ronsonarium 29.11.07, 16:31 znalazlem w sieci - czy ktos wie cos wiecej? na stronie dewelopera nie moge nic dopasowac, a lokalizacja bardzo mnie interesuje www.fotodom.pl/galeria.php?id_inwestycji=331 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zana22 Re: nowa inwestycja Ronsona na Ursynowie? IP: *.eranet.pl 29.11.07, 16:51 też o tym słyszałam, to chyba ma być przy KEN na odcinku pomiędzy nowym blokiem budowanym przez SIMUR (róg KEN i Płaskowickiej) a Urzedem Dzielnicy, w miejscu obecnego parkingu Odpowiedz Link Zgłoś
ronsonarium Re: nowa inwestycja Ronsona na Ursynowie? 29.11.07, 16:54 dokladnie tak to jest zanaczone na mapie i na zdjeciu widac, ze jest to teren parkingu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: nowa inwestycja Ronsona na Ursynowie? IP: 77.75.167.* 29.11.07, 23:12 Z tego co wiem to maja tam cos budowac ale sa dopiero na etapie planowania. Odpowiedz Link Zgłoś
ronsonarium Re: nowa inwestycja Ronsona na Ursynowie? 04.12.07, 12:32 moze ktos cos wie wiecej??? Odpowiedz Link Zgłoś
maja73 Re: nowa inwestycja Ronsona na Ursynowie? 04.12.07, 17:00 Cześć, radziłabym się zastanowić przed zakupem w Ronsonie i dobrze sprawdzić wszystko. Nie kupujcie niczego nad lokalami użytkowymi! Inwestycje Ronsona są fatalnie wyciszone, na Ochocie jest poważny problem z rurami z wodą, która praktycznie nie leci powyżej 6 piętra, a fitness słychać w kilku mieszkaniach, mają tam disco na bieżąco. Ronson się wypina na mieszkańców, niestety, fatalna obsługa... Maja Odpowiedz Link Zgłoś
ronsonarium Re: nowa inwestycja Ronsona na Ursynowie? 08.12.07, 21:01 dzieki za info nie wiem jescze jak wyglada ani plan zagospodarowania ani plan budynku ale juz bede wiedziec czego unikac Odpowiedz Link Zgłoś
rysek mapka 09.12.07, 17:06 wrzuciłam ci na e-mail mapkę z zaznaczeniem orientacyjnym granic działki Odpowiedz Link Zgłoś
ronsonarium Re: mapka 10.12.07, 10:56 dzieki, wrzucilem tutaj - gdyby kogos interesowalo www.fotodom.pl/zdjecie.php?id_zdjecia=5707 Odpowiedz Link Zgłoś
maja73 Re: nowa inwestycja Ronsona na Ursynowie? 18.12.07, 00:53 Cześć, nie wierz w nic, co usłyszysz w biurze sprzedaży, taki mam wniosek odwiedzając to osiedle. Na Ochocie jest problem z aktami notarialnymi, coś Ronson pomylił i niektórzy zostali wpisani do ksiąg wieczystych dopiero po dwóch latach. To jest problem, bo wymaga dodatkowego ubezpieczenia kredytu. Co do tej akustyki, jest FATALNA! Osiedle śliczne, co z tego, jak ci woda kapie z kranu z rana :) zresztą już musieli poprawiać elewacje, bo odpadały. Z tymi lokalami użytkowymi jest poważny problem, brak wyciszenia! Jak byłam u znajomych, odwiedziliśmy tych nad fitnessem żeby sobie posłuchać, jak instruktorki wrzeszczą. To niesamowite, co oni tam przeżywają i jak są olewani przez Ronson, który nadal jest właścicielem tego fitness. Wszystko dobrze sprawdź sama. Maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: nowa inwestycja Ronsona na Ursynowie? IP: *.gazoprojekt.com.pl 20.12.07, 14:04 Tak sie zastanawiam, czy to wina developera czy wykonawcy? Bo przeciez Ronson sam nie buduje? mysle o mieszkaniu dla syna i mam na oku jedna inwestycje Ronsona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: nowa inwestycja Ronsona na Ursynowie? IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.07, 15:50 Wina wykonawcy, ktory buduje byle jak i wina dewelopera, ktory bierze najtanszego i kiepskiego wykonawce. Widzialem, jak odbywala sie budowa na Marymoncie i wspolczuje ludziom, ktorzy tam kupili mieszkania. Takiej byle jakosci, oblozonej granitem dla blichtru, dawno nie ogladalem. Wszystko byle jak, byle szybciej, kasa do kieszeni i w krzaki. Odpowiedz Link Zgłoś
ronsonarium Re: nowa inwestycja Ronsona na Ursynowie? 21.01.08, 10:51 niezbyt pozytywna opinia :( ale czy jest jakis developer ktory buduje porzadnie? i moze buduje na ursynowie w okolicach metra? Odpowiedz Link Zgłoś