Gość: KASANDRA IP: *.ctftmy01.fl.comcast.net 05.09.03, 18:43 WITAM...MAM DO WAS pytanie co sadzicie ..o facetach z Puerto Rico ...i ogolnie o Hiszpanach , Wlochach...czekam na wasze odpowiedzi.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Laura Re: CO SADZICIE O HISZPANACH IP: *.retsat1.com.pl / 172.16.123.* 05.09.03, 18:56 Przez ostatni rok mieszkalam w Hiszpanii, wiec wiem co to za typ, ci goracy Hiszpanie. Bo rzeczywiscie sa oni goracy, namietni i zabojczo przystojni. Gdyby tylko byli troche wyzsi i nauczyli sie od Polakow, ze ladnie jest przepuscic kobiete w drzwiach, albo podac jej kurtke. Niestety tego typu manier nie maja zakodowanych i zupelnie ich nie rozumieja. Ale tak poza tym sa bardzo uczuciowi i NIEWIERNI. JA ich w kazdym razie uwielbiam!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mijka Re: CO SADZICIE O HISZPANACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 21:49 Ja również uwielbiam Hiszpanów, nie znam chyba drugiego narodu tak pełnego temperamentu i przystojnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Re: CO SADZICIE O HISZPANACH IP: *.retsat1.com.pl / 172.16.120.* 05.09.03, 19:09 I jeszcze jedno, maja niesamowite poczucie rytmu, tancza z kobieta tak, jakby byla jedyna na swiecie, najpiekniejsza i niepowtarzalna. W dodatku nie pija alkoholu, zeby moc w ogole tanczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasandra Re: CO SADZICIE O HISZPANACH IP: *.ctftmy01.fl.comcast.net 05.09.03, 21:53 sluchajcie dziewczynki ...a co powiecie o Hiszpanie ktory ma 185 ...czyli jest dosc wysoki ...wlasnie takiego poznalam....jest calkiem inny niz nasi polscy faceci..i rzeczywiscie traktuje cie jak ta najpiekniejsza.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gy Re: CO SADZICIE O HISZPANACH IP: 80.48.243.* 05.09.03, 22:55 Inna mentalność to napewno. Mnie nie podobają się ani Włosi ani Hiszpanie. Niby przystojni ale co to za mężczyźni... Zrobieni na cacy, w obcisłych ciuszkach (na 1. rzut oka koszulka Enrique wygląda dokładnie jak ta z Orsey) i z nienaganną fryzurką. Przed lustrem pół dnia żeby potem wyrywać panienki. Zawodowo kłamią, podrywają każdą, nie ważne czy rzeczywiście im się podoba - towar to towar... Zdradzają, komplementy mają we krwi, potem rzucają tylko wyuczonymi z rękawa. Omotają byle do łóżka zaciągnąć. Albo na plażę. No i jak już się do niego odezwiesz, znaczy że masz ochotę. Na dyskotekach tańczysz, nagle jeden z boku, drugi z tyłu, trzeci po przeciwnej, jakieś ręce na Twoich pośladkach. Zero wyczucia, zero szacunku. A naiwna Polka myśli, że była tą wyjątkową. W końcu się w niej zakochał. Tak samo jak w innych pięciu, które poznał wczoraj. Fajnie, gdy jedzie się z koleżankami na kolonie. Ten dreszczyk emocji... Potem zauważyłam że prawdziwy mężczyzna to nie wypiękniony żeluś w obcislych portkach (zreszta kiedyś sobie odparzy)... Tak więc ja nie gustuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasandra Re: CO SADZICIE O HISZPANACH IP: *.ctftmy01.fl.comcast.net 05.09.03, 23:23 Witam...wiesz totalnie sie z toba zgadzam....absolutnie tez kiedys czegos takigo doswiadczylam...ale tym razem jest inaczej...Ja mam namysli hiszpanow ale...no wlasnie z Puerto Rico...wiec tu jest inaczej....Wlosi to zwyczajni naciagacze....to prawda calkowicie sie z toba zgadzam....ale mimo wszystko mam wrazenie ze jednak faceci z Puerto Rico...to inna bajka....choc nie zawsze ...pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
slodka_linda_niebieskie_oczko Re: CO SADZICIE O HISZPANACH 06.09.03, 00:54 Kochana w Puerto Rico to już nie prawdziwi hiszpanie tylko mieszańcy,jeszcze gorsi bo rozwinęli swoje najgorsze cechy o których pisano wyżej to poprostu spaniole tak to się nazywa i radzę ci z nimi ostrożnie.A nie przyśniło ci się to wszystko przypadkiem?...buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasandra Re: CO SADZICIE O HISZPANACH IP: *.ctftmy01.fl.comcast.net 06.09.03, 01:00 Nie kochana nie przysnilo mi sie to mieszkam na Florydzie wiec ...to bardzo mozliwe spodkac takiego czlowieka...nie miej jednak dzieki za odpowiedz..kazdy ma swoje zdanie...i bede ostrozna....pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: CO SADZICIE O HISZPANACH IP: *.ctftmy01.fl.comcast.net 06.09.03, 16:23 suuuper kochankowie ..ale czy partnerzy do zycia...no nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wredny matkojebca Re: CO SADZICIE O HISZPANACH IP: *.futuro.pl 06.09.03, 19:21 I moze jeszcze niesmiertelni sa co ? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kima Re: CO SADZICIE O HISZPANACH IP: *.ctftmy01.fl.comcast.net 07.09.03, 03:00 Gość portalu: Wredny matkojebca napisał(a): > I moze jeszcze niesmiertelni sa co ? :)))))) o prosze czyzby jestesmy zazdrosni.... Odpowiedz Link Zgłoś