Gość: Pawel Z IP: 195.205.15.* 06.08.03, 11:28 Szukam inwestorow z budowy na skoroszach przy ulicy Skoroszewkiej 1 - realizowana przez spolke DOM NA SKRAJU MIASTA I BUSZREM. NA FORUM POJAWILY SIE NIEPOKOJACE GLOSY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Buszrem-Dom Na Skraju Miasta IP: 195.205.15.* 07.08.03, 08:05 Niepokojace glosy dotycza budowy obok. U nas wszysko na razie idzie OK. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Buszrem-Dom Na Skraju Miasta IP: 213.25.125.* 08.08.03, 15:27 Gość portalu: Ania napisał(a): > Niepokojace glosy dotycza budowy obok. > U nas wszysko na razie idzie OK. > pzdr nie sadze, dom nsm kapitałowo połaczony jest z nsm, zdecydowanie nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Buszrem-Dom Na Skraju Miasta IP: *.sika.com.pl / 10.168.16.* 21.08.03, 09:07 Gość portalu: Pawel Z napisał(a): > Szukam inwestorow z budowy na skoroszach przy ulicy Skoroszewkiej 1 - > realizowana przez spolke DOM NA SKRAJU MIASTA I BUSZREM. > > NA FORUM POJAWILY SIE NIEPOKOJACE GLOSY patrzą c na budowy dnsm i ebjot to za dwa lata dostaniesz mieszkanie , tak jak zrobili z poprzednim blokiem na skoroszewskij 3 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kober Re: Buszrem-Dom Na Skraju Miasta IP: 217.153.114.* 22.08.03, 16:26 Nie na Skoroszewskiej 3 tylko 1A. A oba bloki to ta sama firma, ci sami ludzie tylko sobie nazwe zmienili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Buszrem-Dom Na Skraju Miasta IP: *.mofnet.gov.pl 26.08.03, 11:18 Widzialem plan wykonania tego bloku i jak narazie to jest wszysko z planem, a nawet do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Buszrem-Dom Na Skraju Miasta IP: *.mofnet.gov.pl 26.08.03, 11:25 firma zaczela stawiac kolejny blok, to raczej bedzie im zalezec aby ten skonczyc w terminie i dobrze. Wydaje mi sie ze podwykonawca pierwsego bloku byla inna firma (i to moze przez nia byla ta zloka), teraz jest Buszrem. Zreszta blok juz jest postawion i zaczeli go tynkowac. A zreszta nie slyszalem jeszcze od nikogo zeby ktos byl zadowolony z developera, dlatego ja mam mieszkanie uzywane i nie mam problemow (no moze dziurawe okna) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Buszrem-Dom Na Skraju Miasta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.03, 17:09 Nie wiem o co dokładnie chodzi z niepokojącymi głosami w przypadku DNSK. Mam zamiar kupic tam mieszkanie na Skoroszewskiej 3 (realizacja wiosna 2005) i nie wim czy powinnam się czegoś obawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Buszrem-Dom Na Skraju Miasta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.03, 17:15 jeśli ktoś z was kupił już tam mieszkanie też prosze o jakieś uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Buszrem-Dom Na Skraju Miasta IP: *.mofnet.gov.pl 01.09.03, 09:23 Witam. Chyba sie pomylilas i nie 2005 a 2004. Chyba ze mowisz o tym bloku calkiem nowym bloku trzecim na tym osiedlu. Jelsli chodzi o ten drugi czyli oddanie w 2004 (styczen, luty) to niemasz sie czego obawiac, blok stoi i nie wyglada na to zeby mieli jakies spoznienia, ale jesli mowisz o tym trzecim bloku. To ja bym nie kupil mieszkania nawet u najlepszeg i najdroszego developera w warszawie jesli przynajmniej nie ma fundamentow. Przeciez tam jest tylko dziura w ziemi !!!. Lepiej poczekaj. A jesli chcesz wiedziec o samej firmie to owszem miala z pierwszym blokiem olbrzymie klopoty i bardzo duze opoznieni, ale oddali blok, to lepiej niz wiele osob ktore dowiaduja sie debeloper zbankrutowal i bloku nie odda. Ale z teraz sie staraja. Jak chcesz ich sprawdzic to popros o plan realizacji inwestycji bloku drugiego i sama sprawdz czy ida zgodnie z planem, bo jesli juz z dlokiem nr 2 maja opoznienie to i z nr 3 beda mieli na 100%. Mam nadzieje ze pomoglem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Buszrem-Dom Na Skraju Miasta IP: *.spray.net.pl 31.08.03, 21:56 ludzie jezeli nie chcecie stracic kasy z dala od tego bloku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Buszrem-Dom Na Skraju Miasta IP: *.mofnet.gov.pl 01.09.03, 09:13 Moze troche wiecej szczegolow. Tak sie pisze na wiekszosc developerow w tym kraju. Firma miala wpadke z pierwszym blokiem, ale z obecnym idzie im calkiem niezle (z planem) juz klada tynki a oddanie 2 bloku na pierwszy kwartal 2004. To chyba niezle . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Buszrem-Dom Na Skraju Miasta IP: 213.25.125.* 01.09.03, 09:49 firma miała wpadke nie tylko z tym blokiem, DNSM powiazany jest kapitałowo z NSM,wspólna działka itd, co tu wiecej pisac, odradzam, obok jest EBEJOT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Buszrem-Dom Na Skraju Miasta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.03, 17:32 Bardzo dziękuję za uwagi dotyczące DNSM. Chętnie bym kupiła mieszkanie na budowach obok tj. Ebejotu lub Ebdudu, ale nie buduja oni małych mieszkań, tj. ok 33m2. Może znajdę coś innego Odpowiedz Link Zgłoś