arkadio69 04.02.08, 20:55 mieszkanie 3- pok, 74 m za 7000pln m2 w stanie developerskim ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misia12347 Re: czy warto kupić mieszkanie na pradze północ 04.02.08, 21:21 Ciekawe o której inwestycji mówisz. A kiedy odbiór? Na pradze pł buduje się Praga Tower, ale oni nie mają takich duzych metraży. Ich cena to ok 8300 za metr, ale odbiór mają zdaje sie na dniach. Czyli Twoja cena zdecydowanie lepsza. Przy czym po 7 tys możesz kupić na ursynowie, blisko metra, ale odbiór w 2010. Odpowiedz Link Zgłoś
arkadio69 Re: czy warto kupić mieszkanie na pradze północ 04.02.08, 21:50 chodzi o ul. Tarchomińską ok. 200 m od Dw. Wileńskiego. Deweloper zbudował coś w rodzaju kamienicy. Odpowiedz Link Zgłoś
misia12347 Re: czy warto kupić mieszkanie na pradze północ 04.02.08, 22:03 Czyli z komunikacją miejską nie powinno być problemu. Jeśli odbiór niedługo, to moim zdaniem cena jest ok, co nie znaczy, ze nie powinnaś chociaz spróbowac się targowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herkules Re: czy warto kupić mieszkanie na pradze północ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 22:13 Ta kamienica wyglada bardzo ladnie.Troche martwiace moze byc pobliskie sasiedztwo ale coz...taki urok;-)praga sie zmienia i oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeus Re: czy warto kupić mieszkanie na pradze północ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 23:05 Tak oczywiscie. Jak tak dalej to może za pięć lat nie sklepią ci maski od razy po wyjściu na ulicę, tylko poczekają aż będziesz wracał z pieniędzmi. Ale jak rozumiem dla prawdziwej artystycznej duszy to jest COOL i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Nie gadaj bzdur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 23:26 Stary, nie gadaj bzdur jak nigdy w życiu nie mieszkałeś na pradze. Ja mieszkałem 25 lat i coś o tym wiem. Jeżeli chodzi o bezpieczeństwo to jest ok. Biegałem sobie codziennie około 24 z walkemenem w okolicach Białostockiej i Tarchomińskiej i nigdy mi się nic nie stało. Zaletą tej okolicy jest bardzo dobry dojazd do centrum. 3 przystanki tramwajowe i jesteś na plazu Bankowym. Wszystkie zakupy robisz w centrum handlowym Wileńska 800 m2 dalej. Jakie wady? Otóż wady są i między nimi ze względu na nie się stamtąd wyprowadziłem. Po pierwsze brzydka okolica. Stara obdrapane kamienice. Po drugie okoliczni mieszkańcy. Szczególnie na Tarchomińskiej jest trochę dresów i kolesi z mieszkań komunalnych, którzy nadużywają alkoholu. Ogólnie nie są groźni, ale to niezbyt przyjemny widok. A po trzecie brak zieleni. Zasadniczo nie ma w okolicy żadnego parku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: czy warto kupić mieszkanie na pradze północ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.08, 10:51 Przy czym po 7 tys możesz kupić na > ursynowie, blisko metra, ale odbiór w 2010. a gdzie jesli mozna wiedziec w takiej cenie? slyszalem raczej o 9 tys w tej dzielnicy (np. Nugat IV) Odpowiedz Link Zgłoś