Gość: anna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.01, 11:36 Zainteresował mnie budynek przy ul. Wrzeciono, który buduje firma Marvipol. Czy wiecie coś na temat tej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adam Re: Marvipol IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.01, 20:33 Budynek wydaje się ładny, dobrze zaprojektowany. Nie zdecydowałem się jednak na zakup, trochę niepokoi mnie to, że prace miały się zacząć styczeń/luty 2001 a na razie nie widzę postępów. Poza tym po prostu trzeba ich dokładnie sprawdzić. Z każdym developerem mogą być takie same kłopoty. Ja na razie nie słyszałem nic złego o nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Marvipol IP: *.gazeta.pl 31.05.01, 16:27 O Marvipolu wiadomo niewiele. Na ul. Stawki trwa bardzo zaawansowana budowa apartamentowca, ale to na razie jedyna ich inwestycja w W-wie. Druga ma właśnie ruszyć na Wrzecionie. Podpisali umowę z GE Bankiem Mieszkaniowym, który ma jakieś specjalne warunki dla klientów Marvipolu. Ja osobiście zarezerwowałam już kawalerkę na Wrzecionie i mam zamiar zaufać tej firmie budowlanej. Zobaczymy, czy postąpiłam słusznie. Pozdrawiam. Paulina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Marvipol IP: 172.24.102.* / 195.136.48.* 21.06.01, 16:46 Bylbym rowniez zainteresowny mieszkaniem na Wrzecionie. Czy moglabys Paulino napisac, troche wiecej na temat pdpisanej umowy (byla ona w formie aktu notarialnego?). Prosilbym rowniez o jakies wrazenia, po podpisaniu umowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AINIA Re: Marvipol IP: *.idn.org.pl 08.07.01, 15:03 Też będę wdzięczna za opinię kogoś, kto podpisał z nimi umowę.:-) Widziałam jej wzór: zapis o 10% karze dla kupujacego za rezygnację oraz braku kary dla firmy w przypadku opóźnienia budowy spowodowanej działaniem sił wyższych i nieprzewidzianych okoliczności budzi dużą nieufność. A jak to jest z umowami innych developerów. (czy to może standard rynkowy?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CASA Re: Marvipol IP: 193.0.117.* 18.07.01, 10:35 Czy ktoś sprawdził tę firmę? Jestem zainteresowana tym budynkiem. Proszę o wszystkie informacje. Budynek ma stanąć na osiedlu robotniczym Huty. Jaki wpływ ma bliskość Huty? Czy akceptują umowę o innej treści? Gdzie jeszcze budowali? Kto tam rządzi?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INKA SPRAWDZMY Marvipol IP: 193.0.117.* 19.07.01, 08:54 Może sprawdzimy wspólnie Marvipol w wywiadowni gospodarczej. Opłata 220 zł i w ciągu 7 dni możemy mieć pewne informacje. Krótsze terminy są droższe. Może ktoś już ich sprawdził? Mogę zwrócić koszty - zależy mi na szybkiej informacji. Zainteresowanych proszę o pilny kontakt: marylach@mercury.ci.uw.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś