwestycja Ronsona na Ursynowie?

29.11.07, 16:31
znalazlem w sieci - czy ktos wie cos wiecej?
na stronie dewelopera nie moge nic dopasowac, a lokalizacja bardzo
mnie interesuje

www.fotodom.pl/galeria.php?id_inwestycji=331
Obserwuj wątek
    • Gość: zana22 Re: nowa inwestycja Ronsona na Ursynowie? IP: *.eranet.pl 29.11.07, 16:51
      też o tym słyszałam, to chyba ma być przy KEN na odcinku pomiędzy
      nowym blokiem budowanym przez SIMUR (róg KEN i Płaskowickiej) a
      Urzedem Dzielnicy, w miejscu obecnego parkingu
      • ronsonarium Re: nowa inwestycja Ronsona na Ursynowie? 29.11.07, 16:54
        dokladnie tak to jest zanaczone na mapie i na zdjeciu widac, ze jest
        to teren parkingu
        • Gość: Marcin Re: nowa inwestycja Ronsona na Ursynowie? IP: 77.75.167.* 29.11.07, 23:12
          Z tego co wiem to maja tam cos budowac ale sa dopiero na etapie
          planowania.
          • ronsonarium Re: nowa inwestycja Ronsona na Ursynowie? 04.12.07, 12:32
            moze ktos cos wie wiecej???
            • maja73 Re: nowa inwestycja Ronsona na Ursynowie? 04.12.07, 17:00
              Cześć,
              radziłabym się zastanowić przed zakupem w Ronsonie i dobrze sprawdzić wszystko.
              Nie kupujcie niczego nad lokalami użytkowymi! Inwestycje Ronsona są fatalnie
              wyciszone, na Ochocie jest poważny problem z rurami z wodą, która praktycznie
              nie leci powyżej 6 piętra, a fitness słychać w kilku mieszkaniach, mają tam
              disco na bieżąco. Ronson się wypina na mieszkańców, niestety, fatalna obsługa...

Maja
              • ronsonarium Re: nowa inwestycja Ronsona na Ursynowie? 08.12.07, 21:01
                dzieki za info
                nie wiem jescze jak wyglada ani plan zagospodarowania ani plan budynku ale juz
                bede wiedziec czego unikac
                • rysek mapka 09.12.07, 17:06
                  wrzuciłam ci na e-mail mapkę z zaznaczeniem orientacyjnym granic
                  działki
                  • ronsonarium Re: mapka 10.12.07, 10:56
                    dzieki, wrzucilem tutaj - gdyby kogos interesowalo
                    www.fotodom.pl/zdjecie.php?id_zdjecia=5707
                • maja73 Re: nowa inwestycja Ronsona na Ursynowie? 18.12.07, 00:53
                  Cześć,
                  nie wierz w nic, co usłyszysz w biurze sprzedaży, taki mam wniosek odwiedzając
                  to osiedle. Na Ochocie jest problem z aktami notarialnymi, coś Ronson pomylił i
                  niektórzy zostali wpisani do ksiąg wieczystych dopiero po dwóch latach. To jest
                  problem, bo wymaga dodatkowego ubezpieczenia kredytu. Co do tej akustyki, jest
                  FATALNA! Osiedle śliczne, co z tego, jak ci woda kapie z kranu z rana :) zresztą
                  już musieli poprawiać elewacje, bo odpadały.
                  Z tymi lokalami użytkowymi jest poważny problem, brak wyciszenia! Jak byłam u
                  znajomych, odwiedziliśmy tych nad fitnessem żeby sobie posłuchać, jak
                  instruktorki wrzeszczą. To niesamowite, co oni tam przeżywają i jak są olewani
                  przez Ronson, który nadal jest właścicielem tego fitness.
                  Wszystko dobrze sprawdź sama.

Maja
                  • Gość: kasik Re: nowa inwestycja Ronsona na Ursynowie? IP: *.gazoprojekt.com.pl 20.12.07, 14:04
                    Tak sie zastanawiam, czy to wina developera czy wykonawcy? Bo
                    przeciez Ronson sam nie buduje?
                    mysle o mieszkaniu dla syna i mam na oku jedna inwestycje Ronsona
                    • Gość: kixx Re: nowa inwestycja Ronsona na Ursynowie? IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.07, 15:50
                      Wina wykonawcy, ktory buduje byle jak i wina dewelopera, ktory
                      bierze najtanszego i kiepskiego wykonawce. Widzialem, jak odbywala
                      sie budowa na Marymoncie i wspolczuje ludziom, ktorzy tam kupili
                      mieszkania. Takiej byle jakosci, oblozonej granitem dla blichtru,
                      dawno nie ogladalem. Wszystko byle jak, byle szybciej, kasa do
                      kieszeni i w krzaki.
                      • ronsonarium Re: nowa inwestycja Ronsona na Ursynowie? 21.01.08, 10:51
                        niezbyt pozytywna opinia :(

ale czy jest jakis developer ktory buduje porzadnie? i moze buduje
                        na ursynowie w okolicach metra?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka