Dodaj do ulubionych

CO SADZICIE O HISZPANACH

IP: *.ctftmy01.fl.comcast.net 05.09.03, 18:43
WITAM...MAM DO WAS pytanie co sadzicie ..o facetach z Puerto Rico ...i
ogolnie o Hiszpanach , Wlochach...czekam na wasze odpowiedzi....
Obserwuj wątek
    • Gość: Laura Re: CO SADZICIE O HISZPANACH IP: *.retsat1.com.pl / 172.16.123.* 05.09.03, 18:56
      Przez ostatni rok mieszkalam w Hiszpanii, wiec wiem co
      to za typ, ci goracy Hiszpanie. Bo rzeczywiscie sa oni
      goracy, namietni i zabojczo przystojni. Gdyby tylko byli
      troche wyzsi i nauczyli sie od Polakow, ze ladnie jest
      przepuscic kobiete w drzwiach, albo podac jej kurtke.
      Niestety tego typu manier nie maja zakodowanych i
      zupelnie ich nie rozumieja. Ale tak poza tym sa bardzo
      uczuciowi i NIEWIERNI. JA ich w kazdym razie
      uwielbiam!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Mijka Re: CO SADZICIE O HISZPANACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 21:49
        Ja również uwielbiam Hiszpanów, nie znam chyba drugiego narodu tak pełnego
        temperamentu i przystojnego
    • Gość: Laura Re: CO SADZICIE O HISZPANACH IP: *.retsat1.com.pl / 172.16.120.* 05.09.03, 19:09
      I jeszcze jedno, maja niesamowite poczucie rytmu, tancza
      z kobieta tak, jakby byla jedyna na swiecie,
      najpiekniejsza i niepowtarzalna. W dodatku nie pija
      alkoholu, zeby moc w ogole tanczyc!
      • Gość: kasandra Re: CO SADZICIE O HISZPANACH IP: *.ctftmy01.fl.comcast.net 05.09.03, 21:53
        sluchajcie dziewczynki ...a co powiecie o Hiszpanie ktory ma 185 ...czyli jest
        dosc wysoki ...wlasnie takiego poznalam....jest calkiem inny niz nasi polscy
        faceci..i rzeczywiscie traktuje cie jak ta najpiekniejsza....
        • Gość: gy Re: CO SADZICIE O HISZPANACH IP: 80.48.243.* 05.09.03, 22:55
          Inna mentalność to napewno.

Mnie nie podobają się ani Włosi ani Hiszpanie. Niby przystojni ale co to za
          mężczyźni... Zrobieni na cacy, w obcisłych ciuszkach (na 1. rzut oka koszulka
          Enrique wygląda dokładnie jak ta z Orsey) i z nienaganną fryzurką. Przed
          lustrem pół dnia żeby potem wyrywać panienki. Zawodowo kłamią, podrywają każdą,
          nie ważne czy rzeczywiście im się podoba - towar to towar...
          Zdradzają, komplementy mają we krwi, potem rzucają tylko wyuczonymi z rękawa.
          Omotają byle do łóżka zaciągnąć. Albo na plażę. No i jak już się do niego
          odezwiesz, znaczy że masz ochotę. Na dyskotekach tańczysz, nagle jeden z boku,
          drugi z tyłu, trzeci po przeciwnej, jakieś ręce na Twoich pośladkach. Zero
          wyczucia, zero szacunku. A naiwna Polka myśli, że była tą wyjątkową. W końcu
          się w niej zakochał. Tak samo jak w innych pięciu, które poznał wczoraj.
          Fajnie, gdy jedzie się z koleżankami na kolonie. Ten dreszczyk emocji... Potem
          zauważyłam że prawdziwy mężczyzna to nie wypiękniony żeluś w obcislych portkach
          (zreszta kiedyś sobie odparzy)... Tak więc ja nie gustuję :)
          • Gość: kasandra Re: CO SADZICIE O HISZPANACH IP: *.ctftmy01.fl.comcast.net 05.09.03, 23:23
            Witam...wiesz totalnie sie z toba zgadzam....absolutnie tez kiedys czegos
            takigo doswiadczylam...ale tym razem jest inaczej...Ja mam namysli hiszpanow
            ale...no wlasnie z Puerto Rico...wiec tu jest inaczej....Wlosi to zwyczajni
            naciagacze....to prawda calkowicie sie z toba zgadzam....ale mimo wszystko mam
            wrazenie ze jednak faceci z Puerto Rico...to inna bajka....choc nie
            zawsze ...pozdrawiam.
            • slodka_linda_niebieskie_oczko Re: CO SADZICIE O HISZPANACH 06.09.03, 00:54
              Kochana w Puerto Rico to już nie prawdziwi hiszpanie tylko mieszańcy,jeszcze
              gorsi bo rozwinęli swoje najgorsze cechy o których pisano wyżej to poprostu
              spaniole tak to się nazywa i radzę ci z nimi ostrożnie.A nie przyśniło ci się
              to wszystko przypadkiem?...buziaczki
              • Gość: kasandra Re: CO SADZICIE O HISZPANACH IP: *.ctftmy01.fl.comcast.net 06.09.03, 01:00
                Nie kochana nie przysnilo mi sie to mieszkam na Florydzie wiec ...to bardzo
                mozliwe spodkac takiego czlowieka...nie miej jednak dzieki za odpowiedz..kazdy
                ma swoje zdanie...i bede ostrozna....pozd.
    • Gość: kama Re: CO SADZICIE O HISZPANACH IP: *.ctftmy01.fl.comcast.net 06.09.03, 16:23
      suuuper kochankowie ..ale czy partnerzy do zycia...no nie wiem
    • Gość: Wredny matkojebca Re: CO SADZICIE O HISZPANACH IP: *.futuro.pl 06.09.03, 19:21
      I moze jeszcze niesmiertelni sa co ? :))))))
      • Gość: kima Re: CO SADZICIE O HISZPANACH IP: *.ctftmy01.fl.comcast.net 07.09.03, 03:00
        Gość portalu: Wredny matkojebca napisał(a):

> I moze jeszcze niesmiertelni sa co ? :))))))

o prosze czyzby jestesmy zazdrosni....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka