Gość: javi IP: *.ssmb.com 12.08.03, 14:17 szukam ludzi zamieszkujacych na osiedlu Przy Wale, chce tam kupic mieszkanko ale wczesniej dowiedzial bym sie chcetnie czegos o calym osiedlu pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arka333 Re: Wał Miedzeszyński 414 (aardom) IP: *.chello.pl 12.08.03, 14:30 Gość portalu: javi napisał(a): > szukam ludzi zamieszkujacych na osiedlu Przy Wale, chce tam kupic mieszkanko > ale wczesniej dowiedzial bym sie chcetnie czegos o calym osiedlu > > pozdro Lepiej przejrzyj historię forum, to się wszystkiego dowiesz. Ja też się nimi interesowałem (dwupoziomowe 72m2) i szybko zrezygnowałem. Raczej trzymaj się od aardomu z daleka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: javi Re: Wał Miedzeszyński 414 (aardom) IP: *.ssmb.com 12.08.03, 14:48 Gość portalu: arka333 napisał(a): > Gość portalu: javi napisał(a): > > > szukam ludzi zamieszkujacych na osiedlu Przy Wale, chce tam kupic mieszkan > ko > > ale wczesniej dowiedzial bym sie chcetnie czegos o calym osiedlu > > > > pozdro > > Lepiej przejrzyj historię forum, to się wszystkiego dowiesz. Ja też się nimi > interesowałem (dwupoziomowe 72m2) i szybko zrezygnowałem. > Raczej trzymaj się od aardomu z daleka.... No wlasnie o takim mieszkaniu myslalem, nawet tam bylem wczoraj i nawet to wszystko niezle wyglada....ale zaraz poszukam tego o czym mowisz ,chociaz wiem ze obydwa ukończone osiedla zostaly w calosci odrazu wykupione...ale zobaczymy , wkazdym razie dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaja Re: Wał Miedzeszyński 414 (aardom) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.13, 23:14 o co chodzi z tymi mieszkaniami na wale bo ja nie kumam? o jakie wam osiedle chodzi 114 a i b? Odpowiedz Link Zgłoś
negro2016 Re: Wał Miedzeszyński 414 (aardom) 24.08.16, 00:14 Mieszkasz tam może? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Wał Miedzeszyński 414 (aardom) IP: *.147.70.249.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.01.14, 12:46 witam polecam przewoznika do wywozu szamba miły tani podaje telefon 882122122 krótkie terminy z dnia nadzień albo tego samego dnia polecam Odpowiedz Link Zgłoś
negro2016 Re: Wał Miedzeszyński 414 (aardom) 23.08.16, 23:15 I jak kupiłeś tam dom? Odpowiedz Link Zgłoś